Aspirante optimiste .(808) Felicitari Isa!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna fetelor.
Deny ma bucur ca mai dai pe la noi si ca ati reusit cu actele si va puneti pe analize.Sper sa iasa bine sa nu fie balarii pe acolo.
Moni felicitari si sa dea DD sa reusiti ori natural acum cand o sa va asteptati mai putin, ori prin adoptie, eu zic sa nu iti pierzi speranta ca intr-un fel sau altul o sa avem si noi copii pe care sa ii iubim.
Rama ai facut beta ieri?Imi pare rau pentru rezultat.
Flory eu cand am avut SC pozitiv chiar si un pic mai tarziu, dupa uscare asta anul trecut a fost pozitiv real si nu fals, anul asta s-a pozitivat imediat.
Fetelor ciclul meu da semne ca isi revine astazi dupa 3 zile de amageala, e asa cum aveam eu inainte.
Deci saptamana viitoare sunt la doctor si nu intru la negocieri cu hai sa mai asteptam o luna-3-6 eu vreau direct si cand se prinde e bine venit cat nu asta e.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Miha, nu e cam riscant sa incepi incercarile in luna imediat urmatoare? Am inteles ca daca nu se reface uterul suficient e riscant, se poate repeta problema. Eu am de gand sa mai astept macar pana in decembrie si apoi sa incerc iar.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankcta

litora bun venit!
moni cum ai reusit sa-l convingi pe sot cu adoptia, k al meu e un capcaun in ceea ce priveste acest subiect

Ancuta, in curand mamica!

la inceput au fost doar discutii
acum, dupa ce mi-a venit ciclul ultima oara, a zis el: adoptam
si s-a dus sa ia documentatia necesara
acum cu lista in fata, strang acte si cum le avem pe toate, ne ducem sa le depunem
procesul de aprobare a dosarului dureaza pana la maxim 120 zile
apoi incepe nebunia, asteptarea, tatonarea, incep vizitele acasa, sper sa gasim si un copilas repede

in fine... asta e...
am o varsta...deja ma ramolesc si n-o sa mai am rabdare foarte mult timp, plus ca o sa imi treaca timpul de facut sau avut copii
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Didi cred ca asa ar trebui sa fac si eu, am vprbit mai devreme cu doctorita la telefon si 3 luni mi-a zis si ea, ne vedem la control peste 2 saptamani.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionescu.isa spune:

Buna fetelor!!!! La noi se pare ca suntem 3 acum!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionescu.isa spune:

Recomand tuturor 1-2 saptamani petrecute cu partenerul, doar voi doi, fara tehnologii alaturi!!!! Si Grecia, bineinteles!!!:)))Cu voia lui DD, urmeaza nasterea si apoi botezul. In ziua botezului ma voi recasatori cu fostul sot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Felicitari ionescu.isa !!!

12+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Aspenter, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

buna fetelor
bine ai venit litora
felicitari ionescu.isa
despre mine nu stiu ce sa zic z32 ciclu nu da semne sa apara temperatura inca este ridicata 37.0 oricum in cazul in care am ovulat prin z27 mai asteptam sper totusi sa nu mai vina.
va pup sa aveti un weekend placut

In dragoste, ca si in vis nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweet_dreams spune:

Fetelor, la cat timp dispare pregnylul din organism?
Va pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweet_dreams spune:

Nu imi mai raspundeti, am gasit raspunsul, scuze

Mergi la inceput