Toamna cade si ... parul

Toamna cade si ... parul | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Help, toamna nu imi cad doar frunzele din gradina ...dar imi cade si parul.
Ce este de facut?
Tocmai am citit despre www.desprecopii.com/info-id-9371-nm-Tricoscopia-o-noua-metoda-pentru-diagnosticul-caderii-parului.htm" target="_blank">Tricoscopia: o noua metoda pentru diagnosticul caderii parului si totusi nu m-am linistit... parca totusi cad mai multe fire decat ar trebui.

Ce este de facut? Va cade parul toamna sau in alt anotimp, sau ... deloc?

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Este de asteptat sa vina primavara :)

Si mie imi cade mai mult par toamna dar in acelasi timp se si regenereaza si primavara vad multe fire noi. Asa i se intampla si mamei mele. Cred ca e normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Nu e nimic de facut. Asta e ciclul lui
Si la mine se intampla la fel, m-am obisnuit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

si mie imi cade ceva de speriat.
cauza ar putea fi lipsa de vitamine, eu oricum iau calciu (ca mi-a iesit scazut la analize). e normal sa cada intr-o oarecare masura, insa parca ma sperii cand iau cu pumnul parul din cap...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Mersi pentru incurajari

Ma asteptam sa fie normal sa cada parul primavara - pentru ca se protejeze de frigul iernii totusi.

Ce se poate totusi face pentru oprirea caderii de toamna? Sau e misiune imposibila ?

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Am mai scris eu aici despre Sapun moale+Chelstop de la Hofigal. Se spala parul cu Sapun moale (eu il dau si cu ceva balsam apoi, ca sa ma pot descurca), se usuca, apoi se frictioneaza cu Chelstop la radacina (si eventual chiar si pe tot parul) si se tine in prosop min 1/2 ora. Actiunea se repeta la 2 zile, de 4 ori, apoi saptamanal pt intretinere (eu asta n-am mai facut-o).

Uite aici chelstop:http://www.naturaplant.ro/produse/713/ChelStop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Carolina,eu itzi eram datoare cu niste multzumiri pentru produsul asta,insa am "pierdut"subiectul nu mai stiam unde ai scris!

Voiam s ate intreb,se poate comanda doar on line sua au si desfacere in magazine?

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Mie imi cade parul din cauze hormonale. Un soi de alopecie pe tipar masculin. Am avut rezultate excelente cu Hair Grow 2% sau 5% de la farmacie si sampon cu nuc si ginseng de la Gerocossen.

10+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Aspenter, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Dana, se cumpara si de la farmacii si magazine cu produse naturiste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

cea mai buna chestie e sa folosesti masti naturale. Eu am avut problema cu parul, nu ca imi pica ci ca arata realmente urat...fara luciu, nu se aseza nicicum, arata ca naiba.
Si nu stiam de ce, ca pana atunci era de nota 20.
Mi-am facut o data pe saptamana o masca din ulei de cocos, pe care il masam pe scalp 5 min si dupa aceea dadeam si pe lungimea parului, ulei de ricin pe care la fel il masam pe scalp, stateam cu ea cateva ore, sau o jumate de ora, depinde de chef, si ma spalam.Dupa o luna era parul ca inainte, si mai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Si de unde gasim ulei de ricin ?

Mergi la inceput