FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 32
Raspunsuri - Pagina 4
miracol11 spune:
Buna fetelor m-am intors....ieri am fost crizata rau de tot din cauza netului!!!...nu a mai mers...am crezut ca i-am facut eu ceva la mufa si am sacait-o....m-am dus azi si am cumparat alt cablu....si cand sa aflu ca a fost o defectiune de la ei...RDS-ul cucului
ce vad eu aici.?capaitol nou!multumim pt el
Sandy....super vestea....am vazut de pe telefon ieri....esti graviduta fata!....deci de acum sper ca te linistesti si lasi bebelul sa creasca LINISTIT....si nu mai vii cu draci si stari de butoi ca vin cu bota la tine!!!...bucura-te de ceea ce traiesti ESTE UNIC!!!!
Astept un "miracol" curand...
miracol11 spune:
apalina, suntem alaturi de "voi!"...sa fiti cuminti si multa bafat la marea intalnire!
amaliro, te pup matusica mea, bafta azi la analiza...mai ai putin FATA DRAGA te GRAVIDETI!!!!...abia astept sa vin sa mangai burtica!!
Looana, sa iti traiasca fecorul...e un scump inca din burtica lui mami....e mai mult decat emotionant filmuletul...sa va dea DUmenzeu tot ce va doriti!!
tusferi, ma bucur ca intalnirea cu familia a decurs asa cum ai asteptat-o...eu ma bucur pt voi toate....si sa nu crezi o secunda ca te invidiez sau va doresc ceva rau...DIN CONTRA sunteti speranta mea de a merge mai departe....va simt alaturi de mine, si asta conteaza cel mai mult...cand am citit de faza cu ecografa la tine...m-aemotionat si mi-a sarit gandul la micutul meu...dar te rog sa ma crezi ca nu te invidiez si nici pe alta fata de aici!....sunt alaturi de voi cu sufletul curat si ma rog la Dumenzeu sa imi pregateasca si mie inca o data aceeasi bucurie....aceeasi parere cred ca o au si celelalte fete care au trait din pacate aceeasi experienta trista ca si a mea...
va rog sa nu va simtiti prost, si sa scrieti tot ce traiti cu bebecii vostrii, e ceva unic...si doar noi, "colegele de suferinta" cunoastem sentimentul!
miracol11 spune:
fetelor va doresc tuturor o zi frumoasa!!!va pupicesc dulce pe toate...sper sa nu imi mai faca vreo figura netul...voi fi aici cu voi!
Bichi spune:
Buna fetelor!
Sandy iti urez din inima alte 8 luni de fericire!
Looana bebicul tau deja este un smecheras frumos foc, vei cam avea probleme cu fetele care ii vor roi in jur!!!
Amalia multa bafta pt. analiza e astazi!
Fetele care sunteti in pregatiri va urez sa va fie cu folos medicamentele cu care va dopati si la anul sa aveti familia mai numeroasa!
Irilac iubita cum mai stai cu problemele tale?!?
Criena chiar nu vrei sa ne spui cate inimioare ai la purtator?!?
Astazi suntem de 27 saptamani, aseara am avut ecografia, baiatul are 1,100 kg, e un mancacios agitat si gine a spus ca e cu 5 zile inaite ca marime, iar fetita e buna-buna, are doar 1 kg si e mai in urma cu o zi decat ar fi trebuit sa fie.
Baiatul nu sta linistit deloc, pentru a-l masura pe gine l-au trecut toate transpiratiile
Fetelor voi sunteti prietenele mele , sotul meu nu vrea sa stie ce sex au copii dupa atatea deziluzii care le-am trait de-a lungul anilor! Cand ii spun ceva despre copii ii spun: cel de pe stanga (nazdravanul) si cel de pe dreapta!
Cu voi am impartit si bune si rele, deci sunteti mereu in inima mea!
Diabetul meu m-a innebunit complet, am o dieta de te urci pe pereti si la 3 saptamani dupa ce am inceput insulina deja am ajuns la 10 UI inainte de fiecare masa
Nu mai pot sa ies nicaieri, trebuie sa mananc numai acasa, sunt dependenta de ace si siringi ca drogatii!
toata gasca!!!!
Sandy2707 spune:
Buna fetele clubului vesel!
Ce faceti azi?
Eu m-am programat la o consultatie pt maine ca sa-mi dea trimitere pt o lunga liste de analize. Voi ce analize v-ati facut dupa ce ati aflat ca ati ramas gravidute? Si eu sunt nehotarata daca sa refac secretii, dar parac as reface Chlamidia, Ureaplasma, Mycoplasma ca deja au trecut 6 luni de cand le-am facut si in plus am trecut prin 2 FIV si 2 ture de prednisolon.
Miracol, Stefana, Rodica, Wish, Tusferi si multumesc mult.
Looana am vrut sa te intreb daca mai continui aspirina ca am citit ca in ultimile saptamani de sarcina e bine sa o intrerupi si sa mergi numai pe Clexane?
Miracol promit sa nu mai vin cu "draci" dar sa stii ca inima tot cat puricele o am pana la eco. Poate maine mai refac beta. nu stiu vad cum ma trezesc dimi..
Sandy2707 spune:
Fumi dypherelinul depot sau retard de 3,75 se face intramuscular. cel de 0,1 se poate face si subcutan.
Sandy2707 spune:
Irilac io nu mai beau cafea -ultima cafea am baut-o in dimineta ET. Dupa aia am mai baut 2 1/sapt dar decofeinizate si acum am pus-o in cui de tot. Dar te invit cu drag la un laptic
amaliaro spune:
Bichi draga mea mi ai lipsit te inteleg dar fi curajoasa ca si pina acum pentru miracolul din burtica ta to ce faci este incomparabil cu bucuria pe care o vei trai cind ii vei tine in brate sunt tare mindra de tineaici suntem o familie oare putem noi vorbi in alta parte de miracolele noastre nu cred ca nu EXISTA nimeni care sa ne inteleaga pe deplin deci cu bune si cu rele aici toate
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot C807 in stare heterozigota
Sandy2707 spune:
Ca bine le zici Amalia
Bichi ma bucur mult ca ai intrat si ma bucur ca iti sunt bine puiutii. Of cred ca ti-e tare greu cu toate injectiile si cu contolul glicemiei daca ti-au crescut asa doza. Doamne ajuta sa reziste cat mai bine si mai mult bebeii la tine in burtik si sa va vedeti cu bine
irilac31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sandy2707 Irilac io nu mai beau cafea -ultima cafea am baut-o in dimineta ET. Dupa aia am mai baut 2 1/sapt dar decofeinizate si acum am pus-o in cui de tot. Dar te invit cu drag la un laptic |
Si eu renuntasem la cafea....bine nici nu eram impatimita, daca era bine, daca nu...nu, dar imi scazuse f tare tensiunea la inceputul sarcinii, si aveam niste dureri de cap cumplite si atunci dr mi-a recomandat sa beau cate o gurita zilnic....de atunci ma simt f bine. Cafeaua la mine inseamna un strop de cafea intr-un pahar si retul lapte...deci mai mult lapte cu cafea si daca mai este si inghe in ea e iamyyyy ....asa mi-a placut tot timpul si cand nu eram gravi. Nu am putut niciodata sa beau cafea simpla, la restaurante ceream portie tripla de lapte
Amalia...cand sunt gata analizele?
Lara, sa ai drum bun, un concediu productiv si relaxant si sa te ajute DD de data asta sa se lase cu ochisori . Ce mi-e dor si mie de Buda....si de Premieeeeerrr, ce lucruoare pt bebe erau acolo
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
27+