Bulgarasi de ian-feb2013, capitolul 23

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Fetelor, nu-i a buna ... tare mi-e ca sa cheama gripa/raceala urata ce mi se intampla mie acum ... am fost s-o duc pe Honey la gradi si acum sunt de zici ca m-a lovit un tren, ceva... cred ca imi aman intalnirile de azi si trec la carpitze , cu ceai si oscillo ... nu cerd asa ceva ...

Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
Mami de Honey (17.04.2008) si 18+ cu Placintzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Mami_papatot eu de joi seara ma lupt cu raceala, am bifat tot inclusiv febra, dureri de gat etc din fericire acum vad ca s-a mai dus am mai ramas doar un nas curgator si tare enervant..

Dankutate cred ca esti suparata cu tensiunea asta...ai grija de voi...

desert rose sa ne trimiti si tu datele sa te trecem pe listuta.

Katy asa ziceam si eu ca voi astepta pana sa cumpar dar uite ca te duci, te uiti dai de una dai de alta si pana la urma socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ.

Noi ieri am fost in 'zodia cumparaturilor' si asta fara sa vrem. Am intrat intr-un magazin und aveau mobila de bebelusi dar din asta pe care o poti folosi si la bebe si la junior (adica patutul lui bebe se transforma in patut de junior mai tarziu, masuta de infasat in comoda, are noptiera dulap), din lemn masiv si la pret f bun asa ca dupa una alta ne-am hotarat la www.babyscorner.be/NL/Kinderkamer/neyt/nina-15-109" target="_blank">camera asta , am platit avansul si i-am rugat sa ne-o aduca deja asamblata la sf lui octombrie. Initial nu am vrut sa luam dar daca nu ne decideam pierdeam promotia asa ca gata cu vrajeala am dat comanda si gata

Si tot ieri ne-a venit si caruciorul, nu stiam de care nu stiam de unde pana la urma l-am luat pe www.google.be/imgres?start=133&um=1&hl=ro&sa=N&tbm=isch&tbnid=q8IBzVLB7CAV7M:&imgrefurl=http://ticaretimiz.com/p8957-quinny-buzz-travel.html&docid=Smmh49ZamdGlAM&imgurl=http://images.ticaretimiz.com/20587_w640_h640_bebekarabasipuset253525610.jpg&w=640&h=640&ei=illhUI30I9KBhQf-8oC4CQ&zoom=1&iact=hc&vpx=391&vpy=2&dur=2443&hovh=225&hovw=225&tx=134&ty=48&sig=107581170132667352565&page=7&tbnh=131&tbnw=131&ndsp=23&ved=1t:429,r:19,s:133,i:208&biw=1024&bih=614" target="_blank">asta Are landou, maxi si carucior obisnuit culori de baietel deci gata si cu asta.

Am deci din astea mari tot ce trebuie (mai putin tarc si saltea). Hainute si altele nu am de nici unele dar mai avem timp pana in ianuarie.

22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

Mami_Papatot : ai grija cu racealo-gripa asta ... multe freshuri cred ca ajuta ... ceaiuri de fructe ..fructe de toate felurile

Bubble : f dragutze achizitzii .. noi habar nu avem la camera inca dar .. incet incet vdm noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Cand am ajuns acasa m-am asezat in pat, m-am odihnit si dupa vreo 2 ore de stat pe canapea si uitat la tv, mi-a luat sotul tensiunea. Am aparat de tensiune din ala electronic Omron, dar nu bratara ci se pune la brat. Aveam 14. Mai tarziu a mais cazut la 13 si jumatate. Azi dimineata cand m-am trezit, mi-am luat tensiunea la ambele brate si aveam aproape 13. Mi-a luat-o si asistenta de la cbinet si mi- gasit 13,5. Stiu ca atata timp cat e sub 14 e ok.
Sper sa fi fost un episod tercator, mai ales ca ieri am avut o zi grea. Sedinte, multe ore, intalnire cu vreo 2 parinti mai problematici, teama ca pierd programarea pt ca am ajuns pe ultima suta de metri si etc. Cred ca toate astea au contribuit.
Mi-a dat Aspenter una pe zi si monitorizarea tensiunii. Daca o ia razna trebuie sa ajung la cardiolog si eventual un tratament mai puternic.
OFffff!

