Felicitari Mada! Hai Ramona, Ana, Raluca!
Raspunsuri - Pagina 11
mami.ilinca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui moni81 Buna burtici si mamici, Se pare ca la al doilea bebe esti mai relaxata sau poate fetita mea e mai cuminte ca ma lasa un pic pe net daca aia mare nu e acasa. Ieri am uitat sa scriu numele fetita mea se numeste Anita Zsofia. Din fericire avem lapte si numai dormim si papam. Imi pare rau pentru mamicile cu probleme cu laptele singurul sfat ce pot sa-l dau cat mai multe lichide si cand se poate odihna. Acum ma duc ca s-a trezit. Va pup. Monika mamica lui Noemi Alexandra (29.04.2010), 34+ |
felicitari pt fetita 2!Sa fie sanatoasa si sa se inteleaga minunat cu surioara ei!
Asa si eu bb2 mai cuminte clar si eu stau pe net , caut diverse chestii, citesc si in final constat ca nu am dormit deloc azi, apoi ma plang ca-s obosita
roxana11 spune:
buna seara burtici ,mamici si bebelusi.noi suntem deja 3,am nascut pe 24,dimineata,dupa ce eram internate de sambata.bebelusa Elisa Andreea are 2740,apgar 9,49cm.cu doar 35 de sapt e vioie si nu a stat la incubator.nasterea a fost naturala,cu epidural,dar a trebuit intervenit cu forcepsul pt ca bebe statea cu capul uitand in sus,si nu inspre barbie asa cum ar fii trebuit.eu am o taietura destul de urata,insa nu ma plang.la 4 ore dupa nastere ma ridicam dim pat,iar azi stau deja in sezut.laptic avem destul,insa sfarcurile sunt varza.bebe uneori mananca la fiecare ora,uneori ma chinui sa o trezrsc.e tare cuminte,nu plange mai deloc.nu a luat in greutate asa xa inca suntem in spital.scuze pt intarziere insa nu am avut acces la net.felicitari mamicilor ce au nascut deja
34+
MoRo_K spune:
Felicitari Anda28 bun-venit Ioan Alexandru!
Felicitari Roxana11!Bun-venit Elisa Andreea!
Felicitari AdrianaDana!Bun-venit bb Vlad!
Vicky ai dreptate e o alta experienta sa dea Domnul sa mearga cat mai bine si bb sa fie cat mai rabdator
Olivette
Bob-Pixel sper sa va linistiti cat mai curand...sa treaca nemernicii aia de colici
Kytanutz mdaaa...morcovul ala...acuma ma gandesc hai e cum e hai nasc da dp na colici na alapatat....cred ca fac o salata de morcovi ca se cam aduna :))Eu stii ca sunt cu tensiunea azi am fost pt altceva la un medic de familie dar cu ocazia asta am pus-o sa ma controleze in urechi poate am vreun dp de ceara ceva...stii ca mie mi se infunda zilnic urechile dimi si nu pot sa ma prea tin pe picioare...ma mai ia si cu tremurat,transpirat rece...dopuri n-am ...deci tensiunea e de vina...a mea normala e 9 cu 6...cand scade cine stie cat e...bea lichide multe multe...si dc ai tensiunea mica mai ia o maslina ceva in gura...
Elfica si eu ma gandeam ce mai faceti :)
Mami.Ilinca si eu ma gandesc ca la bb 2 cred ca-i mai ok...ca na...stii destule chiar dc fiecare copil e diferit...dar macar nu e asa o mare nebuloasa cum e la mine...bun ar fi un implat cu cunostintele mamicilor ce sunt la al 2-lea bb :)
Corinuka si Adriana77 asa ma bucur ca merge totul ok imi ridica moralul
Anaomaria ...pai sa bagam un dans de incurajare :)
La noi o zi linistita am facut o mancarica de praz si o prajitura cu mere...si-am tras o fuguta la piata libera...obosesc super-repede vreau sa fac multe ma apuc si dp nu mai stiu cum sa ma tin pe picioare sa termin...si uite asa fac 10 pauze pana termin cate ceva....:(
Pup mamicile burticile si bbii :) o noapte linistita!
37
mihahegarty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mami.ilinca MIHAHEGARTY:multumim pt vestile despre [b]ANDA: felicitari mami pt baietel! |
Cu multa multa placere.
raluca22 spune:
Buna fetelor,
Felicitari Anda28 bun-venit Ioan Alexandru!
Felicitari Roxana11!Bun-venit Elisa Andreea!
Felicitari AdrianaDana!Bun-venit bb Vlad!
Sper ca n-am omis pe cineva,va citesc in fiecare zi dar nu am mai scris.
Olivia ,Bobulet sper sa treceti cu bine aceste perioade grele.
Kytanut spune-mi si mie te rog unde anume se cauta dr la spital ,la camera de garda ?Maine trebuie sa merg la ultimul control si pana acum nu am mers la spital.
Maine ma duc la ultimul control si stabilim cand il scoatem pe bebe,durerile de burta nu mai cedeaza nici la nospa.
