Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 18

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

J.D. , tocmai citeam ca 1-2 hraniri sunt normale noaptea, pana la 9 luni, nu stiu dupa aia, ca nu mai scria, poate dupa aia o fi ramanand o hranire normala, pana la ceva vreme (varsta), n-am idee. Probabil aia cu 1-2 o fi o medie. Miruna papa pe la 2 si pe la 6:30 (si dupa aia readorme pana spre 8-9).

mami de Miruna Sanziana (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui dara76

Am inteles ca nu se mai vorbeste despre dragii de soti (DS) ca sa parafrazez DH (dear husband sau asa ceva de pe forumuri de-afara) (si) din cauza ca am incercat eu la un moment dat sa ofer ceva solutii la "conflicte". Declar deschis sezonul la reclamatii la adresa sotilor, fara solutii oferite. E util pentru racorire/descarcare
...

Funny, oricum asta e prima chestie care o am de spus. Am avut o discutie tare nasoala cu dragul meu sot
Sambata iesim la plimbare cu caruciorul: iese tati cu caruciorul, eu raman sa incui usa, si pana sa o incui, aud bebelina ca plange disperata - cand ma uit, caruciorul rasturnat, si fata intinsa pe sosea...am crezut ca mor, nu alta. Tati s-a gandit ca e super simplu si lejer sa coboare bordura, tinand caruciorul doar cu o mana...numai ca noi avem carucior pe 3 roti si rotile din spate n-au coborat in acelasi timp, asa ca...
Din fericire bebelina e ok: a cazut pe partea laterala a landoului, si de-abia dupa ce aterizat asa, s-a rostogolit afara din carucior.
dar totusi.... daca era Adri mai intelegeam si ma simteam eu vinovata ca am lasat caruciorul pe mana unui copil, dar el e adult (de obicei responsabil)
...nu mi-a trecut de tot nici acum.
Solutii? ...ce solutii ca faptu-i consumat deja...dar tot nu inteleg cum naiba a reusit, doar el singur cu caruciorul, fara alte bagaje, fara alte activitati in acelasi timp...

Happy, Lavinia inca papa aprox 7 mese pe zi - uneori 6 alteori 8... e destul de des, dar momentan asta ne e programul.
Insanatosire grabnica!

Daniela, bine ai venit!

Anca, habar n-am ce studii ai gasit tu, dar ingrasatul nu cred ca poate duce la cresterea cutiei craniene, care e osoasa... nu te lua dupa orice bazaconii scriu unii si altii.
Ce ghemotoaca dulce ai!!!

Tala, fa cum simti tu ca mami ca ar fi mai ok; nu cred ca e grav nci daca ii dai dovlecel, daca ii dai doar lapte si renunti la morcov sigur nu e grav ... cu fructele nu stiu ce sa zic... eu mai degraba i-as da suc sau pireu de pruna sau para decat supozitor/medicamente.
De spalat pe dinti o sa incepem mai inocolo, cand avem ce spala (adica atunci cand apar si ceva dintisori, macar vreo 3-4).

Monna, depinde de copil si de dinte. Sper sa scapati curand de chin si sa-si faca aparitia si dintisorii, iar la urmatorii sa fie mai simplu!

...azi am avut prima zi de acomodare la cresa... am stat cu ea acolo vreo ora si jumatate; a fost maraici ca-i era somn; cum am pus-oa in marsupiu sa plecam a adormit, dar stiti cum, in cateva secunde, de nu-mi venea sa cred;

Vedem maine cum va fi.
Acum o pun in carucior si fugim sa o luam pe Adri de la scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

hapy cum ai facut spanacul cu cartof?
maine am si eu in plan sa-i fac spanac pt. prima oara dar nu prea stiu cum sa il prepar

mamica de Maria Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Buna fetele,

Bubu aoleu... deci si la voi e la fel situatia . E din ce in ce mai marait si nu vad nici un semn c-ar iesi vreun dintisor
Daniela eu nu beau cafea. Nu ne dai datele tale si ale fetitei sa te trecem in lista de pe prima pagina?
Irina hehe... noi deja ne luptam la schimbat pampersul ca nu are deloc stare, ori o ia intr-o parte ori in alta . Cand o scapa la picioarele lui cred ca tre sa alerg prin casa dupa el cu pampersul
Mirela bravo pt papat legumele! S-o tineti tot asa!
Dia aoleu... bine ca n-a patit nimic Lavi. Acomodare usoara la cresa

Asta noapte s-a trezit Andi la 12.30, 1.30, 5.30 si daca pana acum adormea in 2-3 min dupa ce-l luam in brate ei... s-a dus bucuria. Pana nu mi-a plans cate 5 min si apoi m-a suzetit vreo 10 nu s-a lasat, asa cat sa-mi sara mie somnul si sa fiu iar zombi toata ziua
Pupici la fete si strengarei