Mena tu cum esti? Cum ai iesit la dr? Cum e colul? S-a mai marit?

cu 19+ ... si am inceput luna a-V-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Cand am ajuns acasa m-am asezat in pat, m-am odihnit si dupa vreo 2 ore de stat pe canapea si uitat la tv, mi-a luat sotul tensiunea. Am aparat de tensiune din ala electronic Omron, dar nu bratara ci se pune la brat. Aveam 14. Mai tarziu a mais cazut la 13 si jumatate. Azi dimineata cand m-am trezit, mi-am luat tensiunea la ambele brate si aveam aproape 13. Mi-a luat-o si asistenta de la cbinet si mi- gasit 13,5. Stiu ca atata timp cat e sub 14 e ok.
Sper sa fi fost un episod tercator, mai ales ca ieri am avut o zi grea. Sedinte, multe ore, intalnire cu vreo 2 parinti mai problematici, teama ca pierd programarea pt ca am ajuns pe ultima suta de metri si etc. Cred ca toate astea au contribuit.
Mi-a dat Aspenter una pe zi si monitorizarea tensiunii. Daca o ia razna trebuie sa ajung la cardiolog si eventual un tratament mai puternic.
OFffff!

Mena tu cum esti? Cum ai iesit la dr? Cum e colul? S-a mai marit?

cu 19+ ... si am inceput luna a-V-a

Colul e la fel dar e inchis, asta e bine. Suntem destul de bine dar trebuie sa continui sa stau la pat. Am uter iritabil ceea ce inseamna ca si loviturile lu bebe imi provoaca contractii. Ieri am avut o zi grea si contractiile s-au tinut lant.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 24+ cu Eduard

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Bubble, f faina mobila.

Maine ma duc si eu la dr cu rezultatele de la morfo. O sa vorbesc sa imi reduc programul la 6 h ca nu mai pot. Sunt ca o leguma...

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Apropos de loviturile lui bebe: al meu ma loveste fix in col (sta cu picioarele pe el). Uneori da asa de tare ca sar de pe scaun. Poate sa faca ceva rau?

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Dankutza, nu mai fii suparata ca iti creste si mai tare tensiunea. Trebuie supravegheata. Tii si ceva regim ?

Mami papatot, ai grija de tine, da-i cu oscillo si daca e nevoie cu paracetamol. Sa nu cumva sa lasi sa creasca febra.

Bubble, imi place mobila. Cat a costat ? Noi ne uitam dupa un patut si sunt foarte scumpe.

Mena, bine ca e colul inchis. Cred ca nu e usor sa stai la pat, dar nu a mai ramas asa mult. Gandeste-te ma pomul de craciun care o sa-l face pe Edi.

Blue, daca nu ai probleme nu are ce sa faca. In mod normal colul e bine inchis si nu se deschide pentru ca loveste bebe ci cu contractii…

lui Tudor si 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

Dankutza : pai e ok … shi eu incerc sa o tzin sub 14 ..dar am avut shi eu episoade cu 15 -16 ..shi e important ca nici aia mica sa nu depaseasca 9 , shi oboseala isi spune cuvantul : eu in weekend am shi 12 cu 7 dar seara dupa servici shi mers shi agitatzie e shi 14

Blue : shi eu am patzit asha .- efectiv imi vine sa sar ..shi bebele meu e cumintzel ca abia il simt : dar shi cand il simt … nu cred ca ar face rau : eu in momentul ala incers sa stau cat mai intinsa posibil … wow eshti eroina de ai rezistat pana acum la program normal eu din saptamana 12 fix am program de 6 ore : am mai ramas shi eu pese cand era mult shi nu puteam sa-i las balta , la sedintze shi alte intamplari ..dar rar … sa vezi ce bine va fi la 6 ore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui majia

Mena, bine ca e colul inchis. Cred ca nu e usor sa stai la pat, dar nu a mai ramas asa mult. Gandeste-te ma pomul de craciun care o sa-l face pe Edi.

lui Tudor si 21+ cu

Cu un pic de noroc o sa vina dupa Craciun, dar mami il asteapta cu bradul facut si cu cado' de la Mos (desi, daca ma gandesc bine, nu a fost el prea cuminte dar hai, fie, nu stie inca,il iarta Mosu). Daca se grabeste si vine la 37 de sapt atunci facem i Craciunul impreuna

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 24+ cu Eduard

In love with my little kid :X

Mergi la inceput