hello
daca s-a mai scris, scuze, nu gasesc, astept directionare
am nevoie de ceva sirop cu vitamina C naturala, concentrata, pt copii.
Eu doar de cea de la Secom- childlife si asbrip, mi-a spus un medic de ea. Ati folosit asta sau altceva?
merci
lia
stiam ca siropul de catina contine foarte multa vitamina C...eu ii dau fetitei mele, in sezonul rece, sirop de catina cu miere, 1 parte suc de catina amestecat cu 2 parti de miere, e scarbos/ciudat sucul in sine, nici eu nu l-am putut inghiti. insa intreaba si medicul daca e ok catina + miere, nu am retinut ce varsta are copilul tau si daca are probleme cu alergiile de orice fel...
Eu le-am dat copiilor de la NATURAL PHARMACEUTICALS, VITAMINA C NATURAL PICATURI - chiar asa se numeste. Este intr-o cutie galbena si costa in jur de 7-8 ron.
ai mei ai 5 ani si resoectiv 8 ani copiii, nu stiu sa aiba alergii la produse apicole, consuma miere, fagure, propolis
nu am insa o sursa de vit C concentrata, sirop sau masticabile, in afara de ascovit si de la fitterman
Si eu i-am dat copilului meu tot cea de care zice crisspy.E valabil 30 de zile de la deschidere.Nu stiu cat o fi de natural dar asa scrie pe sticluta.www.magazine-online.ro/medactiv/produse-natural-pharmaceuticals/vitamina-c-natural-picaturi-100mg-10-ml--114879" target="_blank">http://www.magazine-online.ro/medactiv/produse-natural-pharmaceuticals/vitamina-c-natural-picaturi-100mg-10-ml--114879
Alta sursa de sezon: am cumparat afine de la piata si puse in borcan cu miere si tinute la rece in frigider.Sunt foarte gustoase.