MONTIGNAC (177)...STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 16
Carmen_Marieta spune:
' Neata fetele,
si eu tot cu stagnare, dar vorba ceea am mai gustat si "nepermise".
Dana La multi ani baiatului! Sa fie ascultator( in perioada asta e destul de dificil) si sa aiba numai impliniri!
Somleac multa sanatate!
Ninha la multi ani lui Mirci!
Puisor imi poti da reteta de briose( pt pachet) ms.
Eu mananc conform( mai scap la un pepsi, o bere), ieri la pranz am mancat friptura de curcan=branza= salata, seara peste la cuptor
Meniul de azi:
MD: iaurt+fulgi multigrain
P: spanac=2 oua ochiuri
C: ciorba de curcan
G: migdale/alune padure/nuci( dimineata); mar
lorelei_19 spune:
Brindusik - vezi ca acel cottage cheese face mult aer in stomac. are un gust excelent, dar e recunoscut aici ca si fasolele la noi :-)
Gena- daca respecti combinatiile, de ce nu si aspic? cred c-ar fi interesant...
Kallista, chiar ieri citeam un nou studiu ca fructele ingrasa. insa cred ca mancate doar asa... oricum, mult, mult succes
Dana- sa-ti traiasca flacaul si sa fie sanatos si plin de noroc
Puisor, n-ai reteta aia de lipie? ca mi se facu o pofta de mama-mama.
Fetelor, stiu ca tot ati spus sa nu ma cantaresc, dar e ca un drog, nu pot altfel. Azi dimineata m-am suit pe cantar si sa cad jos de suparare, aveam 700 gr mai mult ca ieri. Este posibil??
Meniul de ieri:
md: paine wasa
G: mere- poate am mancat prea multe? vreo 4-5 dar mici, din propria gradina si nu foarte dulci
pranz: o farfurie de salata
G: o nectarina si o mana de fistic
Cina: un bors facut din carne de vita a la monti, am mancat o farfurie mare cu ceapa, fara paine.
De cateva zile mi-e foame incontinuu si lupt mereu cu foamea asta.
Aseara am mai facut dovlecei umpluti cu carne si placinta de mar a la monti. Nici n-am gustat macar, dar nici nu-mi vine, la cat sunt de suparata cu greutatea.
Meniul de azi:
MD: sper sa reusesc sa nu mananc nimic.
Pranz: telemea cu rosii.
Cina: dovlecei umpluti.
Va pupacesc si va urez o zi minunata.
gena12 spune:
Buna dimi
Aspicul este ca o racitura, gen legume fierte legate intre ele cu gelatina. Ma intrebam daca este permisa gelatina e clar ca nu gandeam prea bine...
Kalli, pai ce faci? Numai fructe si cateva alune? NU e bine! O sa te superi repede pe Monti si nu o sa mai tii. Incearca sa mananci intai fara combinatii si o sa fie bine. Incearca ce a zis Monti, la inceput pana te obisnuiesti cu principiul meniul sa fie de genul: Pranz: carne gratar, la cuptor (adica nu in ulei) cu salata, eventual niste branza.
Cina: o supa si ceva carne cu legume.
Revin mai tarziu cu meniul.
daena spune:
Buna dimineata!
Fetelor, si eu am mai dat jos 1 kg , deci in total 2 de cand am inceput. Zilele astea voi fi mai putin pe aici, ne cautam un apartament si am mai multa bataie de cap.In rest totul e bine, azi vreau sa pregatesc ceva dulce monti, pandispanul Rodica sau un chec cu germeni de grau.
Gena, spor la facut aspic! Si eu mai cumparam aici, am gasit una f buna de pui, dar niciodata n-am vazut ingredientele ca o cumparam gata taiata de la vitrina.Dar oare de ce sa puna zahar si in asa ceva? Mama mea face des in Ro si inafara de sare si usturoi nu adauga altele.
Revin mai tarziu cu rezultatul si cu meniul.
O zi frumoasa!
andanii spune:
Buna dimineata
genna e permisa gelatina, aspicul, raciturile ....
lorelei nu cse ombina fructele cu nimic ... fructele se mananca pe stomacul gol dimineata sau la gustare independente dupa 3-4 ore de la micul dejun sau pranz cand e totul digerat
De ce sa nu mananci la micul dejun ????? micul dejun e masa principala a zilei , la micul dejun trebuie sa mancam cel mai bine
kallista cum adica ai mancat doar fructe , caju , migdale ????? ... nu te supara pe mine dar asta nu inseamna regim monti .... noi aici mancam de toate nu doar fructe si migdale ... in acest mod o sa te plictisesti foarte repede si o sa abandonezi si-o sa spui ca nu functioneaza acest regim
SI inca ceva ... pranzul ar trebui sa fie mancare gatita
puisorule eu mai inlocuiesc mascarponele cu ricotta .... nici nu se simte diferenta si caloric e mult mai bine
.... uite ca n-am facut piscoturi d'alea cu faina de migdale ... cum le faci ????
andanii spune:
Eu fac aspic (racitura) cu carne de curcan ... fierb o aripa ... dau toata carnea jos si torn zeama peste ... iese tareeeee buna
sau aspic cu carne si legume ... pun in castron carnita de curcan cu legume si torn zeama in care a fiert carnea sau folosesc gelatina alimentara
daena felicitari ... super , super super
mult succes sa gasesti apartament cat mai repede si sa ne vizitezi mai des
ninha spune:
Multumesc ptr urari, fetele
Andanii, La Multi Ani!!! ptr baiatul tau mare!
Am o nelamurire: gelatina nu e glucida? eu asa credeam. de ce o combinam cu carne?
brindusik spune:
ninha marea majoritate a gelatinei e facuta din
lorelai nu o avut efectul asta la mine..comparativ cu varza de am mancat-o sapt trecuta
carmen http://gastronomie.ele.ro/retete/Aperitive_--d1/Aperitive-cu-branza_--s36/Briose-cu-branza-feta-si-rosii-uscate_--r1461.html , si pui faina monti
daena nu imi dai si datele tale sa te trec in tabelas?
meniul meu azi:
Md: smochina cruda, wasa cu pate de pui
P: mazare
C: brinza cu briosa
la G o sa am probabil ananas
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
ninha spune:
Da, acum m-am uitat si eu si am vazut ca are 87% proteine si numai 0,7 glucide. deci presupun ca e proteina. nu stiu de ce eu credeam ca e glucida.
andanii spune:
Exista si gelatina vegetala, la selgros am gasit si la naturisti da nu-mi place cum se incheaga cu ea .... gelatina care o gasim in general in magazin e facuta din soric de porc cred si o putem combina linistite cu grasimi
Eu fac si branza cu gelatina ... branza dulce cu gelatina si putina fructoza ... e un desert megadelicios
multumesc de urari zapacita cum sunt am uitat de dimineata sa va multumesc