Colectia de toamna-iarna 2005 (39)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Cami multumim de urari!
Si eu am azi la 18:30 sedinta la Silvia, azi mi-a spus la ora 14 cand m-am dus sa-i duc la scoala cartea si caietul de geografie pe care nu le luase ca a primit doar o prima varianta de orar. In fine. L-am sunat pe V sa-i zic sa vina mai devreme sa stea cu gaza, a zis ca nu stie daca poate. Of. La o adica sun o mamica si imi povesteste ce si cum, noroc ca ne stim bine deja. Pana atunci as iesi cu mandrele mici in parc daca o pot mobiliza pe Nati. Cica de poimaine se strica vremea rau si in sud, de maine in nord si centru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Si la Elise tot 30 in clasa, 18 baieti,12 fete. Am gasit alfabetar dar nu am cumparat, 49 lei, litere mari+mici, caractere romanesti, semne de punctuatie. O sa mai caut

Brrrr mi s-a zburlit parul pe sira spinarii, a trecut masina pompierilor cu sirena pornita, in intersectie parea ca se opreste, deja ma vedeam dormind in strada... A urcat la deal.

cami, cred si eu ca a tras o spaima...

Concluziile de azi: cea mai frumoasa ora a fost de FIZICA, adica ed. fizica. Au facut cu invatatoarea, cred si eu cale-a placut, ca au jucat jocuri de grup. De luni le vine prof. de sport, prospat absolvent de facultate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

ola

Noi suntem 27 in cls, 17 baieti

Dna e ok, blanda si se poarta frumos cu copii
Vrea sedinte bilunare
Ne-a dat un pomelnic de rechizite, 250 ron au costat, 67 manualele, FC 200 lei
Vineri fac poza de grup
Au 2 h sport, o religie si o engleza, toate cu alti prof.
I bambina e fff scumpa, oare asa sunt toate fetele?Extrem de cuminte si zambareata
Cred ca mi-am gasit bona, o dna super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

hello
pe mine nu ma incanta nimic
200 am dat pe rechizite, 68 lei pe caiete/culegeri...din fondul clasei vor sa cumpere imprimanta color si videoproiector, adica 100 de copil, sunt 25 in clasa, majoritar baieti.
nu stiu ce sa zic de d-na, e tanara, blanda, va merge cu ea la afterscool, ma costa 650 cred, la scoala era 22lei/zi.
bine acum nici nu pot fi obiectiva, sunt cu moralul la pamant, am insomnii...
socrella are metastaza osoasa si doi ganglioni pe ficat, a inceput deja radioterapia si au depus dosarul ptr medicamentele ptr ficat.

am fost la real azi si cand eram la casa venea cu viteza un soricel spre mine,am inceput sa tip, un client din fata mea i-a dat cu piciorul spre mine, m-am catarat pe sus, tot urland, nu mi-a trecut durerea de cap nici acum.

cu toate astea sunt surprinsa ca m-am mobilizat si am cumparat rechizitele, rezolvat cu adeverinta ptr sport, dosarul de la gradi, bla bla multe altele
mi-am luat de lucru acasa, inca nu am deschis laptopul.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Citesc vesti si bune, si mai putin bune.
Noi suntem deja in a 4-a saptamana de scoala, asa ca am intrat serios in pita, si norocul meu e ca Riannei ii place si nu comenteaza deloc la temele de casa. Ieri au facut poze pentru albumul clasei.

Citesc cu interes ce se intampla in scolile din Romania si cum se adapteaza fiecare copil.

Deasemenea, Lavi imi sunt dragi povestile cu Ami , iar Ile sa stii ca da, asa sunt fetele

Miri, imi pare tare rau de vestile cu soacra ta...



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

miri, ce rau imi pare de vestile proaste! Bafta multa la tratament, in ziua de azi si metastazele osoase mai au tratament, poate stii ca e un nene pe la Clinica virtuala care mai deschide cate un subiect pe tema asta, el le tine sub control de ani buni. Doamne ajuta!

Te cred ca nu te incanta nimic, bravo ca esti eficienta, nici nu prea ai ce face de altfel.

meems, si eu citesc cu mare interes povestile tale si ale Mihaelei despre scoala de la voi. Le astept si pe Bic si Alinus!

Ilenutza, tu ai iesit cred ca cel mai scump pana acum. Da, cam asa-s fetele, dulci si mai blanute in general. Cu unele exceptii la capitolul blandete , cunoasteeeem

Fost la sedinta de a V-a, ascultat a doua oara regulamentul in rest toate bune. Tot un 50 lei simbolic la fondul clasei pt creta colorata, instrumente pt tabla la geometrie etc. In schimb cu auxiliarele distractia e enorma la fiecare materie se cere cate ceva sau nu, la unele se comanda prin scoala, la altele nu, banii pt ce se comanda ii strange fiecare profesor in parte deci balamuc. Simplu a fost la I-IV.

