Aspirante optimiste .(808) Felicitari Isa!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Didi unde ai facut analizele de coagulare?
Eu zic sa insisti sa faci si mutatiile ca sunt foarte importante, vezi ca sunt anumite profile la sinevo care se fac pentru trombofilie, daca te intereseaza iti spun ce am facut eu si daca vrei sa le faci poate intra Alex si te ajuta cu denumirile exacte si cu ce ar fi bine sa faci.
intradevar costa dar e bine sa le ai facute.
Eu am facut profil 2 trombofilie- 770 ron, profil sindrom antifosfolipidic 280 ron, mutatia factorului XIII 280 ron, gena pai 290 ron.
Astea sunt cele mai importante.
Asa asteptam si eu ca menstra asta sa fie abundenta dar de unde, eu in ziua 34 seara am patat putin si ieri ziua 35 cum am mai spus.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Mihaela, am fost la Regina Maria la dr Simona Avram, pt ca am abonament la aceasta clinica si am majoritatea analizelor incluse, sau cu reducere. S-ar putea sa imi dea sa fac si pt celelalte mutatii... sa vedem

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Ylari, felicitari pt flacau. Sa-ti traiasca!

Eu sunt bine.

Scriu mai rar pe forum, dar va citesc.

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Didi, bine ai venit si sa ramai cat mai putin aspiranta!
Nu cred ca la Regina Maria ai incluse mutatiile in abonament. Am avut si eu si erau incluse doar analize clasice: APTT, INR...restul sunt mai scumpe decat la Synevo sau Medlife.
Analizele de trombofilie complete sunt:
* APCR
* INR
* APTT
* anticoagulant lupic (LUPUS ANTICOAGULANT)
* anticorpi anticardiolipinici IgG
* anticorpi anti-beta 2 glicoproteina 1 IgG, IgM
* antitrombina III
* proteina C
* proteina S
* Mutatia factorului V Leiden
* Mutatia protrombinica (factorII)
* gena MTHFR
* homocisteina
* Mutatia Factorului XIII (G102T)
* Gena inhibitorului activatorilor plasminogenului PAI

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

buna fetelor
negativ la mine...mergem mai departe...

Mergi la inceput

Ramayanaa, imi pare rau. Fa ceva dragut pentru tine ca terapie, cumpara-ti ceva sau relaxeaza-te...sau poate ceva pentru veselie. Toamna se numara bobocii, asa ca poate luna viitoare vine cu mai mult noroc!
si

Mergi la inceput

MeAlex, multumesc pt raspuns
Am inteles, o sa compar preturile. In general cele genetice nu sunt incluse in abonament, asa e, dar tot au reducere. Analizele pe care le-am enumerat mai devreme au fost 390 ron cu totul. Consultatiile sunt incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

multumesc, Alex, nu sunt foarte trista, fiindca a fost doar prima inseminare, planul e facut deja pe mai departe, "terapia" e asigurata...doar cu rabdarea nu mai stau asa de bine ...

Mergi la inceput

Didi, avand abonament, si la mine erau reduse. Consultatia gratuita a fost degeaba, am fost la o dr. hematolog care a spus sincer ca nu stie despre ce vorbesc, dar m-a trimis la o colega de la Municipal. Colega mi-a zis ca nu se stie daca oi avea mutatii si daca din cauza lor am pierdut sarcini, si tot asa...asta stiam si eu, ca nu nimeni nu stie sigur cauza, si o luam pe incercate.
Atunci nu era Simona Avram la ei, dar am fost si la ea: nu ne-am inteles, imi zicea sa "incerc"in urmatoarea sarcina cu Aspenter desi eu ii tot spuneam ca la ultima am facut Clexane si doza parea ok (am verificat doza printr-o analiza).

Mergi la inceput

Uite, am comparat acum preturile si a fost mai ieftin ce am facut eu la RM decat daca le-asi fi facut la Synevo...

Mergi la inceput