Aspirante optimiste .(808) Felicitari Isa!
Raspunsuri - Pagina 13
velvet spune:
buna dimineata
deny fa toate analizele de trombofilie,inclusiv toate mutatiile.e cazul.succes!
ionescu isa,felicitari!da nu merge la toate cu 2 sapt numai eu cu partenerul,grecia...been there,done that...
ramayanaa spune:
buna fetelor
sper ca ati avut un weekend linistit...la mine a fost unul banal, cu odihna si relaxare, foarte casnic...
avem o vreme mizerabila de toamna tarzie...desi abia incepe octombrie...
Didi81 spune:
Da? In Bucuresti parca ar fi vara... dar m-am cam saturat de atata caldura, vreau sa vina o data toamna
Didi de Aida Maria (03.07.2008)
kmy_black spune:
repostez o veste f tragica despre o fosta aspiranta
"Dumnezeu a vrut ca baietelul nostru sa faca parte din ingerasii lui.ieri la luat la el.eu ii sunt recunoscatoare ca macar pe mine m-a lasat in viata si nu a fost mai rau.si ii multumesc ca am acasa o fetita scumpa,sanatoasa si care inseamna totul pentru mine.vorbele nu isi mai au rostul.vom vorbi cand ma voi simti pregatita psihic si sper sa fiu inteleasa.Toate cele bune"
Asta este mesajul care l-am primit de la Valicutza,imi pare atat de rau.Sunt in stare de soc,nu pot decat sa plang si atat."
cuvintele sunt de prisos, pt ca D-zeu sa va dea putere sa mergeti mai departe Valicutza
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
laurika1982 spune:
Ma rog la DD sa poata trece peste durere.Prea e nedrept ca DD a chemat la elun ingeras dorit .
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 31+ cu
ankylya spune:
buna dimineata fetelor
sa aveti o saptamana frumoasa
Eu nu o cunosc pe Valicutza dar este foarte trist ce i s-a intamplat, imi pare foarte rau. sa ii dea DD putere pentru a trece mai departe.
In dragoste, ca si in vis nimic nu e imposibil.
Mihaelafalt spune:
Am citit de aseara vestea despre vali si nu am cuvinte, sunt eu cu sufletul sfasiat cand ma gandesc ce durere trebuie sa fie in sufletul ei acum.
Vali te pup si iti doresc multa putere si sanatate.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.
MeAlex spune:
Este crunt si de neinteles ce s-a intamplat...Nu am cuvinte...Imi pare rau...
De obicei, consider ca Dumnezeu a scutit persoana respectiva de suferinte ulterioare, poate copilul ar fi fost foarte bolnav, poate se intampla ceva dupa nastere, poate, poate...Acum mi-e greu sa gandesc asa...
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)