Pachet (Mancare) ptr. scoala

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

Tamales sint o mincare Latino-american#259; cam greu de f#259;cut acas#259; cum trebuie. Eu nu m-as apuca...
http://en.wikipedia.org/wiki/Tamale

Meatloaf e rulada de carne iar meatballs sint chiftele...aceea#537;i materie prima in diferite ipostaze.

"The surest sign of intelligent life in the universe is the fact that none of it has tried to contact us". Calvin and Hobbes

recunosc ca nici eu nu fac tamali, le iau gata facute de la Costco....sunt delicioase.

michelle

Mergi la inceput

Citat:

Nu ni se pare cruda tortilla pe care o cumparam. E subtire si bine coapta pe ambele parti :)

Mai fac baietii chestii in pita pockets.
De obicei ei pun salata (arugula, romaine, spanac), rosii feliate, fel de fel de brinzeturi (variem saptaminal selectia: pepper jack, gouda, cheddar, morbier, mucegaite de tot felul, etc). Merg cu carne (pui la gratar sau ce am prin frigider) sau fara. Ori baga ardei gras ca-i crocant si dulce.
Peanut butter cu nutella iar e "in demand" (nu sintem "peanut-free" la scoala - au doar o masa care e peanut-free).

"The surest sign of intelligent life in the universe is the fact that none of it has tried to contact us". Calvin and Hobbes

ce brand cumperi de tortilla? eu iau "mission".
la fel ce brand de pita bread? rosiile nu se moaie?

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Habar n-am ce brand de tortilla iau...ceva de la Trader Joe's.

Rosiile nu inmoaie pita pocket...secretul este in cum "layer" sandwich-ul. Daca pui intii foile de salata bine uscate, nu ajunge zeama de la rosie in piine.

Noi nu cumparam pentru acasa mincaruri preparate de nici un fel. N-am control asupra ingredientelor si prefer sa fac in casa sau sa gustam chestii imposibil de facut acasa in restaurante (mai rarut). Normal, mai tragem un chinese asa o data pe luna, dar si alea le fac tot acasa (murim toti dupa bucataria asiatica).

Mergi la inceput

Citat:

Habar n-am ce brand de tortilla iau...ceva de la Trader Joe's.

Rosiile nu inmoaie pita pocket...secretul este in cum "layer" sandwich-ul. Daca pui intii foile de salata bine uscate, nu ajunge zeama de la rosie in piine.

Noi nu cumparam pentru acasa mincaruri preparate de nici un fel. N-am control asupra ingredientelor si prefer sa fac in casa sau sa gustam chestii imposibil de facut acasa in restaurante (mai rarut). Normal, mai tragem un chinese asa o data pe luna, dar si alea le fac tot acasa (murim toti dupa bucataria asiatica).

nici eu nu prea cumpar decat f. rar...si asta e una din exceptii. noi suntem inebuniti dupa mex food si tamali nu m-am bagat sa invat.

mersi pt tipul cu salata. nu stiam.pui brinza cream cheese+salata+rosii...sau fara cream cheese?

al meu e fff pretentios si incerc in fel si chip sa-l tentez sa manince la scoala.

michelle

Mergi la inceput