Aspirante optimiste .(808) Felicitari Isa!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Synevo are mai multe locatii, dar recoltarea pentru analizele de care zici tu se face in Grozovici (langa spitalul Colentina). Cel putin asa era cand le-am facut eu acum 2 ani. Suna la ei si intreaba, oricum analizele nu se fac in orice zi, pentru ca se prelucreaza in Germania.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

Buna fetelor cites tot ce scrieti dar eu nu scriu ca nu stiu ce sa scriu sunt debusolata rau tare si un pic panicata sau mai bine zis..... of nu stiu am emotiiiiiii. z36 menstruatia nu da semne dar nici simtome de gravidanta nu am adica nici nu stiu daca trebuie sa am asa de devreme. Sotul meu zice sa mai asteptam pana duminica cu testul de sarcina si eu sunt de aceeasi parere cu el ca daca am ovulat in z26-27 clar ca intarzie si menstruatia, dar va zic sincer ca nu mai am rabdare parca am luato razna.
Va pup sa aveti o zi buna

In dragoste, ca si in vis nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni05 spune:

Fetelor ce povestiti voi acolo e infiorator!
Cum Doamne iarta-ma sa astepti sa pierzi trei sarcini ca sa faci investigatiile.
Mi se pare inuman!
D'apai 10?!
Cred ca as fi cu nervii in batista rau de tot!

Didi eu am facut analizele de trombo la Synevo acum o saptamana jum, si le-am recoltat Sambata dimineata (au program 8-12) in Dr Grozovici. E foarte usor de ajuns, daca vrei iti explic.

Am primit sfatul sa le fac direct la Dr Grozovici pentru ca acolo au si laboratorul.
Dar acum daca zici ca au si pe Iuliu Maniu laborator, sunt putin confuza, poate ca au mai multe laboratoare...

Asa stiu si eu ca MTHFR si PAI se prelucreaza in Germania.
Eu am fost surprinsa ca mi-au venit atat de repede rezultatele avand in vedere ca de la receptie mi-au spus ca le voi avea undeva pe 11 Octombrie, iar eu am primit rezultatele pe 27 Sept.

ankylya DD sa va ajute sa fie cu doua liniute! Tin pumnii stransi!
E bine sa mai aveti rabdare, sa nu va grabiti cu testul, mai ales pentru ca ai ovulat destul de tarziu.Sa aiba timp bebe sa se instaleze.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni05 spune:

mealex referitor la rezultatele analizelor, eu ma gandesc ca daca in doua locuri ti-au iesit negativ inseamna ca asa este.

Eu Synevo stiu ca este bun pentru analizele de sange, asadar poate la secretii au ceva hibe. :p

Pentru linistea si siguranta ta, nu strica sa le mai faci o data, dar parerea mea este ca nu ar fii necesar.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Salutare.
Moni05 ce analiza se face pt endometrioza?
Foarte buna ideea cu blogul mai ales daca aduni acolo toat informatiile ca sunt destul de risipite si poate nu toata lumea se pricepe sa caute pe net. Eu de exemplu nici acum nu am gasit raspunsuri la ATPO mariti.

Emilia mai iei aspenter? Mie in sarcina mi s-a recomandat de hematolog doar aspenter sincer nu stiu de ce nici nu am pus intrebari ca si asa eram speriata, iar eu pierdusem o sarcina. Si vorbisem si pe mail cu dr. U si nu mi-a schimbat tratamentul. Nu te stresa ca esti bine urmarita si monitorizata si va fi totul bine. Macar voi in Buc aveti unde sa mergeti, in provincie nici macar nu gasesti hematolog care sa iti raspunda la intrebari.

Va povesteam de vara-mea saptamana trecuta, a fost la medic si se pare ca pana la urma a avut sarcina chimica. Am googalit si se pare ca sunt dese cazurile asa ca testul SC nu a fost fals pozitiv.
Eu nu am mai facut beta, nici nu am avut vreme ca am o perioada groaznica la lucru si nici nu am vrut sa ma dezamagesc iarasi mai ales ca deja am sinmptome de CM. Astept sa vad daca imi vine maine si mai vedem.

Din ce am citit pe forum d-na dr hematolog Avram este si la CJ? Unde as putea sa o gasesc la CJ ca as vrea sa imi fac o programare la ea.

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Eu anul acesta am recoltat analize de mutatii (care au fost lucrate in Germania) intr-o sambata la ora 9:00 AM la centrul de recoltare de langa Hotel Horoscop (Piata Unirii).

Aspenter mai iau din cand in cand, adica o data la 3 zile.

Ankylya, iti doresc din suflet sa fie sarcina. Daca nu e, mergi la medic, sa-ti dea tratament de stimulare, ca ovarele polichistice dau dereglari serioase de ciclu. Mie imi venea si o data la 6 luni si nici vorba de sarcina.

13+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Aspenter, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice12 spune:

Salut fetelor.

Felicitari Isa! Sa ai sarcina usoara.

Se asteapta de obicei doua sarcini afara ca sa se faca evaluari pentru ca se considera ca pierderile de sarcina sunt de cele mai multe ori datorate calitatii ovulelor, care de obicei sunt cu probleme in aceste situatii si care conduc la pierderea sarcinilor. Doctorul meu ia in calcul mutatiile astea numai daca sunt homozigoate si de obicei da forma aceea de acid folic care se absoarbe mai usor. Cu cat inaintam in varsta cu atat ouale noastre scad in calitate si sunt mai multe pierderi de sarcina...din nefericire. Putem sa fim si sub 35 de ani si sa avem oua nu tocmai bune. Mutatiile pot sa fie o problema dar nu mereu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Am gasit pe site-ul Synevo locatiile centrelor de recoltare din Bucuresti, am si sunat la centrul din Victoriei (eu lucrez in Victoriei si asa mi-ar fi cel mai simplu) si au zis ca e ok sa recoltez de aici. Cred ca ma voi duce maine dimineata. In concluzie asi avea de facut MTHFR si PAI. Oare sa fac si factor XIII? Dr Avram a zis ca doar MTHFR si PAI ar mai putea ridica suspiciuni avand in vedere istoricul meu...

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Sustin ce spune Alice. Studiile arata ca aproximativ 50% din sarcinile pierdute au cauze imunologice, si aici intra multe chestiuni numite pe scurt, accidente (genetice).
Foarte multe femei, dupa ce pierd o sarcina, duc fara probleme si fara tratamente alte sarcini.

Stiti ca sunt cam off topic si exista deja pe tema asta. Chiar va invit si acolo pe cele cu probleme, ca e cam liniste:

- Trombofilia, o cauza a infertilitatii
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=173810&whichpage=17

- Gravidute cu tromobofilie
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=173616&whichpage=18

Am pus si topicul cu gravidute ca gasiti foarte multe informatii acolo.

Didi, daca ai cat de cat bani acum, fa si F XIII, nu mai amana. Macar stii o treaba.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Citisem un studiu recent care spunea ca defapt un procent mult mai mare din mutatii provin de la spermatozoizi, nu de la ovule. Pt ca spermatozoizii se tot divid de-a lungul vietii si o data ce apare o mutatie se propaga o data cu inaintarea in varsta, deci la varste mai inaintate ale tatilor exista un risc mai mare de mutatii. Pe de alta parte ovulele exista acolo de la nastere, ele nu se mai modifica.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput