Vitamina C sirop natural

Vitamina C sirop natural | Autor: Dorsilia

Link direct la acest mesaj

hello

daca s-a mai scris, scuze, nu gasesc, astept directionare

am nevoie de ceva sirop cu vitamina C naturala, concentrata, pt copii.
Eu doar de cea de la Secom- childlife si asbrip, mi-a spus un medic de ea. Ati folosit asta sau altceva?

merci
lia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

stiam ca siropul de catina contine foarte multa vitamina C...eu ii dau fetitei mele, in sezonul rece, sirop de catina cu miere, 1 parte suc de catina amestecat cu 2 parti de miere, e scarbos/ciudat sucul in sine, nici eu nu l-am putut inghiti. insa intreaba si medicul daca e ok catina + miere, nu am retinut ce varsta are copilul tau si daca are probleme cu alergiile de orice fel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Eu le-am dat copiilor de la NATURAL PHARMACEUTICALS, VITAMINA C NATURAL PICATURI - chiar asa se numeste. Este intr-o cutie galbena si costa in jur de 7-8 ron.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

ai mei ai 5 ani si resoectiv 8 ani copiii, nu stiu sa aiba alergii la produse apicole, consuma miere, fagure, propolis

nu am insa o sursa de vit C concentrata, sirop sau masticabile, in afara de ascovit si de la fitterman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Si eu i-am dat copilului meu tot cea de care zice crisspy.E valabil 30 de zile de la deschidere.Nu stiu cat o fi de natural dar asa scrie pe sticluta.www.magazine-online.ro/medactiv/produse-natural-pharmaceuticals/vitamina-c-natural-picaturi-100mg-10-ml--114879" target="_blank">http://www.magazine-online.ro/medactiv/produse-natural-pharmaceuticals/vitamina-c-natural-picaturi-100mg-10-ml--114879

Alta sursa de sezon: am cumparat afine de la piata si puse in borcan cu miere si tinute la rece in frigider.Sunt foarte gustoase.

Mergi la inceput