Clubul "babelor" FIV-oase 61

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Ba da, Elly, i-am dat acum niste vitamine de aproape 3 luni, dar nu am repetat spermograma. Asta e facuta la Budapesta inainte de a lua vitaminele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

ana,nu aveti teratozoospermie.aveti 49%forme normale.cred ca 39%este limita minima ,ce e trecut in paranteza.stati bine la forme normale.aveti oligo si asteno.adica nr si mobilitatea sub limita.

Mergi la inceput

lara,tinem pumnii stransi sa fie bine cu piticii tai!sa ramana acolo la caldurica unde le e locul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Elly relax nu ai ce sa patesti. Tu stii ca imi esti draga, dar cand te vad ca iti faci singura probleme acolo unde nu sunt, te panichezi si iti faci ganduri negre, ma oftic tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Lara drum bun si fructuos
Elly si eu ma gandesc sa nu fie vorba despre o hiperstimulare, bea apa mult. Concediu/clocit placut, bafta
Miky imi pare rau de patania ta si eu cred ca este de la injectie. pe cand beta?

Despre punctie, eu am facut 3, nu am simtit nimic semnificativ, au fost cu anestezie generala. La prima punctie cand am avut 13 oo, parca eram un pic balonata si mergeam cocosata, dar numai vreo 2 ore, apoi am plecat in mall ca nu aveam rabdare sa stau in casa. Cred ca este si cat de rezistente suntem la durere, parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Mani- multumesc ff mult

Eu nu am vut pana acum probleme
In ianuarie am fost ok .. nu s-a-ntamplat nk si am avut doze mai mari de stimulare si 2 medicam (puregon + menopur)
Acum am avut doar puregon ..

Data trecuta nici cocosata nu am mers ... sau poate ma lasa pe mine memoria .. desi nu cred ...

Acum sunt un balon umflat .. am burta mareeee... beau lichide, dar parca ma umflu mai rau ... ma dor coastele ...

Pa parcursul stimulari am consumat ff mult lapte- albus ou .. proteine (iaurt, carne, branzica ) ...
Sincer nu ma asteptam sa patesc ceva ...

Sper sa ma desumflu... caci m-au luat caldurile acum .. transpir , imi vine sa vomit ...
Am luat un no-spa ... dar degeaba ..

Elly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...

POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Adi - chiar nu imi fac ganduri rele .. daca vrei iti trimit o poza bu burta mea ... sunt sigura ca este mai mare decat a ta (si vorbesc ff serios)...

Si am crampe dureroase ...

Sincer am fost putinel stresata inainte ... dar ieri am fost ff relaxata ...
Nici prin cap nu-mi trecea ca ma voi umfla chiar atat...

Elly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...

POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

fetelor, am citit pe sarite, ca nu prea am timp. bafta celor ce sunteti in proceduri
lara, bine ai revenit

va pun un link, poate va e de folos. la litera i gasiti despre immune system, imbalance (th2 dominance): http://www.diagnose-me.com/symptoms-of/index.html
vroiam sa va mai spun ca bb eric seamana izbitor cu albert (bebele pierdut in 2010)...imi trec prin cap fel si fel de ganduri...
va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Qiao nici eu nu stiu cum sunt in afara de faptul ca sunt constipata si simpt cum se bat matele pe acolo nu am nimic, nu mai ma dor nici ovarele doar mai ma inteapa din cand in cand, acum sunt la munca, nu mai puteam sa stau acasa ca ma apucau toate nebuniile. Aaaa si mi-a zis dr sa beau cam 2 sticle de Gatorade pe zi nu am inteles eu foarte bine de ce, dar cica ajuta organismul
Many cred ca luni o sa fac testul asa am convenit cu dr, deja numai cand ma gandesc ma cuprind emotiile.

Mergi la inceput

miky,Doamne ajuta!

balanta

Mergi la inceput