Aspirante optimiste .(808) Felicitari Isa!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Buna dimi
Cosmi am furat un pupic
Deny, cam rar pe la noi, mai zi ce faci, cum esti? Cum merge proiectul de bebe?

Gaby iti trimit si o mie numai sa fie cu folos

Cosmi 12+
Multmesc Doamne si ajuta-ne in continuare

"Visurile noastre antreneaza simturile si simturile noastre ne conduc din nou catre visuri"
Amos Bronson Alcott

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns litora spune:

Buna Mai primiti aspirante ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

ce mai faceti fetelor?
am intrat sa va salut
sa vad ce face Miky - Miky iti tin pumnii pentru luni, sa-mi scrii si mie pe mess. pleassseeee
si sa va spun ca noi ne-am apucat sa facem dosarul pentru adoptie
vom mai incerca si natural, dar fara sa ne mai streseze atat de mult
Miha, cum te mai simti?

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Buna si de la mine!
Sa avem un sf de saptamana linistit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

litora bun venit!
moni cum ai reusit sa-l convingi pe sot cu adoptia, k al meu e un capcaun in ceea ce priveste acest subiect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

O intrebare la voi.
Vara-mea care incearca de 6 ani sa ramana gravi fara succes, de fapt dupa doua sarcini pierdute ma suna azi dimineata sa ma duc la ea ca are un SC stilou pozitiv. Problema e ca i s-a pozitivat cam la 40 de min zice ea ,cand s-a uscat complet pt ca a doua liniuta e slab vizibila si nu se vedea pe ecran cat inca era uda si rosie casuta de citit . Eu am vazut-o, e slabuta liiuta dar este. Problema e ca eu i-am dus un test de la sensi blu care nu i-a iesit pozitiv. Oare da SC rezultate fals pozitive dupa ce expira timpul care scrie de pe prospect? E disperata iara saraca. Ciclul trebuia sa ii vina abia pe sambata.
Nu a luat tratament si nici nu a facut stimulare. Eu nu cred ca avea de la ce sa i se pozitiveze.

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Moni felicitari pt decizia luata. Sa dea Domnul sa fie bine.

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankcta

litora bun venit!
moni cum ai reusit sa-l convingi pe sot cu adoptia, k al meu e un capcaun in ceea ce priveste acest subiect

Ancuta, in curand mamica!

la inceput au fost doar discutii
acum, dupa ce mi-a venit ciclul ultima oara, a zis el: adoptam
si s-a dus sa ia documentatia necesara
acum cu lista in fata, strang acte si cum le avem pe toate, ne ducem sa le depunem
procesul de aprobare a dosarului dureaza pana la maxim 120 zile
apoi incepe nebunia, asteptarea, tatonarea, incep vizitele acasa, sper sa gasim si un copilas repede

in fine... asta e...
am o varsta...deja ma ramolesc si n-o sa mai am rabdare foarte mult timp, plus ca o sa imi treaca timpul de facut sau avut copii
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Cosmi, mersi
Moni, vreau sa va feliciti pentru decizia luata. Este una foarte grea, dar dupa ce depuneti dosarul o sa aveti timp sa va obisnuiti cu ideea ca bebelusul vostru este purtat in inima si nu in burtica.
Si noi suntem pusi sa facem un dosar dupa ce termin cu finantarea asigurarilor, asta daca nu iese nimic. La noi o sa dureze putin mai mult, pentru ca vrem sa luam un bebe roman, dar actele le depunem aici.
Deny, dar ti-au iesit asa de repede actele, de poti face analize cu asigurarea de sanatate? Sau ai decis ca le platesti? Adica...oricum si eu le-am platit, pentru ca nu sunt rambursate...Oricum ma bucur si pt voi ca ati decis sa faceti analizele. Si eu am mutatii.
Litora, bine ai venit! Povesteste-ne mai multe despre tine!
Pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Miha, Gaby bebelinul e un copil foarte bun, mai avem putin si mergem singurel, are 10 luni deja. Ii multumesc in fiecare seara lui Dumnezeu ca mi l-a daruit si va doresc tututor sa traiti aceasta bucurie.
Nu aveam cum sa uit de voi, am stat pe-aici ceva vreme si am impartasit bune si rele cu voi.
Eu astept sa treaca un an de la cezariana, sa merg la cotrol si sa-mi fac si o colposcopie. Atunci o sa-mi repet si eu ceva analize, vad ca de vreo cateva luni mi s-a dereglat ciclul rau, imi vine menstruatia cam de 2 ori pe luna, ceea ce nu-i bine deloc.
In rest, asteptam sa apara fratiorul sau surioara.....sper sa nu se lase asteptat si bebe2 ca bebe1.

Va pup!

Mergi la inceput