Aspirante optimiste .(808) Felicitari Isa!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

felicitari isa, sa va dea Dumenzeu un bebe sanatos si cumintel!!!
Moni, ma bucur ca v-ati gandit la adoptie, nu e un drum usor nici asta...
Gaby, tot legat de adoptie, voi unde trebuie sa depuneti dosarul? io ro sau acolo? stii ca in cazul nostru, al celor cu domiciliu in afara tarii sansele sa luam un copil sub 2 ani sunt aproape nule, asta in cazul in care nu s-a modificat din nou legea...sau daca ai posibilitatea sa stai in tara pana se rezolva adoptia...atunci da, se poate...noua cel putin asa ni s-a explicat...

am facut azi beta, negativ bineinteles, ieri a inceput spotting si azi a venit menstruatia...de aceea stiam de ieri ca e negativ...mergem pe aceeasi schema, am deja programare pt eco de ziua 11...nu sunt f dezamagita ca mi-am pastrat optimismul in limite, ieri am fost un pic suparata, dar mi-a trecut repede...am fost eu in faze si mai proaste...
si acum ma pun sa beau un pahar de vin cu sotul, ca nu am mai baut strop de alcool de 3 luni ... ca de duminica iarasi nu mai pot, ca nu se impaca cu clomifenul (accentueaza efectele secundare gen ameteli si e greu cu condusul atunci)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

ramayana, tu ai facut histerosalpingografie? ai trompele permeabile? cum a fost endometrul dupa stimularea cu clomifen?

12+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Aspenter, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Isa, felicitari! Sarcina usoara si bebe cuminte!
(sa stii ca in atatea ani am incercat varianta ta, nu a mers la mine, oricum important ca la tine a fost)

Rama, nu sunt f informata, insa legea s-a schimbat la inceputul anului in Ro. Varianta pt noi ar fi sa depunem aici dosar, ca sa luam dreptul pt adoptie si apoi printr-o agentie de adoptie de aici, care intermediaza cu Ro. Sau gasim noi o posibilitate si o propunem intermadierii. Dar nu prea stiu cum merge pt Ro, asa a facut cineva pt Africa.
Faci pauza o luna? Sau IA direct luna asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Buna dimineata!
Poftiti la aromata si fierbinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweet_dreams spune:

Buna dimineata

Mergi la inceput

Isa felicitari, sarcina usoara usoara! Sa dea DD ca si sotul sa nu mai calce pe langa drumul vietii voastre in 3 , de acum! si multe

Mergi la inceput

Sa vezi ce vor veni fetele noastre de acum pe aci', ca mustele la miere, atunci cand vor vedea titlul. Eu mereu imi revin atunci cand vad makr un nume in titlu

Mergi la inceput

Intotdeauna e incurajator cand auzi de . Chiar si fara cuvinte ma sustineti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionescu.isa spune:

Buna dimineata!!!

Mergi la inceput

Felicitari Isa!

Mergi la inceput