Clubul "babelor" FIV-oase 60

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Sandy- mult succes maine la beta
Eu cred ca a evoluat ok
Suntem alaturi de tine......stiu ca asteptarea este fff grea
Pupicei

Eu nu am rezolvat cu serviciul... dar voi rezolva maine
Este interesul meu

Insa acum ma gandeam ca maine pana 14-15 nu pot sa beau si sa mananc nk
:(((((
Sper sa rezist

Va pupppp

LE... am uitat sa va spun ca si azi am fost in oras dupa hainute pt botezul finutului
Si sunt fff multe costumase superbe.... este atat de greu sa cumperi
Voi lua mai multe, dar nu stiu cu care il voi imbraca la biserica... apoi la restaurant
Uffff..ce dileme am si eu

Eu deja mi am luat rochua pt restaurant... rosie cu voaluri, scurta ( nu lunga...inca mai am ce sa arat chiar daca sunt " baba"
Mai tb sa mi mai iau un costumas pt biserica, pantofi, genti....
Vap puppp

Elly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...

POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

scriu si eu rezultatele la hormoni-

FSH 6,0 U/L-interval-faza foliculara-3,09-7,90 U/L
LH 3,01 U/L-interval-1-18 U/L
estradiol 37,00 pg/ml-interval 21-251 pg/ml

astea 3 facute in Z 3.

progesteron 14,30 ng/ml,facut in Z 21.interval-mijlocul fazei luteale-5,25-38,63 ng/ml
TSH 1,93 interval-0,490-4,670
FT4 15,85 nmol/L interval 12-22
testosteron 0,735 nmol/L INTERVAL 0,22-2,9
SHBG 52,75 mnol/L interval 26,1-110
DHEA-S 164,6 interval 98,8-340
AMH 2,85 NG/ML INTERVAL 1-8

cam astia sunt hormonii de i-am facut.ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Lara succes cu tripletii!
miky pe cand faci beta?
ely recolta bolgata!
qiao mi-a placut mult povestea ta.

pup babutele si ma laud si eu putin: am terminat gradina

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

hello,
mi-am sortat si hainutele pt bagaj; hm, iar s-au adunat o gramada si zic io, am fost chiar retinuta..am facut si o budinca de cioco neagra, ca mi-a fost pofta de ceva bun..
acum, ma pregatesc de X Factor, mi-au placut promo-urile..

sabi, latte sa fie sau orice alta specialitate de coffee will do..vizualizez ZEN-ul, ma bucur ca sunt in continuare hlizita si sper sa raman in starea asta, inca mult si bine..te astept in vizita, la brainstorming, gravidoasa au ba, esti tare welcome..(lista cu info lui ari, de la qiao, transmit cu drag cum o receptionez..)

elly, asa m-am obisnuit cu emoticoane x 3 in mesajele tale, ca acum imi lipsesc de-a dreptul..sper ca, e ceva temporar, pe motiv de stress...oooff, cum nu te-ai gandit tu la faza cu CO dinainte, ca sa nu mai ai presiuni suplimentare; acum ca, zarurile au fost aruncate, eu zic sa fii increzatoare si relaxata; sa ai deznodamantul lui ady, iti doresc

ari, multam'! doar cuvantul tripleti, imi da fiori ma gandesc totusi ca, la record-ul meu, n-ar trebui sa am emotii..hubby a zis, sa ma focusez pe unul, just one well, o sa ma straduiesc..tot uitat sa te-ntreb? who is Tanase?? ti-ai tras animal nou, la curte noua??

sandy, ET la 5 zile DPO; huh, iti inteleg emotiile; sper sa fie bine maine si sa respiri usurata

velvet analizele sunt perfecte ce pacat ca, nu obtii sarcina spontana..unde vei face fiv? (si mie mi-a scapat prezentarea ta..)

olimpia, mercic

ma duc sa-mi pregatesc si gentuta de pastilute si alte maruntisuri..
va pupic

le: ana, dap miercuri, pentru o saptamana

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

Ari felicitari pt gradina!

lara,multumesc pt raspuns! daca exista subprogramul si la anu,desi slabe sanse,ne indreptam spre promed la dna dr predoi.daca nu,ne mai gandim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Lara, miercuri ai zis ca pleci?!

Ari, ce fain ca ai terminat cu gradina! Sper sa nu pierzi nimic. Daca ai noroc si va si ploua un pic, ar fi fain.

