Urineaza des

Urineaza des | Autor: diuta_20

Link direct la acest mesaj

Mi-am dezobisnuit fetita de pampers din luna mai.Acum are 2 ani. A fost usor,s-a invatat sa faca la olita imediat,iar noaptea nu facea deloc.De o sapt urineaza des,face pe ea in fiecare noapte,chiar si ziua,cand doarme nu se mai poate tine 2 ore si face pe ea.Pampers nu ii mai pot pune fiindca s-a dezobisnuit de el.Ii dau mai multe siropele: Extract din muguri de Coacaz Negru,Tinctura de propolis si Vitamina C,iar in nas ii pun picaturi cu gentamicina,fiindca are stafilococ auriu in nas.Toate siropelele mi le-a prescris medicul.Pot fi siropelele cauza urinarii dese?Ce pot sa fac?Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Citat:
citat din mesajul lui diuta_20
Pot fi siropelele cauza urinarii dese?
Ce pot sa fac?

Nu.
Analize: macar un sumar de urina si o urocultura. Mai bine intrebi medicul, posibil sa-ti recomande si alte analize.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

ai mei urineaza des,si se si scapa,cand sunt raciti
fetitele mai ales sunt sensibile,la infectii urinare ...

Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
http://s878.photobucket.com/albums/ab348/oanap85/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

Ar trebui sa-i faci un examen de urina. Se poate sa aiba o mica infectie urinara, sa fie un pic racita. O ustura cand face pipi? Ea ce spune...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuta_20 spune:

Analizele i le-am facut,urocultura saptamana trecuta, iar sumarul de urina la sfarsitul lunii august.Nu i-a iesit nimic in neregula.Insa are cam de 2 luni niste mancarimi genitale,am dat-o o perioada cu nidoflor si i-a trecut,acum pune mana si spune ca o doare.Medicul mi-a recomandat sa ii iau si secretie pentru mancarimi si durere, sa vedem sa nu aiba ceva,poate chiar un stafilococ auriu si acolo.Luni voi merge cu ea sa ii fac analiza.

Mergi la inceput