Clubul "babelor" FIV-oase 60

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Lara, iti tin pumnii cun tot sufletul adunat in ei! Send my best lui PK! mi-e dor si mie de el.
Legat de baia in Tarnitza, vad ca ma ignori asa ca incearca macar una in Dunare...asa cu piciorushele

Ana, pai tu ziceai ca o sa bati din picior sa nu iti dea AC! Ai cedat? Eventual mai incearca o stimulare pe varianta cu superfact ca inhibator. Eu am avut rezultat mai bun asa.

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

am si eu o problema de vreun an si poate ma ajutati si pe mine cu o parere,pt ca stiti ff multe.

menstra mi s-a schimbat,nu mai e rosie,e portocalie/rosiatica si mai putina cantitativ in ultimele luni.coincidenta sau nu-schimbarea a aparut dupa HSG ul din septembrie anul trecut.acum-
1.dr albu mi-a zis ca e totul bine,doar endometru neomogen si recomanda histeroscopie doar inainte de FIV.
2.dna dr predoi mi-a zis ca daca se vede ceva la ecograf imi face histeroscopie.si la ecograf in Z 3 totul ok.si ca nu culoarea o ingrijoreaza,ci daca e mai putina.i-am zis ca in unele luni este.si ca nici inainte mai mult de 3 zile nu ma tinea.

ce credeti ca inseamna aceasta menstra schimbata dintr-o data?

aaa,si brusc mi-a disparut si secretia specifica ovulatiei pe care o aveam 2 zile/luna.cred ca in acelasi timp cu schimbarea culorii menstrei.

va multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

lara doamna mea ZEN
astept sa bem cafea. tu vei bea latte bineinteles.
multa bafta

velvet iti spun experienta mea din care sunt absolut sigura ca nu vei trage nicio concluzie. nici eu nu m-am edificat.
in vremea cand aveam e2 mare (z3) aveam cicluri abundente, cheaguri, predominant maro..., spotting o saptamana inainte de ciclu.
in timpurile cand am luat vitex menstra a fost cu spotting inainte, mai putin abundenta si rosie.
in timpurile cu dhea menstra fara spotting inainte, rosie si normala cantitativ.
am citit ca atunci cand exista lipsa de dhea in organism se consuma din rezervele de progesteron. credeam ca nu am probleme cu progesteronul dar cu dhea am descoperit ca as avea probleme (nivelul la analiza mi-a iesit mai mic decat limita minima).
modificarile astea de culoare, cantitate si chiar dureri au cred legatura cu balanta estrogen-progesteron. daca ar putea fiecare sa-si dea seama de la ce provine dezechilibrul ar fi ideal.
o alta situatie in care mi se modifica menstra a fost aceea cand schimbam doza de euthyrox.
as zice undeva pe aici: tsh, e2, prog, dhea. sa-l gasesti care pe care il influenteaza e al naibii de dificil. si daca ai valorile cat de cat normale la hormoni eu zic sa nu te ingrijorezi.
in legatura cu glera...aceleasi considerente de pe cazul meu m-ar duce cu gandul la dhea. ma refer ca si eu uitasem cum arata glera.
eu nu-mi mai amintesc despre tine nimic. ai facut fiv? pot sa te intreb cati ani ai?

Mergi la inceput

sabina,multumesc mult de raspuns eu m-am prezentat acum ceva timp.am 32 de ani in cateva zile..nu,nu am facut FIV,nu avem inca banii necesari.infertilitate masculina-teratozoospermie,acum cu o sperrmograma imbunatatita,dar tot forme normale putine,14%.eu-2 mutatii,Leiden heterozigot si MTHFR A homozigot.ovulatie-da,trompe permeabile.endometru 8 mm in Z 8,11 mm in Z 15 si acum 3,41 mm in Z 3.progesteron in interval,estrogen la fel,DHEAS in limite.am facut cam toti hormonii si nu numai.nu am ramas niciodata insarcinata in 2 ani si 3 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

velvet eu 33
sa fii sanatoasa si sa faci copii frumosi.
dupa mintea mea atat am stiut sa-ti spun. eu am luat si vitex si euthyrox si dhea. bine ar fi sa nu umbli pe la hormonii astia ca tare greu ii mai reglezi. daca valorile tale arata bine, dupa cum spui, nu-ti fa probleme.
si daca sotul isi revine incet incet sunt sanse bune chiar. mai greu, dar am auzit minuni si la un an de incercari. ceea ce e putin stim cu toatele.
chiar deunazi am auzit o poveste cu un cuplu care a infiat, apoi el s-a lasat de fumat si...stiti urmarea.
imi cer scuze ca nu am tinut minte prezentarea ta dar chiar nu am citit din urma.

aaa mi-am amintit. lara, qiao dati va rog si curcii lista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
O duminica insorita!

Mergi la inceput

sabina,multumesc mult un copil imi doresc,macar unu.da,nu umblu la hormoni.nu iau nimic decat pt mutatii-femibion,aspenter 1 la 2 zile si acifol.nu am luat niciodata nimic altceva.niciun hormon nimic.sotul nu s-a lasat de fumat ,din pacate,dar le-a mai imputinat.fumeaza cam 5 tigari/zi,6.a fumat si 3-4,dar a mai adaugat.cam asa.sunt suparata ca nu vrea sa se lase,dar e alegerea lui.el ia tratament,e constiincios din punctul asta de vedere,isi ia singur pastilele pt cand e la serviciu,mancam cat de cat fara prea multe E uri,nu bem sucuri,de baut bea f rar o bere sau wiskey/coniac.si f putin.asta cu tigarile e tot ce face rau.

gaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Velvet exista posibilitatea sa fi avut cicluri anovulatorii si de aici sa ai si lipsa glerei si snagerarea mai slaba si mai deschisa la culoare. Dar se poate si sa fi suferit ceva modificari hormonale care sa fi atras modificarea cantitatii si culorii.
Hormonii iti sunt Ok in ultima perioada?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Elly bafta multa la punctie! Inteleg ca o faci luni seara si ai impacat si serviciul? Tinem pumnii de oo bune si embrioni cu mult lipici!

Lara Doamne ajuta sa vii gravida din concediul asta! In a cata zi de CM faci ET cu cei 3 grasani ai tai?

Fetelor eu am o stare de emotii pt beta de maine ca imi doresc ca maine sa nu mai vina dar parac as vrea si sa vina mai repedeImi vine sa ma imbat

Mergi la inceput

sandy am ovulat,confirmat ecografic.progesteronul,estradiolul,LH ul si FSH ul le-am facut in octombrie anul trecut.TSH ul l-am repetat acum cateva luni,iar DHEAS,si restul,plus analizele de trombofilie le-am facut in martie.as vrea sa repet progesteronul.sa mai repet si altceva?mult succes la beta maine!

Mergi la inceput