Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *446*
Raspunsuri - Pagina 19
silvi8 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebe_shtrumf azi dau de baut, e ziua mamei mele, pe care o iubesc nespus si-mi doresc sa fie mai pozitiva La multi ani si mamei tale, Pisik, am aflat de pe FB. |
la multi ani! sa traiasca o mie de ani!!!
pisigri spune:
citat din mesajul lui Floric Pisigri, ce avansate sunteti. Rares inca e la faza de dezvoltat motricitatea fina. Adica invata sa tina creionul in mana si sa incordeze degetele pentru a forma un inscris citet, o litera. Cifre face pe 1 si pe 7. Probabil sunt mai simple. Oricum sunteti tari. Pe ce site erai abonata? Si la Rares observ dupa doar o saptamana de colectivitate schimbari pozitive. In sensul ca pleaca singur spre clasa, imi ia ghiozdanul din mana sa il puna singur in cuier, etc. A, acasa imi cere prosop sa si-l puna sub farfurie (asa mananca la gradi). Poze Raru Poze noi IULIA va invinge CANCERUL Rares Rarisel cel mai frumusel |
La multi ani mamei tale, bebe ! Si spor la cumparaturi :)
Floric, aici eram http ://www. stradapiticilor.ro/
IULIA va invinge CANCERUL
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009) si 26+
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui novus Mesaj de la Cami: Iulia a intrat in operatie.Eu sunt varza de speriata, plang non-stop de cand au dus-o la sala !! Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) _ IULIA va invinge CANCERUL !! http://iulia-elena.blogspot.ro/ |
Am vorbit cu Monnvas, ea nu are acces la net acum.
Iepurila e in operatie de vreo 2 ore, iar Cami e terminata Cine n-ar fi!
Ma rog din suflet la Bunul Dumnezeu sa fie bine Iulia!
ramona7575 spune:
Buna fetelor,
Sunt cu gandul la Iulia, am aprins o lumanare si m-am rugat pentru ea sa fie bine. Imi imaginez ce e in sufletul bietilor parinti. Doamne ajuta !!!
Eu nu am nascut pana acum desi contractiile sunt ceva obisnuit pentru mine, e drept, nu sunt dureroase dar deranjante. Luni dimineata sunt programata pentru cezariana, incepem cu saptamana dar si cu luna ca e 1 octombrie . Doamne ajuta si la mine ca sunt un pic stresata, dr. iese din tura de garda, eu o sa intru la terapie intensiva si voi ramane pe mana asistentelor sau medicilor de garda... sper sa fie bine si sa nu-mi mai fac atatea griji.
Stefan a stat 2 zile acasa pt.ca ii curgeau mucii si tusea un pic, nu am vrut sa-l duc asa la gradinitza (cum ii duc alti parinti), nu a facut febra. Azi, cand l=a dus sotul a tot mormait pana acolo dar sper ca a trecut miorlaiala pt. ca nu mai plangea nimeni (desi a fost jaleeee pana acum).
Am avut si noi sedintza, cerintele nu sunt prea mari, eu suunt nemultumita de una din educatoare (chiar am vrut sa-l schimb dar m-am gandit ca e o alta trauma asupra lui) dar mergem mai departe...
Sotul mai are de stat acasa o luna, e posibil ca sapt.viitoare sa fie plecat la Constanta ceea ce e nasol, nu are cine ma vizita, soacra o sa stea cu Stefan, eventual cumnata vine la mine dupa ce termina serviciul iar eu voi veni acasa cu taxi... ei, sanatosi sa fim ...
Gravidutzelor- v-as da cu mare placere hainele mele dar sunt de vara iar eu am luat doar 9 kg.pana acum
La multi ani mamicutzelor voastre !!! Sanatate ai bucurii !!!
Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
de Natalia + 38
novus spune:
mamelor sarbatorite azi
Bebestrumpf, Pisik sa fiti sanatoase alaturi de ele
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
Monnvas spune:
gata, mi-a venit netul si mie.
Detalii nu am. Probabil va dura mult. Va anunt cand se termina.
Eu am tras o fuga pana la o biserica si va indemn sa faceti la fel. Unde vor fi doi sau trei...
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf azi dau de baut, e ziua mamei mele, pe care o iubesc nespus si-mi doresc sa fie mai pozitiva La multi ani si mamei tale, Pisik, am aflat de pe FB. Raportam si noi o sedinta ff echilibrata si intr-o atmosfera degajata, Cerintele sunt mai amri, deja au comandat caiete speciale pt ei, sa uneasca linii punctate, etc...exact ce povesteste Pisigri, ma rog doamnele se raporteaza cam la cei de 4 ani si ceva, ca treb sa lucram si acasa sa tina corect sau mai bine creionul in manutza, insa per total e o clasa ff buna si doamnele sunt multumite. Fi-mea nu suporta sa fie alt copil laudat, mereu spune ca ea a desenat frumos, sau ca mananca tot, ceea ce e pe langa sandale, insa e un pic geloasa pe alti copii, vrea sa fie ea prima la toate. Azi sunt varza cu stomacul, as manca si n-as manca. Azi poate ajung si eu intr-un SH, tot pt haine de gravidesi am primit ceva de la prietene, totusi mai e necesar de cateva lucrusoare. Toata puterea si gandurile bune catre Cami si Iulia, sa aiba recuperare usoara dupa operatie, Doamne ajuta! www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 + 15 IULIA va invinge CANCERUL !! |
Ma multi ani mamicilor de bebe si pisik!
Kea spune:
Tocmai am vorbit cu Cami, Iulia e inca in operatie. Dupa operatie va ramane la terapie intensiva, iar Cami va merge cu sotul la hotel.
Imbrac si eu acum gasca urlatoare( abia am putut vorbi la tel) si mergem si noi la biserica.
Hai Iulia, fii puternica! Doamne ajut-o si de acum incolo!
pisigri spune:
Refresh, refresh, refresh....
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009) si 26+
Anaan spune:
Salutare!
Sunt cu gandul la Iulia si Cami: Doamne ajuta sa fie bine!(in momente de-astea chiar ti se indreapta gandul spre Dumnezeu)
Novus, merci de chemarea la apel. Cu cititul sunt la zi, dar sunt intr-o sincopa cu scrisul, parca nu mai gasesc nimic de relatat - n-am probleme, sunt chiar zen, dar fara inspiratie forumistica. Asta nu inseamna ca nu-mi sunteti dragi de numa'!
Sambata trecuta am fost nasi si ne-am distrat grozav la nunta, n-am mai fi plecat acasa. Desi locatia nu a fost cine stie ce, atmosfera a fost foarte faina, nimic scortos, am dansat intruna - si acum ma dor picioarele.
La multi ani veseli, cu sanatate si bucurii doamnelor mame de Pisik si Bebe_strumph!
Pup burticoasele si le invidiez pentru puii mici ce vor veni! Ramona, luni spiralam pentru tine!
Dodo, al meu sot a expediat dictionarul altui destinatar, azi am recuperat cartea si dupa-masa ti-o expediez.