Clubul "babelor" FIV-oase 61
Raspunsuri - Pagina 20
QiaoBing spune:
elly si eu poate trece stomacul si tin pumnii sa reziste puisorii pana la ET.
miky hai, fii barbata ! impreuna trecem peste toate cele, fie bune fie rele. o sa fim aici, alaturi de tine, si luni, si marti ....
De la Fundeni mi s-a spus ca Clexane sa il fac seara intre 20 si 22, pt ca in timpul noptii cat stam la orizontala sangele are tendinta sa se ingroase, plus ca in timpul noptii nu ne hidratam.
Apropo, si cei care au ghips pt o perioada mai indelungata fac heparina (Clexane) zilnic pt a nu se forma cheaguri in muchii care nu mai sunt folositi.
MeAlex
miky82 spune:
Elly embrionii au fost de z2 cu 4 celule gr1, adevarul este ca dr nu mi-a dat sanse mari dar sti cum este ca ma atarn si de un fir de ata ca poate poate o sa reusesc.
DanielaSm eu fac clexanele la ora 8:30 seara, dr asa mi-a spus sa le fac seara.
Qiao pup fata draga, ia mai zi o poveste cu gugulush ca sa ne bine dispui.
Elly mai bine ai incerca sa nu mai mananci branzica dulce din cate stiu da aciditate la stomac, nici fructe gen mere, pere sa nu mananci macar vreo doua zile sa vezi cum te simpti, mai bun ar fi un pilaf cu carnita fiarta si legume.
elly_me spune:
Miky data trecuta si eu am avut embrioni de 4-5 celule si mi a spus dr D ca a fost nereusit din cauza endometrului prea mic.
Asa ca tu ai endometru suficient.
Eu sper sa fie ok
Te pup
Si incearca sa ti umpli timpul cu nimicuri si sa nu te mai gandesti.
Tr pup
Eu am dormit mai binisor azi noapte.... Sper sa incep sa ma simt mai bine azi.
Fructe nu mananc, decat in compot sau coapte
Branzica am inteles de la dna dr ca este indicata ...doar cea dulce
In rest mananc paine prajita, ceai, lapte, oua fierte, supe pasate, carne fiarta
Va pup
O zi faina tuturor
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
QiaoBing spune:
Neataaa
mikysorule hai sa iti povestesc de Guguloshescu, ca am ras cu lacrimi aseara.
Individul face "antrenamente de zbor" in zonele cu spatiu mai mare - hol intrare, bucatarie si in sufragerie cand are voie, pe balcon nu are loc. L-am vazut de mai multe ori, dar aseara eram pe vine, la nivelul lui si am putut sa vad "detaliile". Locul actiunii: bacatarie. Suprafara: gresie. Personaj principal: Gugulush - fara incaltaminte aderenta si cu o apripa pe care o foloseste la jumatate din capacitate.
Desfasurarea actiunii: Guguloshescu se aseaza in mijlocul bucatariei in zona cea mai larga si incepe sa falfaie tare din aripi. Efectul nu e ridicarea de la sol, ci invartierea lui pe loc din cauza aripii care nu poate fi intinsa cum trebuie. Cum arata privit de la nivelul lui - un parasoi dand cu disperare din aripi in timp ce aluneca pe gresie cu picioarele inclinate in unghi de aproape 45 de grade, ca de, are "pana" pe stanga. Face cam 3 rotiri complete, ii mai zboara niste fulgi si o pana, dupa care se redreseaza si isi vede de ale lui. Din pacate trebuie sa am bafta sa fiu cu ceva de filmat la indemana pt ca evenimentul nu stii niciodata cand va incepe si dureaza putin.
Dupa ce am ras, m-a pocnit si mila si ma gandesc unde sa ii amenejez o zona de antrenament pe care sa nu alunece si care sa nu fie covorul din sufragerie
elly_me spune:
Qiao ... pe tine si pe Gugu care ne mai aduce cate un zambet .. cand avem mare nevoie ....
Elly
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
elly_me spune:
Si dupa cum se spune : de ce ti-e frica nu scapi ....
Era prea fumos sa fie adevarat:
- endom super ok
- trombofilia tratata
- tiroida sub control
- ocarele MPC ok .. CM natural
- bagat tone de vitamine in ultimii 7 ani ...
- embrioni maturi 5 .. acceptabili
DAr se pare nu prea au rezistat .. asta este ... nu va mai exista data viitoare ... decat poate donati
Asa ca .. nu vreau sa-mi mai fac iluzii si sa ma mai chinui singurica.. ca vom rezolva cu materialul nostru .. ca doar o minune m-ar face sa mai cred ...
Dar nu pot crede in nk acum ...
Oricum la cat de rau imi este .. din cauza stomacului distrus ... cred ca sunt ok ...
Miky - sper sa fie ok si ai un beta mareeee . .... sa-mi mai ridice si mie moralul
Elly
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
Sandy2707 spune:
Elly imi pare rau
Sa stii ca minuni se intampla doar ca apar atunci cand ne asteptam mai putin...
Sanse mai sunt pt ca exista si varianta cu recoltarea ovocitelor si maturarea lor in laborator fara sa mai treci tu prin stimulare
Ai incredere ca DD le rezolva pe toate
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elly_me Si dupa cum se spune : de ce ti-e frica nu scapi .... Era prea fumos sa fie adevarat: - endom super ok - trombofilia tratata - tiroida sub control - ocarele MPC ok .. CM natural - bagat tone de vitamine in ultimii 7 ani ... - embrioni maturi 5 .. acceptabili DAr se pare nu prea au rezistat .. asta este ... nu va mai exista data viitoare ... decat poate donati Asa ca .. nu vreau sa-mi mai fac iluzii si sa ma mai chinui singurica.. ca vom rezolva cu materialul nostru .. ca doar o minune m-ar face sa mai cred ... Dar nu pot crede in nk acum ... Oricum la cat de rau imi este .. din cauza stomacului distrus ... cred ca sunt ok ... Miky - sper sa fie ok si ai un beta mareeee . .... sa-mi mai ridice si mie moralul Elly ...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ... POVESTEA MEA: - ovare MPC - 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn) - 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi) ~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu) - 1 fiv nereusit Biogenesis - Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot -Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant) |
Draga mea,
Imi pare tare rau si imi pare si mai rau ca spui ca nu va exista o alta data.. Fara sa atrag mania asupra mea, spun ca poate ca a fost si o vina medicala, de ce blasto? Asa cum zic francezii (citat de la Luca-Luca) cel mai bun mediu este mediul uterin, mai ales ca productia a fost bunuta, dar nu atat cat ca se riste pana la blasto.
Este parerea mea, nu dati cu rosii. Sunt langa tine