Sandy, bafta pe maine, iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Seara buna fetelor
Am recuperat cu cititul sunt f fericita sa constat ca avem o toamna plina
Aristicala primavara vin sa iti vad gradina
Anaasta imi pare rau pt acest deznodamint draga mea; dar ma bucur sa vad ca sunteti doi oameni care pur si simplu isi doresc un copil, si aveti intelepciunea si inima deschisa sa incercati toate optiunile pe care ni le da medicina in ziua de azi. Aveau aia de la Protv o vorba " Jos palaria"
Anchusa m-am bucurat tare sa vad ca ai reusit Bravo! Constat cu mare placere ca aceasta varianta de fiv mai spre natural are rezultate asa bune.Cite saptamini ai ? Stiu numai eu de la inceput de an vreo 5 reusite deja; as putea sa il contrazic aici pe dr turc referitor la sanse Daca mai facem si un raport cu sanse/pret chiar l-as putea surprinde
Sabina ma bucur ca ai revenit Vei face fiv cand vei simti, la mine au fost 2 ani de pauza...
Elly sa fie cu noroc maine, te astept cu vesti bune
Lara mi-ai facut poftaaaa cu budinca de cioco, noroc ca aveam o prajitura casei la indemina Sa fie cu noroc drumul asta
Qiao parerea mea o stii
Sandy sper un beta bun maine
Velvet e bine ca incercati natural acum, insa nu as astepta mult timp sa se intimple minunea dorita . As strange banutii necesari usurel asa si la anul "pe cai" . Iti spune un om care in loc sa cumpere perdele, mobila in casa & co, a strans bani pt 2 fivuri. E greu, dar nu imposibil draga mea
Aadina ma bucur ca bebe isi vede de treaba lui si creste frumos
Gaby, Nanne bine ati venit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Ady, surprinde-ma si pe mine cu costurile unui FIV pe natural. Care e diferenta intre el si un FIV normal in materie de costuri. Prin FIV normal, ma refer la Budapesta, nu in Turcia.

De Sami, ce stiti? E ok, doar ocupata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Fetelor multumesc mult de sustinere. la toate.

Velvet dupa analize e, vorba Larei, perfect. Ar tb sa ramai gravida la FIV. La dr. Predoi faci? E super. Face tot poisibilul sa ajute. Eu cu ea am facut ultimul FIV cu ovocitele mele.
Sunt analizele fresh, dupa ce ti-au aparut modificarile de ciclu?
Ai anticorpii facuti pt tiroida si un eco tiroidian? Eu am avut ani de zile analize de eutiroidie adica normale apropiate de ale tale(si m-am trezit la un banal eco ca am si nodul si aspect de tiroidita cronica).

Lara eu stiu ca ai sa vii cu inimioare de data asta

Ari ce ti-ai facut in gradina? ai schimbat, ai plantat si mie imi place sa gradinaresc(in special flori, pomisori)?

Elly asa-i copilul e inainte de orice. As vrea sa fi avut si eu gandirea asta acum 10 ani si sa nu fi pus inainte de orice job-ul!

Fetelor stie careva sa imi spuna dupa ce iei Dypherline 3,75 inainte de FIV la cat timp iti vine CM in caz de esec? Eu am luat Dypherline in ziua 21 a CM anterior ET, respectiv cu 23 zile inainte de ET.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

ely,ely,ely am auzit acum la stiri ca astia de la Magurere fac parte din nush ce program european - ceva legat de laser (nu-mi prea merge net-ul ca sa caut in profunzime), dar, prescrutarea programului e chiar ELY ...daca astia fac "sa iasa" ceva din programul asta, oi face sa "iasa" si tu macar un copil din toti foliculii produsi, nu? Uite ca-s mult mai optimista dupa o baie buna
Lara eu am tot incercat sa nu spun numele motanului pe forum, ca-i "inedit" si pot fi reperata usor - doar ca pe elenusha am s-o scuz, ca-i tipic pentru veve sa uite amanuntele. Iar anei am uitat sa-i spun...deci tre' sa ma scuz si pe mine...acuma, nah, cati or mai fi care nu stiu ca-s infertila, sa afle si sa se mire ca-s inca normala la capsor (cam blonda, dar normala), deci Tanase este un motan care se metamorfozeaza in delfin, cand adora apa, in caine, cand ne musca si face "aporte" si in gugustiuc cand scote niste sunete pe care gugulush le-ar pricepe fara probleme.
...despre tripleti: stiu doua fete: una la Albu, una la grec -ambele au nascut, ambele au copii sanatosi. Concluzia: Se poate!
ana ai mare dreptate cu ploile, dar au anuntat pe realitatea ca vom avea o saptamana cu 30 de grade in capitala. Dar e ok ca avem put de 20 m si pompa. In seara asta am udat toti pomii bine si continuam asa urmatoarele doua saptamani (foioasele nu arata fenomenal, dar sper sa fie de vina doar anotimpul, nu mutarea). Imi place tonusul tau si imi place planul.
velvet multumesc frumos. Sti ca eu am un dosar pentru fiv gratis aprobat la Medlife la care am renuntat? Nu cred ca exista precedent de "cedare", insa i-am anuntat ca renunt la locul ala, deoarece nu are rost sa retin sansa unei familii de a deveni parinti "naturali". Daca ma tragi de maneca pe la sfarsit de saptamana, il sun pe Dr. Stan sa-l intreb daca pot ceda preferential locul si m-as bucura foarte mult daca chiar ar merge. E doar o idee, caci, ti-am zis, nu cred sa existe precedent. Dar, o pot suna si pe Raluca (fata care s-a ocupat de aprobarea fiv-ului mocca la noi) s-o intreb.
Vad ca sami e in curatenie, iar adriana isi mangaie burta si se intreaba daca are gaze sau misca pisoii
Hai ca ma bag si eu la un film si la somn, ca maine si poimane o sa fiu intr-o alergatura continua.
sandy vreau sa vad beta cu trei zecimale.
Pup gasca

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput