Aspirante optimiste .(808) Felicitari Isa!
Raspunsuri - Pagina 5
walkiria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ankylya neata fetelor fetelor vreau si parerea voastra in z10 ginecologul mi-a zis ca am un folic de 8 parca si mia zis ca luna asta nu o sa ovulez dar dar in z26-z27 am avut mucus-ul dinala care se intinde si ma durut si burta z26, z27 si ma dor si sfarcurile rau tare si acum z29, am monitorizat si temperatura pana in z27 am avut 36.5-36.6 ieri z28 36.8 azi z29 36.9 imi pare rau ca nu am avut teste de ovulatie sa imi fac nu mi-am luat ca am zis ca nu are rost daca ginecologul mi-a zis ca luna asta nu ovulez.voi ce credeti am ovulat asa tarziu sau am luato eu razna oricum maine ar trebui sa imi vina menstruatia.sper ca ati inteles ceva si imi cer scuze ca m-am intins atat. va pupacesc ***************** In dragoste, ca si in vis nimic nu e imposibil. |
Sincer, daca as fi in locul tau, as schimba medicul. Nu mi se pare deloc profesional sa dai un astfel de raspuns unei paciente, fara o monitorizare atenta si indelungata.
In luna in care am ramas insarcinata am ovulat in Z 25, o ovulatie destul de tarzie insa s-a prins bebelinul....deci capul sus, ca se poate!
Va pup cu mare drag si va doresc cel putin cate un bebic la fiecare!
Si eu va mai citesc, ba chiar ma gandesc sa redevin aspiranta, deja nu ne mai protejam Daca primul bebelin a venit greu, ne gandim sa incepem mai devreme.
kmy_black spune:
pe 24.09.2012 a venit pe lume Roland de PaulaFrida!
felicitari! crestre usoara!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
ankylya spune:
walkiria oricum nu ma mai duc la acel medic deoarece am facut ecografie cand am fost in vacanta in ro acum m-am intors in it si o sa imi caut aici un ginecolog. sunt cu capul sus deocamdata incerc sa ma mentin asa deoarece ma uit in jurul meu si vad alte fete care incearca de foarte mult timp asa ca nu ma plang si ma rog la DD sa fie bine si sa dea un bebe frumos la toate fetele care isi doresc
In dragoste, ca si in vis nimic nu e imposibil.
emilia.m spune:
Neata fete dragi. Multumesc.
Va las pupici de molipsire, mai multi sa ajunga si la fetele care sunt cam in butoi.
12+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Aspenter, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan
Katy82 spune:
Felicitari Paula! Bebe sanatos, papacios si necolicos!
17+ cu
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png
miky82 spune:
Neatza fetele!
Paula felicitari pentru bebe Roland sa fiti sanatosi si voiosi!
Eu am facut ET pe data de 20 si astept, luni o sa fac beta, dar nu am si eu nici un simptom
Va pup si sa aveti o zi frumoasa.
Mihaelafalt spune:
Buna fetelor frumoase.
Paula felicitari pentru print, sa va traiasca si sa fiti fericiti alaturi de el.
Miky abia astept rezultatul, sper sa fie unul foarte pozitiv, stai linistita pana atunci da?
Walkiria ce ma bucur ca mai dai pe la noi, ce iti face mogaldeata cat are acum? noi parca ramasesem insarcinate in aceeasi perioada anul trecut nu? te pup si sper ca bebe 2 sa nu se lase asteptat.
Emilia ce repede trece timpul, felicitari pentru dublu test sa fie bine totul pana la capat.
Gaby, Rama sper sa nu fie nevoie sa ajungeti la FIV sa ramaneti asa pe ultima suta de metri, stiti ca sunt multe fete care se pregateau de FIv ca nu aveau nici o sansa si in luna dinainte au ramas natural? Am citit multe cazuri pe net, sper sa va numarati si voi printre ele.
Flory si mai sar peste pastile, 2-3 zile le iau, apoi 1 zi uit, de acum sper sa nu le mai uit si sa iau in fiecare zi.
Apropo care ma indruma si pe mine, ieri dupa amiaza am sangerat dar foarte putin asa spre seara, azi noapte nici macar nu s-a umplut tamponul, la mine prima zi era in forta acum e ca si cum as fi la finalul menstrei, cand sa pun ziua 1 astazi sau ieri? deci ieri prima picatura a fost spre seara.
Deja ma gandesc sa sun sa imi fac programare pe saptamana viitoare la gineco pentru control, oare pe luni e prea devreme?
Va pupacesc pe toate si sper ca nu am uitat pe cineva ca vroiam sa raspund la toate fetele.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.
Bob_Pixel spune:
Hello, girls !
Inca va citesc, nu plec de aici ! Imi ploua in gura dupa ||, abia astept sa ma saturati de teste cu + !!!
Ylari, pupzii !!
Miky, ai nitica rabdare, zic ! Sunt abia 5 zile incheiate, cred ca nici cea mai sensibila femeie nu poate sa simta sarcina asa fuga. Noi iti tinem pumnii sa vina barza fivoasa !! Doamne-ajuta si mult mult noroc sa se alinieze planetele pe ici, pe colo si pentru voi !!!
Emilia, felicitari pentru DT, sarcina usoara si bebe sanatos !!!
Facem galerie cu mic, cu mare pentru vesti frumoase de la aspirante !!!
EDIT. E o mica greseala la DN-ul nostru de pe prima pagina. Beib e nascuta pe 27 august.
Mami de dragonita Iris !
emilia.m spune:
Multumesc fetelor. Mie mi se pare ca nu trece destul de repede timpul, sa ajung sa aflu clar sexul lui bebe si sa ma treaca dr Uscatescu pe Clexane odata sa fiu mai linistita!
Miky, te cert! Ce daca nu ai nici un simptom? Nici eu nu am avut absolut nimic nici prima data nici acum. Pupici
12+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Aspenter, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan
Mihaelafalt spune:
Miky nu e prea devreme beta luni?
Practic nu ai inca 14 zile de la ET si sa nu ai o beta fals negativa care sa te dezamageasca, nu ar fi bine sa mai astepti vreo 2 zile?
cat despre simptome e inca devreme, asa cum a zis si Emilia.
si ai grija de tine ca de acum esti graviduta, gandeste pozitiv
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.