Mi-am dezobisnuit fetita de pampers din luna mai.Acum are 2 ani. A fost usor,s-a invatat sa faca la olita imediat,iar noaptea nu facea deloc.De o sapt urineaza des,face pe ea in fiecare noapte,chiar si ziua,cand doarme nu se mai poate tine 2 ore si face pe ea.Pampers nu ii mai pot pune fiindca s-a dezobisnuit de el.Ii dau mai multe siropele: Extract din muguri de Coacaz Negru,Tinctura de propolis si Vitamina C,iar in nas ii pun picaturi cu gentamicina,fiindca are stafilococ auriu in nas.Toate siropelele mi le-a prescris medicul.Pot fi siropelele cauza urinarii dese?Ce pot sa fac?Multumesc!
Citat: |
citat din mesajul lui diuta_20 Pot fi siropelele cauza urinarii dese? Ce pot sa fac? |
ai mei urineaza des,si se si scapa,cand sunt raciti
fetitele mai ales sunt sensibile,la infectii urinare ...
Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
http://s878.photobucket.com/albums/ab348/oanap85/
Ar trebui sa-i faci un examen de urina. Se poate sa aiba o mica infectie urinara, sa fie un pic racita. O ustura cand face pipi? Ea ce spune...?
Analizele i le-am facut,urocultura saptamana trecuta, iar sumarul de urina la sfarsitul lunii august.Nu i-a iesit nimic in neregula.Insa are cam de 2 luni niste mancarimi genitale,am dat-o o perioada cu nidoflor si i-a trecut,acum pune mana si spune ca o doare.Medicul mi-a recomandat sa ii iau si secretie pentru mancarimi si durere, sa vedem sa nu aiba ceva,poate chiar un stafilococ auriu si acolo.Luni voi merge cu ea sa ii fac analiza.