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daniela_F_79 spune:

Monna, sigur ca va dau datele! Mie spuneti-mi ce trebuie sa fac, pt ca sunt noua pe aici si nu prea stiu...
Eu sunt nascuta pe 14.04.1979 in Bucuresti
Fi-mea, Beatrice Ioana e nascuta pe 05.03.2012 in Bucuresti

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Dia ce bine ca nu a patit nimic Lavinia!
Sa iti spun cum a fost la noi pana acum, eu o pup de ii las semn si plange, tata o ia de subbrat nu stiu cum, ca urla ca din gura de sarpe si la cateva zile ii vad si acolo semn. Eu ii prind pielea cu o chestie plange saraca, el ii da aparatul de ras in mana si se taie la pleoapa deci putea sa ajunga la ochi, eu ii dau aseara sa suga jumatate de strugure si desi il tineam bine i-a fugit in gurita, intr-o fractiune de secunda i l-am scos, iti dai seama ce m-am speriat. o tinem in brate si a dat cu capul de masa si si-a facut o zgarietura, bine ca nu a plans.Ce vreau sa spun cu asta, oricare dintre parinti poate gresi, cu siguranta nici unul nu vrea sa ii faca rau copilului, uneori faci lucrurile asa cum crezi in acel moment fara sa dai prea mare importanta nu te gandesti ca se poate intampla ceva rau, am fi paranoici daca la fiecare chestie pe care vrem sa o facem am sta sa analizam din toate unghiurile.
Imi aduc aminte de Marci, ea a pus frana la carut dar taman ca aia a fost problema cand a venit un vant puternic de a rasturnat carutul.
Daca pana la urma totul se termina cu bine nu prea isi mai are rostul si scandalul, nu ajuta pe nimeni.
La noi cand s-au intamplat toate prostiile fiecare a incercat sa isi pastreze calmul, sa remedieze problema si apoi totul a reintrat in normal.
Apropo de ce zice Dara ca este deschis sezonul plangerilor eu ma gandeam sa incercam sa gasim si sa impartasim si calitatile pe care le are partenerul nostru. Uneori ne concentram prea mult asupra defectelor si acestea par sa acopere calitatile.
s-a trezit pitica....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

gabi, am inabusit spanacul in putin ulei de nasline, am adaugat apa si am lasat sa fiarba cateva minute. am fiert cartof si carnita de pui separat. la final le-am blenduit impreuna si.. pofta buna. chiar era gustos. alexia mi-a impartasit parerea si a mancat
dia, uf,... ce patanie. nu vreau sa ma pun in locul tau k eu sunt mai nervoasa de fel. cred ca ii crapam capul. mie imi venea sa il dau afara k alexia a luat raceala de la el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci_mami spune:

Buna mamici,
in sfarsit dupa 2 saptamani de nopti albe ne-a aparut si noua un dintisor!!!Cu Oliver a fost mai usor cu dintisorii,el dormea toata noaptea si papa bine,era doar marait dar Bia e la fel ca multi dintre puiutii vostri-maraita si cu tzatza in gura non stop.
De ieri a inceput sa se invarta de pe burta pe spate si invers si e tare perseverenta.
Dia sigur o sa se acomodeze Lavi la cresa.Mai greu cred ca e pt tine.Cam urata patanie ati avut.
Anca e tare dulcica Natalia.Mersi pt site-e tare interesant.
Daniela - bine ai venit.
Si eu am baut cafea si gravida si beau si acuma si nu a fost agitata deloc Bia,chiar m-am plans la moasa ca doarme prea mult(asta pana acum 2 sapt)
S-a trezit printesa,revin mai tarziu.
Pupiceeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci_mami spune:

Monna - o sa te obisnuiesti cu maraitul lui Andi.La Oliver a inceput maraitul la 4 luni,i-au iesit 2 dintisori la interval de cateva zile la 6 luni si apoi tot cate un dinte pe luna.La un an am terminat cu dintii(pt o perioada) si nu mi-a venit sa cred ca copil cuminte am!Fara maraieli sau alte figuri!Asta e ,trebuie sa avem rabdare multa si sigur e greu si dureros si pt bebei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monna3

Buna fetele,

Bubu aoleu... deci si la voi e la fel situatia . E din ce in ce mai marait si nu vad nici un semn c-ar iesi vreun dintisor

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii

da... dar macar eu sunt calita! adica nu mai am sperante de mai bine :))) oricum sunt alaturi de tine ca stiu ce inseamna! nici Camilia nu mai merge? Orajel nu ai testat sa vezi cum reactioneaza?

Mergi la inceput