Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (35)
Raspunsuri - Pagina 20
tebligia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aerlilian Amelia, ma superi ca-ti ceri scuze absolut inutil...doar am cerut pareri, nu? Ma crezi ca singura doza de lapte cu 180 apa este inainte de culcare? In rest...dimineata la 6 - 150 ml, la 12- 150 ml, la 18 120ml si la 21- 180 ml. E mult??? Habar nu am, dar asa cum spui, imi cere...Cat despre placut, el deschide gurita la absolut orice, tot ce-i dau e delicios...Mesele noastre sunt cu maraieli de placere, cu dat din picioruse, cu uitat lung in castron cand se termina... Mamica lui Tudor http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community |
Ileana ink are 4 mese de lapte si 2 solide?
aerlilian spune:
Da, asa mananc, iar daca voi toate ziceti ca e mult, inseamna ca e mult. Acum, nu stiu cum sa fac, pe care sa o scot si ce sa bag in plus...E bine oare un iaurtel pe la ora 18 si sa scot lapticul ala?
gabrielarusu spune:
Buna
ADC eu cred ca papa suficient laptic in jur de 600ml pe zi si noi tot 4 mese de laptic avem plus 2 mese de solide si o gustare adica un iaurtel sau branzica la ora 18.30 dar ii mai dau completare dimineata daca nu papa suficiente fructe care vad ca iar i-mi face figuri la ele de ex azi a pappat 80g nectarina cu un biscuite si 70 lapte .
Ileana poti sa-i dai fara probleme un iaurt in locul lapticului .
Care a recoltat pipi la fetita cat ar trebui sa faca in punguta aia care ma stresat rau de tot nu am putut azi dimineata decat un pic de pipi sa prind la fata ca sa tot foit si a facut pe langa punga aia maine dim. incerc iar.
mamica de Maria Elisa
Alice_Elena spune:
Ileana dar de ce ii mai dai lp ziua? Ca el mananca bine mancare. Ai mei aveau asa : lp seara, lp dimineata, fructe, legume, iaurt. ( radu mai primeste un bib intre legume si iaurt ca mananca prost masa aia. Sub 100gr)
mihaelaradu spune:
La multe lunite, Toma!
La multe lunite Kariss-Yasmin, Codrin-Nicusor,Robert-Stefan, Antonia-Cristiana, Tudor,Gruia! (sarbatoritii de week-end)
Am intrat si noi in clubul mucosilor, dar doar atat: fara febra, rosu in gat sau alte problemute. Am fost azi la Urgente unde ne-a vazut o dna dr veche ca istoria si ne-a felicitat pt evolutia buna (de la 2,600 gr). Ne-a si reprosat comportament rasfatator, cum ca eu am obisnuit-o cu mesele de noapte si sa incerc sa ii dau ceai atunci cand se trezeste de sete, poate incet-incet se va lasa pagubasa si nu se va mai trezi. Ma mai gandesc...
Revin cu intrebarile mele de week-end:
Cum se face iaurtul din lapte de capra?
Unde ati vazut/cumparat iaurtiera? Cam cat costa?
Lady
Ursulet ms de raspuns. SI noua ne-a dat un preparat pe baza de eritromicina. A mers sora-mea sa-l ridice de la farmacie si incep sa o dau cu ala sa vad ce se intampla...
Sanatate tuturor mucosilor!
Iris Vanessa (25.02.2012) made in/by Mihaela
M-am nascut fara sa vreau, am sa mor fara sa stiu, lasati-ma sa traiesc cum imi place...
http://flowerspeaking.wordpress.com/
georgia_c spune:
pfaa..nu mai am timp de nika..dimineata papa si apoi afara ,la pranz legumele ,apoi somn si seara iar afara ..si uite asa trece ziua
mihaela ,eu iaurtiera am luat din selgros ,la vreo 110-120 ron marca "severin";am facut iaurt si din lapte de capra si iaurt de capra ,si din vaca (iaurt lapte);din cel de capra nu iti pot spune de ce (banuiesc eu ceva dar nu sunt f sigura) nu mi-a iesit,dar din vacuta a iesit
retete gasesti cate vrei pe net,dar ca si principiu..1l lapte(uht) se amesteca cu 1 iaurt (simplu) ,se pune in borcanele ,acestea la randul lor se pun in iaurtiera (fara capace) ,se baga in priza si se tin intre 8-10 ore..tu ia iaurtiera si te ajut pas cu pas
alice,de mult ma tin sa-ti spun ca mi se par tare la obiect raspunsurile tale
intrebare:ce gramaj de legume mananca radu,daca zici ca legumele le mananca prost ,iar fructele banuiesc ca bine
alexa,cum mai sunteti voi..ce mai face piscotel cel mititel?
lalitzuza spune:
Salutare si de la noi!!! Suzi cu mare placere am primt ceaiul taupe mine ma incearca o raceala ... sper sa nu ii dau si lui Andrei, am luat ceva homeopat sa vedem pana maine cum imi este ...
Adc- cum este Cristi ?sper ca nu a patit nimic grav... oricum s-a dat startul la cucuie dupa cate vad...si noi tot pe mijloc avem patul.
Suziq- gata ai revenit acasa.. si eu as vrea sa il invat sa doarma singurel, adevarul este ca imi este muuult mai comod sa ii dau sa pape noaptea stand cu mine in pat
Mihaelaradu- felicitari ptr evolutia micutei, cat despre iaurtiera eu am luat de la Selgros si a fost undeva la 60 lei,de facut se face la fel cred ca Georgia a spus f bine. ideea este sa fie laptele caldut la temp degetului si sa amesteci f bine cu maiaua(eu vanturi de cateva ori_)
Dari - ce mai faci? sper ca sunteti bine toti
Nici noi nu facem papa sau bravo dar stam f bine in picioare, dam ture la patut .. pana obosestese joaca cu orice important sa fie ceva nou.
felicitari fetelor care au 2-3 copii si reusesc sa mai scrie , precum si celor care au inceput serviciul ... bravo voua
La multi ani celor care isi sarbatoresc lunitele saptamana aceasta . sanatate puiutilor bolnaviori
Alice_Elena spune:
Ileana :)) daca nu ii mai dai lapte face urat? Apa bea? Cate grame mananca la o masa? Laptele praf are multe calorii din cate stiu, s-ar putea sa ma insel
Georgia, de obicei scriu cu copiii calare pe mine (de pe tel) d-aia sunt scurta
Gramaje nu stiu, ca nu mai cantaresc. Fructe cam o piersica + juma de banana sau piersica si una doua prune. Deci in jur de un fruct jumate-doua. Uneori ii dau o felie de paine cu unt si un fruct (nu mananca mereu tot). Iaurtul il mananca tot. Ii dau unu mic (150gr) + cereale sau biscuite.
La legume e tragedia. Piure daa le fac, cateva lingurite ia. Asa ca ii dau bucatele. Cel mai mult ii place brocolli si carnea (de orice fel), sau galbenus de ou. Deci n-am cantitati, dar mananca putinel. Ii dau pace, o manca el cand ofi cazul :)