Care este suma minima pe care o economisiti pe zi?

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Culmea e ca si eu lucrez la o firma privata, de fapt e cam a3-a si de fiecare data am plecat ptr ca stimabilul patron nu platea drepturile la stat. Si la toate firmele mi-am depasit atributiile, asta ca sa nu ziceti ca n-am fost interesata.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Citat:
De-o eternitate lucrez la privat si am interesul ca acesta sa aiba si maine afacerea profitabila,ca sa am in continuare job.Nu conteaza
cum manageriaza acel om timpul meu,trebuie sa mearga treaba,sa facem profit,sa pot lua un salariu .Cred ca cea mai mare dorinta a romanilor este un loc de munca caldut financiar,la stat,si ca in reclama...cetatean european--are drepturi.Insa de obligatii vorbeste cineva?

Din punctul de vedere al fostului patron care am fost nu pot decat sa te aprob.
Din puctul de vedere al bugetarului... lucrurile sunt un pic diferite.

& +33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Io iar am copilul bolnav, acu' zbor la farmacie cu lista de homeopate in mana, ca nush cum sa spun, dar mi-e ca-i fac varza stomacul cu antibiotic din 3 in 3 saptamani.

Febra 38, gat rosu, cu puncte albe de puroi.

Uite asa apar cheltuieli neprevazute.

Mergi la inceput

Febra 38 am avut si noi cu pete albe in gat si pe amigdale.
Nu era puroi ... era ca o ciupercuta.
Fara antibiotic, tantum verde doar paracetamol supozitoare prima seara ca apoi febra nu a mai urcat la 38.
In 3 zile i-a trecut. Dar i-am dat cu tantum toata saptamana la sfatul medicului.
Cred ca a fost vreun virus ceva ca dupa ce ne-a trecut am mai vazut fete cu aceasi problema la parintii intreaba...

& +33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Citat:
Citat:
De-o eternitate lucrez la privat si am interesul ca acesta sa aiba si maine afacerea profitabila,ca sa am in continuare job.Nu conteaza
cum manageriaza acel om timpul meu,trebuie sa mearga treaba,sa facem profit,sa pot lua un salariu .Cred ca cea mai mare dorinta a romanilor este un loc de munca caldut financiar,la stat,si ca in reclama...cetatean european--are drepturi.Insa de obligatii vorbeste cineva?

Din punctul de vedere al fostului patron care am fost nu pot decat sa te aprob.
Din puctul de vedere al bugetarului... lucrurile sunt un pic diferite.

ela, dar daca miine statul iti spune: fratilor, daca nu indeplinim targetul x intr-o saptamina nu va luati salariile, ce faci? Spui ca in contractul tau nu spune sa stai peste program?
Stii cum e, timpul trece, leafa merge noi cu drag muncim. Asa e si in UK la stat, nu numai in Romania.

Mergi la inceput

Asta ar fi ilegal mai intai as urma procedura legala dupa care...
as da in judecata institutia si mi-as recupera prejudiciul.

& +33

Mergi la inceput

ela, da, aceeasi problema am avut-o acum 3 saptamani. Atunci i-am dat Ospen, acum nu i-am dat inca nimic, doar un supozitor i-am pus.

In termeni de costuri ma refeream. 91 de lei am platit pentru homeopate.

Mergi la inceput

Da` ce homeopate ai luat??
A vazuto vreun doctor de-asta? sau sunt imunostimulatoare... ca e o adevarata moda si cu astea...

& +33

Mergi la inceput

Da, la recomandarea medicului sunt luate. Sunt pentru dureri de gat, febra, iar o parte si pentru imunitate. Daria are gatul f. sensibil, nu e an in care sa scapam de "rosu in gat".

Mergi la inceput

De ce nu o lasi sa se imunizeze un pic si singura?
Noi avem niste polipi oribili care se lasa cu 40 febra. Dar nu ii scot si nici imuno... nu ii dau.
Ai grija cu astea ca sa nu ajunga ca frati-miu care ii reproseaza de cate are ocazia lui maica-mea ca a bagat vitamine si calciu in el de s-a facut de 120 kg.
Bine... nici job-ul nu-l ajuta ca sta toata ziua pe scaun la calc...

& +33

>>Continuare

Mergi la inceput