Clubul "babelor" FIV-oase 61
Raspunsuri - Pagina 7
amaliaro spune:
Buna dimi babute dragi
Ellyhai ca o sa treaca ma ingrozesc cind vad ce trageti si voi
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot C807 in stare heterozigota
Lara27 spune:
lumeeeee, last day today!!
my bags are packed, I'm ready to go.., sunt mani-pedicure-ita, parul e cioco' de-mi vine sa-l mananc, am un look nou, fresh si vesel si sper sa le transmit si copchiilor starea si sa ramana cu mummy, this time..acum, trag tare, sa-mi termin task-urile la munca si ne vom mai auzi (eventual) from the road..daca nu, atunci de maine peste o saptamana (miercurea viitoare, mai precis), voi fi din nou acasa..
elly, ooooofffff, puiule ce zapa' esti..ia aici o mangaiere pe crestet si o pupatura materna (ma pregatesc sa-mi intr-un rol, sa treaca durerea
qiao, grande, grande lady
pup ya all!!
to be continued..
miky82 spune:
Lara drum bun, iti tin pumnii.
Elly sper sa ramana la blasto toti 5, imi pare rau ca nu te simpti bine.
Va pup fetele
elly_me spune:
Lara - nu stiu ce se-ntampla cu mine ...
Multumesc pt mangaiere .. .. vei fi o super mamica ... asa sa le spui la puiutzi ... sa se lipesca bine si nu vor regreta ..
Mi s-a umflat burtica .. dar acum nu stiu daca-i de la stat pe scaun ...
Durerile nu prea cedeaza ..
Ma astept si mai tarziu sun la clinica ....
De maine sunt in conced .. oficial ... pana pe 08.10...
Am rezolvat ... acum sunt linistita...
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
QiaoBing spune:
elly of mai puiule, oi fi facut o hiperstimulare. si mie mi se umfla dupa punctie burta, dar imi trecea in cateva ore. cand am avut 4 foli am mers cocosata prin casa vreo 2 ore pt ca nu ma puteam indrepta de la dureri, asa ca nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost daca as fi avut mai multi.
sa treaca
Lara drum bun si iti tin pumnii !
miky tu cum mai esti ? te simti bine ? esti cumintica ?
elenus mai scoti si tu capusorul din scorbura ?!? am tot zis ca te sun, dar cum sunt cu neuronul vraiste imi aduc aminte numai la ore neptrivite. te pup aici
amaradia in vena ? baaaarrrrr. mai bine inghit ceva. nu mai aveam in casa nici CETEBE nici Oscilococcinum, o sa trec pe la farmacie azi sa iau. am bagat deja 2 paracetamol sinus, asta imi face bine la sinuzita mea ... poate e doar ea si totusi nu racesc. oricum, organismul meu se lupta cu ceva, ieri la birou m-a pocnit la un mom dat o stare de somnolenta de abia ma mai tineam pe scaun.
anaasta spune:
Elly, ai grija de tine si iti tin pumnii pentru embrionasi, sa speram ca vei ramane tot cu 5.
Lara, drum bun si sa vii cu un plus de cateva grame de la copiii tai!!
Fetelor, eu acum am cerut analizele de la Budapesta cu spermograma sotului si la diagnostic scrie "oligozoo-, asthenozoospermia". Deci, sa inteleg ca le are in combinatie, da?! Super! E mai rea decat prima. Dupa ce le-am facut, PK a zis ca nu a iesit ca lumea, dar se poate face ICSI, deci nu e o problema. Morfologia scrie 49%, iar in paranteza e trecut 39% si spune ceva de cap. Adica doar 39% sunt ok oare?! Cine mai are spermograme facute la Budapesta? L-am intrebat oricum pe PK, astept sa imi rapsunda, dar na', nu mai am rabdare acum... Mama ei de limba complicata...
Eu nu inteleg o chestie. De obicei doare asa de rau la punctie? Si pe prietena mea care a avut ieri punctia la TM o doare burta si i-a curs oricum sange ieri. Credeam ca se simte doar o jena sau disconfort, dar nu dureri asa de mari...
QiaoBing spune:
ana cu punctia .. depinde de nr de foliculi punctionati, de mana dr si nu in ultimul rand de reactia organismului. eu ultima punctie am facut-o doar cu anestezie locala si m-am simtit bine, dar am avut 1 foli.
adrianaady spune:
Elly puteai sa ai tu 100 de foliculi mai mari de 12, niciodata un ovocit recoltat dintr-unul de 12 sau 14 sau 16, nu va fi la fel de bun sau matur ca unul de 20.... Daca te uiti pe ecografii ai sa vezi ca doar citiva aveau dimensiuni apropiate ( parca in jur de 18mm erau vreo 3 foliculi la ultima eco de vineri); asa ca domnita sa fii foarte multumita daca 5 sunt maturi si buni, sa ai noroc de embrioni puternici si lipiciosi .
Anaasta pot fi ceva dureri dupa punctie, insa nu asa de mari, depinde de multe altele. Se dau oricum pastilute pt durere, antiinflamatoare, poti sangera putin.... Oricum e recomandat sa stai acasa cumintica dupa punctie, nu sa mergi la servici ca zuza de Elly
elly_me spune:
Ady ..stiu ca ceilalti nu erau maturi dar data trecuta dr D i-a scos pe toti ca sa am obarele curate ...
Acum mi-au mai ramas vreo 10 pe acol .. si nu as vrea sa se-ntample ceva ..
Dar mai bine nu ma mai gandesc ..
Qiao - si eu tot cocosata merg ... ma intreaba colegii ce am .. si le spun : ma doare ff rau spatele - nici nu ma pot misca ...
Si am o burta parca sunt gravi in luna 7 ...
Sper sa-mi treaca ...
Oricum o voi suna pe Maria mai tarzior ...
Ana- cred ca la ICSI sunt suficienti si 5 spermatozoizi ok ..
Stotu nu a luat niciun tratam ?? gen. spermotrend, masculion, vit c. vit e, seleniu, zinc ...
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)