Silvia e foarte cuminte, de vreo luna jumate dupa ce i-an facut observatie pt probleme de disciplina impreuna cu Virgil s-a cumintit, ma inteleg super cu ea. Azi m-a impresionat la tema de mate ca si-a amintit o metoda ce i-o explicasem eu anul trecut pe cand eram inca gravida, cand i-am verificat tema mi-a picat fata ce frumos a lucrat. La engleza ii zic de 10 ori si uita, la mate iacat-o!
Atata doar ca nu e pasionata sa lucreze in plus pt concursuri/Olimpiada. Lucreaa doar impulsionata, nu de la sine. La o adica merge si fara dar intr-un fel e pacat de talentul ei, chiar are un pic de talent la mate. Sa vedem ca nu vreau sa o fortez. Vorba voastra, vazand si facand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Miri, multa putere, sa se rezolve bine cu toate!

Azi vom avea, in sfarsit!, sedinta cu parintii. Pana acum cam multe abrambureli, facem eforturi serioase sa ramanem pozitivi. inca n-am primit orar , probabil tot azi.
(faze: ieri imi spusese Cristi ca el si cativa copii n-au avut cartea cu soricei la ei (abecedarul). Doamna le spusese asta doar celor catorva parinti care urcasera in clasa, elevilor si parintilor din curte nu.

azi dimineata iar: azi avem desen, nu ati adus acuarelele?? evident ca nu - adusesem preventiv abecedar, mate, religie, cunoasterea mediului si adeverinta pentru sport , iaca asta ne-a scapat. )

dar, cum spuneam, azi avem sedinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Sarah e in continuare incantata de scoala. Eu nu stiu ce sa zic: mi se pare ca nu fac nimic pe moment. Banuiesc ca e firesc asa, ca doar e prima saptamna, cea de acomodare. Teme pentru acasa, io, in clasa nu fac mare branza...
- au facut deja poza de grup ieri
- sportul i-a placut mult si Sarei, au facut jocuri colective faine, cica
- Sarah a reusit deja sa piarda o jachetica. Era unica in culori mai civilizate, de scoala. Asta e, de-ascum cu rosu si roz inainte la jachete!!!Cica a bagat-o in ghiozdan, dar cand a ajuns acasa nu era acolo.


Ilenutza, FC 200 ron???? Mi se pare enorm!!! Pana acum si suma noastra de 100 era catalogata mare prin comparatie cu alte scoli.

Lavi, io zic ca metoda ta de pana acum, cu impulsionare discreta e o varianta foarte buna. Totusi Silvia a avut rezultate foarte bune la mate la concursuri.

Miri, tare trista treaba cu soacra ta! Imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva! Cat despre soarece...no comment.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki, poate jacheta a ramas la afterschool sau poate a ramas in clasa. Nu e exclus sa o gasiti.

Maria, asa zicea si Silvia, cartea cu soricei! Sweet memories!
Poate s-a dat totusi orarul, dar nu la toata lumea
Sedinta placuta ca sa zic asa!

La Nati la fel, inca nu s-au apucat serios de treaba, a facut ieri niste puncticele pe cartea de mate si cica a incercuit cu mov obiecte fata-spate.

Doamna Silviei imi amintesc ca a intrat de a doua zi puternic, era cu deviza "Trebuie pusi la treaba", cea a Nataliei pare mai degraba cu "Sunt si ei copii". Sa vedem mai incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

gata, depus cererea de scos copilul de la religie, dus adeverinta ca-i apt de sport (ora lui preferata ), dus foaia cu numere de telefon, date de contact, (dez)acordul cu vaccinul facut la scoala etc.
azi am dus in plus hartie creponata (ca nu l-am ascultat pe andrei ca azi ii tb hartie glasata si ca doamna de spaniola le-a cerut pt. marti hartie creponata - imi zise doamna ca de-acu' incolo sa merg pe mana copilului (si sa stau linistita, ca pt. cls. I mai are materiale de back-up pentru cine chiar uita, nu se pune pb sa stea copilul ca popandaul ca n-are materiale, doar ca vrea sa-i obisnuiasca sa fie responsabili).
Ieri dupa sport au stat 20 de minute sa se imbrace

Azi la prima ora era in program mutatul bancilor (mai aproape de tabla) si pe ei prin banci.

Nu mi-a scazut inca entuziasmul fata de scoala (dar ieri am cazut franta, de la 7 la 8 seara am tras o motaiala ca nu-mi puteam tine ochii deschisi)

din pacate anais e racita (si cu durere-n gat), azi n-am dus-o la gradi.

miri, imi pare rau de soacra ta. Iti tin pumnii sa fie bine (in masura posibilului) pana la urma.

lavi, nu ma ingrozi cu clasa a cincea . noroc ca mai e muuuult pana departe

Mergi la inceput