Felicitari Mada! Hai Ramona, Ana, Raluca!
Raspunsuri - Pagina 13
carmen spune:
Buna seara,
de astazi la pranz suntem si noi acasa. Trebuia sa ne externam maine dar faceau multe externari astazi pentru ca nu aveau paturi disponibile pentru nasterile de astazi si atunci am intrebat si eu daca nu imi da voie. Si dr de copii si medicul meu mi-au dat voie asa ca am aterizat. Fata de spital, doritorul meu e hotel de 5 stele. Spitalul e in renovare, jumatatea unde am stat eu era renovata dar deasupra se spargea cu picamerul de la 07,30 la 18 seara, era cumplit, ca sa nu mai spus ca tot timpul era forfota, nu ma odihneam deloc.
Eu ma refac mai greu decat la celelate 2 cezariene, am o lista de medicamente de luat, incusiv ELEVIT. Ar trebui si fier, dar cum mereu sunt constipata astept sa mai treaca ceva timp de la operatie si abia apoi.
Paul este un mancacios, mi-a facut sfarcurile ferfenita, astazi am pus aparatori de sani ca urlam de durere cand prindea sfarcul.
Va las, ca imediat se trezeste si incepe concertul, urla tare tare cand vrea de mancare.
Ca orice mamica am si eu "obsesiile mele" am impresia ca Paul face prea puti pisu .
In fine, multe "am impresia ca.." vor aparea pe parcurs.
cele care ati nascut cu cezariana, ati luat ceva calmante dupa (nu cand erati in spital)? cam ce e permis. Daca nu iau calmat ma misc greu greu si am dureri la fiecare pas pe care il fac.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
Adriana_77 spune:
Carmen si eu ma constipam de la fier inca din timpul sarcinii si singura solutie a fost sa iau siropul asta e 100% natural si nu te constipi de la el, iau si acum, trebuie sa mai iau inca 2 luni dupa cezariana fier http://www.pronat.ro/magazin/sucuri-plante-medicinale/535-floradix-krauterblut-saft-eisen.html
Toate calmantele de durere pe care mi-au spus ca le pot lua erau interzise in timpul alaptarii, deci nu am luat nimic.
mami de Bogdan Mihai (5.09.2012)
carmen spune:
http://laptematern.ro/cms/front_content.php?idart=76
am gasit asta
MoRo_K spune:
Ce ma bucur c-ati avut o noapte linistita Bob si Carina ...dp cum ziceam imi da sperante :D sper sa fi trecut de tot problemutsele :)
Stella bravo pt recuperarea greutatii ...well done Matei :)
Kytana sper ca te-ai linistit citind ce spuneau fetele
Marikaki, Nu_mai_stiu si Carmen bine ati revenit acasa recuperare usoara,adaptare rapida bb cuminte si mancacios
Irene bine ai revenit!
Mami.Ilinca sa-mi spui si mie dc merita perna de alaptat...ma gandeam si eu...apoi am zis ca na o fi chiar asa diferita fata de o perna normala...deci astept impresii:D
Sandy ufff te inteleg ...acum cand ne apropiem de finish....ce sa zic...
Fetelor ma gandeam...cred ca a nascut deja Irimell...si ma gandeam si la Anidaz,la Lalu...la Lulutza...cred ca a ajuns acasica...la Simonix...sper sa fii iesit din spital cu Raducu...la Mirabelac...Danielabejan...ce-or mai face...sper sa mai intre sa mai scrie cate un randulets...
37
carmen spune:
fetele care ati facut clexane in timpul sarcinii, v-ati acut injectia singure? mai am de facut 3 si trebuie sa imi caut pe cineva. zicea o tipa in spital ca ea isi face singura.
_Irene_ spune:
Carmen, eu fac clexane din sapt a 9-a si mi-l fac singura atunci cand nu e sotul acasa; eu mi-l fac in picior, sotul mi-l face in brat, dar se poate face si in burta; in spital mi l-au facut tot in brat. Nu e greu, iti trebuie doar putin curaj la inceput si sa gasesti o zona in care poti face un pliu si in care vei baga acul. Succes la intepat!
