Aspirante optimiste .(808) Felicitari Isa!
Raspunsuri - Pagina 6
Didi81 spune:
Fetelor, ma primiti si pe mine pe la voi?
Am fost la odisee cu Mihaela, dar ca si ei, mi s-a oprit sarcina in evolutie la 7s .
Mihaela, mie inca nu mi-a venit ciclul, dar eu am facut chiuretajul mai tarziu decat tine, maine se implinesc 4 saptamani. Ce a fost ciudat, ca la 2 saptamani dupa am avut o scurgere maronie... o fi ok?
Si eu sunt nerabdatoare sa vina o data ciclul sa merg la doctor...
Didi de Aida Maria (03.07.2008)
ankcta spune:
Buna feteleeee!
Slaba miscare pe aici pe la noi !
Nu trebuie sa ne pierdem optimismul!
Sau sunteti toate la fel de ocupate ca si mine? sper sa treaca cu bine perioada asta agitata ca ma rupe!
emilia.m spune:
Didi sedere scurta la aspirante!
12+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Aspenter, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan
gabyv spune:
Buna
Greu cu optimismul Anka
Didi81, Bine ai venit!
Walkiria, felicitari pentru frumusel!
Paula, felicitari, bebe cuminte si mancacios!
Miha, nu e prea devreme pentru beta lui Miky, sunt 10 zile de la transfer, nu de la punctie.
Pup fetele
ramayanaa spune:
buna fetelor
am intrat doar sa va salut, sunt f obosita dupa o zi interminabila la lucru...
Ana178081 spune:
Va pup fetele.Va era dor de mine?
Bun venit la fetele noi.
Azi am fost la dr mea,bebelina e bine,a recuperat ca varsta(la 4D era putin in urma,cam cu 3z) acum are cu o zi in plus Ca greutate are 900g,ne facem noi mari pana la Revelion
Mihaela sa vina bebe cat mai curand la tine si sa stea cuminte in burtica pana la 9luni.Poate afli ceva,de ce se opresc din evolutie sarcinile tale
Paula crestere usoara,nopti linistite
MeAlex esti ok,ai mai aflat ceva?
Multe fete n-au mai intrat pe aici.........
Bafta la facut bebelasi dragalasi.
Mami de 26saptamani
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelafalt Miky nu e prea devreme beta luni? Practic nu ai inca 14 zile de la ET si sa nu ai o beta fals negativa care sa te dezamageasca, nu ar fi bine sa mai astepti vreo 2 zile? cat despre simptome e inca devreme, asa cum a zis si Emilia. si ai grija de tine ca de acum esti graviduta, gandeste pozitiv Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane. |
Miha asa mi-a zis dr ca pot veni luni, ar fi 12 zile de la et , incerc sa fiu cuminte.
Multumesc fetelor pentru gandurile voastre pe toate.
Mihaelafalt spune:
Buna.
miky atunci sa fie cu noroc beta
Ana sarcina usoara mai departe.
Didi speram sa stam cat mai putin si sa mergem la odisee pana la sfarsitul ei, sa ne tinem bebeii in brate.
Ciclul asta la mine e un fiasco total, curge dar foarte putin, aseara am fost si la sala am facut toate exercitiile, am baut si un pahar de vin rosu cu gandul ca poate il mai inmultesc putin dar nimic, azi dimineata tamponul era aproape curat.E ca si cum as fi in ultimele zile de menstra.
Stiti cumva cum ar trebui sa fie menstra dupa chiuretaj, daca e normal asa?
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.
Didi81 spune:
Miha, dupa chiuretaj habar nu am, dar dupa nastere la prima sarcina mi-a venit fix la 2 luni si a fost fff abundent, cel mai abundent ciclu din viata mea Cumva m-as astepta si acum sa fie la fel... vom vedea.
Dar ca idee cam la cat timp trebuie sa vina? Mi-e doctorul mi-a zis ca in jur de 1 luna.
Si eu am fost la sala aseara... dupa o pauza de jumatate de an. Vreau sa imi reintru in forma pana ne reapucam de proiectul bb 2.
Am si un chist marisor pe ovarul drept, luna asta am baut in fiecare zi ceai de coada soricelului, am fost si la homeopat doar-doar il rezolv fara tratament hormonal.
Am facut analize de coagulare: timpii de coagulare, rezistenta la proteina c, anticoagulant lupic si factorul II. Au iesit bine toate. Sper sa imi dea sa fac si MTHR, ca vad ca e important si asta.
Didi de Aida Maria (03.07.2008)