Robert Andrei (15.03.2007)38+
Bob_Pixel spune:
Buna dimineata, bulinici & mamici & bebici !
Dupa cea mai nasoala noapte, noi am avut cea mai buna noapte de cand avem beib!!! Ieri a venit pediatra pt vizita de o luna si ne-am plans de colici si ne-a recomandat Debridat. Dupa ce i l-am dat, a dormit beib toata noaptea FARA sa planga! Am trezit-o pt schimbat & laptic si adormea la loc. Suntem fericiti, ne rugam sa functioneze pana scapam de colici ! Azi dimineata s-a zgait pe pereti o ora jumate si a basculat din picioruse non-stop, iar acum e chitaita, ar vrea laptic, dar si somn.... e complicat, nu?
Pedi a fost surprinsa sa vada ca beib ridica capsorul si si-l suceste pe parti, a zis ca face lucruri devreme pt varsta ei. Eu am observat miscarile, dar am crezut ca-s normale. Pe mine ma jeneaza chiar, ca nu sta locului cand o pun la ragaici, pe umar. Daca are de gand sa fie precoce Miss, eu as vrea sa scape de colici chiar acum, sa nu asteptam 3-4 luni!!
O sa-mi caut si eu mei tai, manduca, ceva, sa pot iesi cu beib singurele. Pedi ne-a recomandat chiar 2 plimbari/zi, mai ales pe vremea asta superba!!
Kytanutz, unde umblii? Cum mai esti? Ceva contractii?
Mami de dragonita Iris !
stella87 spune:
Buna burtici si mamici!
Am cam fost prinsa cu bebe zilele astea, ca brotacelul doarme noaptea bine dar ziua a fost cam agitat. Am ajuns si noi la pediatru, ne-am recuperat greutatea dupa nastere, asa ca suntem bine.
Bobisor ce super ca ati gasit un medicament bun pt bebe, tineti-o tot asa!
Nici noi n-am scapat de lapte praf, mai ales ca bebe e asa agitat si la san incepe sa planga. Nu stiu de ce S-a trezit puiutul, sper sa mai intru azi.
Si sa nu uit, bun venit boboceilor frumosi si recuperare rapida mamicilor!
Mami de brotacel Matei
Intimitate de cuplu
carinablanca spune:
Buna dimi,
AM aparut si noi de dimineata, dupa o noapte super. Culcat la 11 si trezit la 4 ( eu aveam sanii plini si atata m-a foit pana l-am trezit) si apoi la 7.40 pentru papa. SI acum bebe are iar ora de somnic.
Azi a fost si parintele si ne-a tinut slujba asa ca putem iesi si noi din casa.
Kytana, cum mai esti? Mi s-a parut ca simptomele tale seamana cu ale mele inainte de nastere.
Va pupam.
Mami de fetita cu fundita Maria si baietel frumusel Alexandru
moni81 spune:
Mamici cu bebe2 cum la primit fratiorul sau surioara mai mare pe bebe?
La noi e cam gelosa cea mare mai ales cand alaptez. Cum ati tratat probelema daca a aparut si la voi? Striga la ea si chiar ar lovi-o daca ar putea. Dar are si clipe de tandrete cand o mangaie si pupa.
Kytana spune:
Buna dimineata burtici si mamici dau cu intarziere un suculet de portocale :D
Astazi qm fost matinali, la 7 am facut ochisori si am fost sa ma impartasesc. Acum chiar poate pingu mic veni fara nicio urma de stres. Aseara la biserica mi se facuse burtica pietroi si ma jena asa tare. Dar nu a fost sa fie. Acum sunt singura acasa, l-am trimis pe pingu cu mami la plimbare.
Apropo, cred ca am racit. In toata sarcina nici pe gerurile de asta iarna nu am avut nimic si acum ma ustura in gat si abia respir.
Carina, saru mana de intrebare, sunt bine, semne clare nu sunt dar st ca se apropie. Vei rade, dar aplicarea poliginaxului e mult mai usoara de vreo 2 nopti, parca se pregateste zona si ma duc la baie zilnic, fff usor cu Dumnezeu inainte, nu?
Raluca, la Elias de obicei ma duc dupa ce vb cu doctorita in prealabil si o gasesc la OG 2, etaj 2, e un cabinet de consultatii. Din cate am onservat, caninetul dr de garda e pe holul cu maternitatea, pe unde iesi din lift. Doamne ajuta maine la control!
Bobisor, ce ma bucur ca dragonita s-a linistit si odata cu ea si tu. noi asteptam pe pingu mic :D
Btw voi ce ati alege pt primele 2 luni pt bb? Ar avea rost sa iau manduca sau sa iau un wrap?
Olivia, ai reusit sa vb cu dna Musat? Sper ca esti bine
Moro, azi vad ca mi-am mai revenit. Tensiunea mica am avit-o mereu dar niciodata nu mi-a dat ameteli. Ma bucur ca nu ai nimic la urechiuse.
Pup cu drag toate burticile, mamicile si boboceii. Nu m-au sunat de la service, sper a imi poata repara leptoapa :(
39+ cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-