35+
danielabejan spune:
salutari tuturor
am mai citit printre randuri ce s-a scris, tin sa le felicit si eu pe proapetele mamici si sa le urez recuperare rapida si bebelusi sanatosi si activi
pt fetele care inca sunt 2 in 1 mult curaj, nasteri usoare si bebelusi super sanatosi
noi suntem mai binisor, ne acomodam cu noua formula a familiei pe zi ce trece mai mult, avem si zile bune si zile mai putin bune si desi avem doar o sapt si 2 zile parca suntem impreuna de luni
am o fetitza dulce de imi vine sa o mananc si ma gandesc daca toate faceti ca mine ca eu cand ea doarme ma protopesc langa ea si o privesc in continuu si mai trag si cate un pupic finutz sa nu o trezesc, nu ma satur sa o privesc
am avut 2 nopti in care am cam facut de planton pe langa ea k plangea de numa, atipea de oboseala apoi in 5 max 10 min incepea din nou se trez brusc plangand, noi am presupus k is un soi de colici si i-am dat infacol aseara a dormit mai bn sa vdm si azi cum se prez situatia
ea asa e cumintica foc manaca si doarme de fapt pot sp k e foarte mancacioasa nu plange decat de foame si de la colici in rest nici un stres cu lacrimi
de 2 zile nu i-am mai dat lp am reusit sa ii fac fatza cu sanii, speram sa ne descurcam asa de acum incolo fara sticla cu lp, acum om vedea si noi
avem in schimb probl cu ragaitul, ea mancand super cu pofta e mare nev de ragait, dar f greu il obtin ca imi adoarme dupa masa si pe umar si pe burta asa de obosita e si din cauza ca nu ragaie cum trebe sau deloc o apuca apoi sughitzul si o tine si 5 -10 min sper sa reusim si noi in timp sa scoatem cate un ragait dupa masa
eu aproape m-am refacut in intregime dupa nastere, mai am o mica durere mai mult jena jos, dar sper sa treaca zilele astea in schimb sunt super fericita k mai am doar 6 kg din sarcina de dat jos si apoi am sa ma ocup si de cele 7 ale mele pe care tre sa le dau jos k is puse din vina mea nu a sarcinii
va pupam si va uram npt b tuturor si o zi superba maine
slimfitmada spune:
Buna seara!
Felicitari noilor mamici! Sa aveti bebelusi sanatosi si cuminti!
Eu nu am nascut inca. Maine ma voi duce la maternitate. Am zis sa mai stau o zi, sa-i mai dau timp lui bb poate vine singurica. Dar din pacate nici un semn. Secretia pe care am avut-o a fost doar in urma controlului . Acum o sa vad ce va spune medicul maine. Oricum am mari emotii in ce priveste inducerea nasterii. Sper sa ne auzim cu bine.
Va pup.
Mami de Bianca (12.10.2009) si 40+ bb2 Antonia
Anaomaria spune:
Fetelor, chiar nu stie niciuna sa-mi raspunda la intrebari? Cred ca erau pe la pg 10.
Noi am depasit cu 5 zile termenul si incep sa-mi fac griji.
Va pup pe toate.
40+ Ilinca Teodora
PaulaFrida spune:
neata tuturor
Noi suntem bine,va multumim tuturor pt urari
Scriu de pe tel,netul e f.f.incet de aia n- am scris pana acum
Puiutul e f,dulce si papa laptic de la mine,am laptic mult
Sambata ne lasa acasa,abia asteptam.
Mi-am revenit repede dupa operatie
De miercuri,Roli e la mine in salon,am eu grija de el
O sa va scriu mai multe de acasa de la pc ca netul asta e naspa rau
Va pupam pe toate
Va dorim o zii frumoasa
Paulafericita sapt39 cu RolandAMR 1 zii!!!