12 Apostoli ai lumii in care traim

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Cred ca Deceneus se referea la noi.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Cred ca Deceneus se referea la noi.

Ok - daca spui tu, LA VOI se referea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

eu nu sunt pe aici

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

De dragul Artei

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Alo fetele, am stiri:
Ca tot vorbeam de milionari la inceputul topicului, iata ca suntem inca 'conectate' la subiect: deci,
- fondatoarea spanx-ului este o milionaresa Sara Blakely, dovada ca ideile bune te pot face bogata ...http://synamatiq.com/2012/03/08/forbes-named-spanx-founder-sara-blakely-billionaire/
- si cautand, am gasit o poza cu spanx ce o contine si pe Oprah dar si pe slabanoaga Paltrow ... asa ca sa ne delectam putin.
www.eleganceandsimplicity.com/blog/wp-content/uploads/2010/02/Spanx-Oprah-Gweneth-Jessica.jpg" border="0">

Morala ar fi:
Spanxul nu e doar pentru Oprah ...

super topic!

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Deci, pot sa-mi iau si eu spank pardon, spanx. Ca io-s slaba, da' studiul pe propria-mi piele a determinat ca ciocolata se depunde numai pe burta. Eu speram sa se depuna un etaj mai sus, da' e greu, dom'le! Intrebare pentru cunoscatoare: spanxu' asta se poate purta si pe sub costumu' de baie? Plecam si noi in vacanta si tare mi-ar prinde sa ma scap de burta...

AB, mie cand mi-a zis husbandu' ca am pus grasime pe burta, l-am atentionat ca aia e ciocolata, nu grasime. Daca privirile ar ucide... as fi si eu vaduva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victoria_mami

[quote]citat din mesajul lui desprecopii

AB, mie cand mi-a zis husbandu' ca am pus grasime pe burta, l-am atentionat ca aia e ciocolata, nu grasime. Daca privirile ar ucide... as fi si eu vaduva.

Eu cind eram o slabanoaga ma rugam sa ma ingras, ca stiu eu dupa aia cum sa slabesc ....IHI visuri, burta e tot acolo.
acum trebuie sa ma duc sa-mi caut si eu spanx.
Pai sub costum de baie eu zic ca lesini de cald, mai bine palton

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ab5174

Citat:

Eu cind eram o slabanoaga ma rugam sa ma ingras, ca stiu eu dupa aia cum sa slabesc ....IHI visuri, burta e tot acolo.

Yep! Idem si la fel
AB, problema e ca eu tot slabanoaga sunt! Doar ca am burta. Mai conteaza ca as muri de cald cu spanx? Ideea e sa nu am burta. Me'm si noi la dominicani, mey si daca nu intorc nici macar un cap de dominican...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Yep! Idem si la fel
AB, problema e ca eu tot slabanoaga sunt! Doar ca am burta. Mai conteaza ca as muri de cald cu spanx? Ideea e sa nu am burta. Me'm si noi la dominicani, mey si daca nu intorc nici macar un cap de dominican...

Victoria, Mami Nadia si Daddy au invins Leucemia!

VICTORIA

Si eu in rest sint slabanoaga .....
Dominicana vacanta placuta ....o sa mai pui ceva pe burtica
Paltonul ,cum am spus.....ca aia nu au vazut palton, si sigur intorc capul

Mergi la inceput

Citat:

Si eu in rest sint slabanoaga .....
Dominicana vacanta placuta ....o sa mai pui ceva pe burtica
Paltonul ,cum am spus.....ca aia nu au vazut palton, si sigur intorc capul

Mersi de pont. Am un palton rosu, lung din-ala de printesa, sigur intoarce careva capu', macar o femeie, daca un un barbat. Uite cum imi tot cobor standardele, poate-poate

Multumim de urare. Facem si noi o vacanta, dupa 2 ani!
Apropo, a fost cineva in Rep. Dominicana? Mai precis, cine a fost in Punta Cana: noi unde o ducem pe Victoria sa inoate cu delfini? Ca ne-a innebunit! (FYI: Victoria are 4 ani)

Mergi la inceput

Citat:
Multumim de urare. Facem si noi o vacanta, dupa 2 ani!
Apropo, a fost cineva in Rep. Dominicana? Mai precis, cine a fost in Punta Cana: noi unde o ducem pe Victoria sa inoate cu delfini? Ca ne-a innebunit! (FYI: Victoria are 4 ani)

Noi in Caraibe, am fost in Jamaica si Aruba.
Am inotat(eu am stat cu vesta) cu delfini , o experienta extraordinara....pe al nostru il chema Luke.Ce ne mai pupa.
Noi nu ne-am urcat pe ei (puteai sa te urci pe 2 delfini si sa mergi pe ei), noua ni s-a parut o cruditate, ca sintem prea grei.
Dar un copil de 4 ani nu e greu, eu zic ca merita incercat.
Si sa aveti dolari americani, multe bacnote de 1$ pentru bacsisi,noi asa ma fost sfatuiti.

Mergi la inceput

Ab, multumesc. Noi in Caraibe am fost de 3 ori (prima data singuri, a doua oara eram gravi si a treia oara cu Victoria) si de 3 ori in Cuba. Sotul meu e mare amator de trabucuri cubaneze si ce cumparam de acolo cu $150, cumparam de aici cu $500 cutia. I-am zis ca daca tine el neaparat sa fumeze trabucuri cubaneze, sa-si ia inca un job, ca eu la comunisti nu mai merg.

Mergi la inceput