Aspirante optimiste .(808) Felicitari Isa!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionescu.isa spune:

Am inteles ca dupa ce devin mamici, fetele pleaca la odisee....Eu nu cunosc pe nimeni acolo. Pot ramane aici? M-am obisnuit cu voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionescu.isa spune:

Multumesc tuturor pentru urari!!!Daca dam dovada de credinta, bunatate si intelegere fata de cei din jurul nostru, nu se poate sa nu apara un inger in viata noastrs...Eu am avut norocul sa se intample pe cale naturala, dar, fetelor, o ultima solutie ar fi si adoptia. Eu am auzit de cazuri in care fete care nu puteau avea copii, dupa fel si fel de tratamente, stimulari etc, dupa ce au adoptat au ramas insarcinate cand nici nu se mai gandeau la asta. Oricum, a adopta mi se pare a scoate un suflet nevinovat la lumina. Dumnezeu e acolo sus si are pentru fiecare planurile lui...VREAU SA MAI VAD PE CINEVA ACOLO ,SUS, LA FELICITARI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweet_dreams spune:

Cumva, azi sau maine, vom reusi toate, si cand vom reusi, momentele de acum si timpul trecut or sa ramana undeva in amintiri. Deci, spre inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

buna dimineata
Emilia, da am facut si histerosalpingografie, totul ok, am facut si laparo, totul ok...suntem din aia cu inexplicabila...endometrul a fost de 7,6 in ziua inseminarii...

Gaby, eu zic sa va interesati mai intai exact in ro...sa stii ca situatia nu e chiar simpla, noi ne-am interesat, dar e o lupta cu morile de vant...din pacate...ni s-a spus clar, ca sa avem sanse la un copil mic, trebuie sa stam amandoi in ro cel putin un an de zile...si am intrebat atunci: cine ne tine noua locul de munca un an aici? din ce o sa crestem copilul ala atunci? raspunsul a fost ca legea nu are logica si ca asta e...daca vrem de aici sa incercam, legea spune ca pt cei stabiliti in strainatate, se aplica legea adoptiei internationale...care in cuvinte mai clare, inseamna ca un copil se da spre adoptie celor stabiliti in strainatate, daca timp de doi ani de la declararea copilului ca si adoptabil, nu s-au gasit parinti adoptivi in romania...si cred ca stii si tu cate cupluri doresc sa adopte chiar si in romania...listele sunt lungi, copiii putini...ma refer la cei care sunt declarati adoptabili...asta e legea noua, pe care am asteptat-o doi ani de zile...am fost foarte dezamagiti cand am vazut modificarile...noi ne-am interesat la directia de asistenta sociala si protectia copilului, serviciul adoptii al jud HD
o sursa de informare ar mai fi oficiul pt adoptii, bucuresti

sorry ca m-am lungit atat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Isa felicitari. Se pare ca mergeti numai inspre bine. Va doresc la fiti fericiti si sa va bucurati amandoi de sarcina aceasta.

Ramayana imi pare rau pentru beta. Cu cat timp inainte sa vina menstruatia se poate face ca sa fie concludenta. Desi am zis ca luna asta nu ma mai stresez ma bate gandul sa fac luni o beta mie in 3 ar trebui sa imi vina CM.

Va povesteam ieri de vara-mea. Se pare ca si SC poate da gres , pe mine m-a debusolat total. In SC aveam cea mai mare incredere. Azi si-a mai facut un SC si nu a mai iesit poz, se poate ala de ieri sa fi iesit poz ca a pus mai multa urina sau nu are nici o logica. Offf saraca e daramata. E si mai rau ca a iesit pozotiv si sa fie alarma falsa dupa atatia ani.

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Rama, chiar nu stiam ca e asa de complicat, dar oricum si fata de care ziceam eu nu a luat un bebelus, avea aproape 3ani copilasul, de asta ziceam ca vrem din Ro, macar sa cunoastem limba lui.
Flory, in mod normal beta se face cam la 12-14 zile de la ovulatie.
Isa, tu poti ramane la noi, dar la odisee te mai poti sfatui cu fete insarcinate ca si tine, noi aici nu o sa stim sa raspundem la toate intrebarile. Dar este alegerea ta! Deny sau alta fata iti poate da linkul catre odiseea buna pt tine.(eu nu stiu sa citesc acolo)

Un weekend minuntat va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

Flory, ti-a raspuns bine Gaby despre beta...mie mi s-a facut la 13 zile de la ovulatie...iar despre teste fals pozitive, sunt groaznice, si eu am avut unul dupa multi ani de incercari, ani in care nu am ramas niciodata...iti inchipui cum am cazut si eu...
Gaby, la voi ceva noutati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Ionescu.isa, cred ca acesta este link-ul de la odiseea ta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=174570&whichpage=1
Poti face ca mine, scrii si aici si acolo.
Rama, eu nu cred in povestea asta cu infertilitatea inexplicabila. Dupa parerea mea cuplurile cu infertilitate inexplicabila n-au facut destule analize. Poate ai prea multe celule natural killer si coprul respinge ovulul fecundat, poate ai prea multi anticorpi si spermatozoizii sunt toti ucisi de anticorpii respectivi, poate ai vreuna din mutatiile de trombofilie (eu am ramas dupa laparo dar a fost prima luna cand am luat Aspenter si sunt convinsa ca m-a ajutat), poate exista prea mari asemanari genetice intre tine si sotul tau... exista totusi cauze. Nu-ti pierde speranta, cauta in continuare si sigur vei gasi problema si solutia.

12+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Aspenter, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Isa, felicitari! Sarcina usoara si sa decurga totul perefect! Cred ca te vei obisnui repede si la odisee, cu siguranta te va ajuta sa afli parerile si experientele altor gravidute aflate in acelasi stadiu al sarcinii ca si tine.

Vad ca vorbiti de teste de sarcina, mie la prima sarcina mi-au iesit mai multe fals negative; imi intarziase ciclul cu mai mult de o sapt si totusi nimic la teste, eram convinsa ca nu sunt insarcinata, m-am dus si la sala... si hop intr-un final un test pozitiv cam pe la saptamana 6 . Si nu era vorba ca ovulasem mai tarziu, varsta sarcinii s-a confirmat si la eco.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns litora spune:

Multumesc de primire.
Ce sa va mai spun despre mine...Avem deja o fetita de 5 ani si ne-am hotarat ca ar fi cazul sa ne gandim la inca un copil. Am facut pauza de la pastile de vreo 5 luni si sper sa avem spor la bebe

Mergi la inceput