Clubul "babelor" FIV-oase 61
Raspunsuri - Pagina 19
adijo spune:
Elly, iti tin pumnii sa fie bine pana la urma; din pacate ovarele polichistice dau ovo proste si embrioni slabi
; stiu cum e ... sper sa-ti ajute DD...
amaliaro spune:
babutelor si sa dea DD sa fiti cit mai curind mamicute ca eu m am resemnat cu ovo donate dar macar la voi a ramas o sansa cit de mica merita incercata
Elly nu fi supi stie DD ce face roagate sa fie totul bine cu puiuti 
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot C807 in stare heterozigota
Sandy2707 spune:
Elly iti tin pumnii ca cei 2 mai babani A sa se culcuseasca bine la tine in uter. Ce ti-au zis cand faci transferul?
adijo spune:
Fetelor ajutati-ma si pe mine cu un sfat: am fost ieri la eco si control iar endometrul meu e de doar 3,5mm
!!. culmea e ca doctorul sustine ca am ovulat luna asta ( eu nu am ovulatie)- cum se poate sa ai ovulatie si endometru asa subtire? sa-l fi distrus la chiuretaj? oare e nevoie de mai multe luni sa se refaca? sper ca nu l-au "aspirat "de tot..
asta mi-ar mai lipsi acum sa incep sa am probleme si cu endometrul ( pana acum nu prea au fost probleme).am 2 luni jumate de la avort - cred ca ar fi trebuit sa se refaca pana acum..![]()
miky82 spune:
Elly tin pumnii sa fie embrionii lipiciosi!
Of fetelor mai devreme ma pusei pe bocit, nu ma intrebati de ce ca nici eu nu stiu, cred ca de fapt ma apuca frica, mai e putin pana luni si imi este teama de esec, nu mai stiu cum sa fac sa fiu barbata, cred ca o clachez la un moment dat.
In alta ordine de idei am inceput sa imi fac clexane in picior pt ca vanataia de la buric s-a mai marit putin, in mana nu am sanse sa mi le faca sotu ca lesina doar cand vede acul 

amaliaro spune:
Miky
roagal pe DD sa fie linga tine atat
iti doresc din suflet sa fei incercarea norocoasa
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot C807 in stare heterozigota
miky82 spune:
Amaliaro
, in fiecare zi ma rog la Domane Doamne sa imi dea putere sa trec peste orice obstacol si nereusita din viata mea, sper sa reusesc si de data asta.

DaniellaSM spune:
Floryma,
sorry am citit partea cu clexane , inteleg eu bine ??, tu faci injectia seara?? ok eu primul clexane l am facut dupa punctie , si era cam 6.30 seara, stari putin incontrolabile , l am sunat pe nea de pa Harley Street si a zis ca sa nu mai iau ever clexane seara, doar dimi la o ora regulata , dar daca cauti steroizii in general se iau la aceeasi ora!, sper ca ai rezolvat pana acum!si succes la injectiuni!!
5 Fivuri nereusite - 2008-2012(London & Szeged) , urmeaza deep tests.
Vine soarele si pe strada mea , adevarat intr-o zi!
elly_me spune:
Miky .. si eu 

Dar de durere de stomac ....
Mananc din 2 in 2 ore... si tot ma doare ....
Am fost la dr. de fam si s-a cam speriat si ea ... mi-a spus sa iau nexium 20 mg sau omez , no spa, ranitidina in continuare .. sa mananc branza dulce .. supe pasate .. piureuri ...
Miky .. 

incearca sa nu te mai gandesti ... eu sper sa fie ok ..
Cate celule aveau embrionii transferati???
Daca erau de calitate ai sanse sa se prinda ... 
Vorbesc non- stop cu DD si il rog sa ma ajute si sa-mi dea forta ... ca rabd la orice durere ... desi stomacul este varza
D-na dr. se gandea ca as putea avea un inceput de ulcer ... deoarece durerea este prea intinsa .. 

In ceea ce priveste Clexanele .. fetele au scris ca s-ar face seara Nu mai tin minte de ce ... Sami ... cred ca stie explicatia ...
Sandy - cred ca sambata voi face ET .. pt ca luni am avut punctia ...

Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)