Bulgarasi de ian-feb2013, capitolul 23
Raspunsuri - Pagina 17
Mys spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tweetisor majia : da sunt cele mai usoare din ce am vazut MacLaren ..eu ma uit dupa unu de la 0 luni ca sa nu iau 7 mii de chestii deci sa-l pot folosi de la inceput ... shi scoica o sa iau separat gen asha : http://www.tomybaby.ro/carucioare-maclaren-techno-xlr-29 restul am vazut ca doar cadru are 10 kg-14 kg , plus landou/parte sport plus bebe ..nu cred ca pot cara atat |
tweetisor - eu am maclaren quest si e f ok dar nu pt. grupa 0 ci mai tarziu putin! Gandeste-te ca nasti iarna deci nu vei folosi landoul prea mult, mai bine iei scoica - buna pt masina /deplasari si un carucior usor si manevrabil pt cand vei sta mai mult afara :D
pe site-ul care l-ai gasit e scump, ia cauta la Farmacia Tei, ei au preturi f bune https://comenzi.farmaciatei.ro/carucioare/maclaren/
lui Matei (15.12.2010) si 23+ cu Amelia
http://matei-sansalaviata.blogspot.com
tweetisor spune:
mys : nu , am dat informativ site-ul , l-ash comnada pt afara , dar varianta de pe site sa mearga de la nashtere nu de la 6 luni , ca poate ies si cu carutzul ma gandesc .. shi nu car scoica in bratze , as da comanda in afara de asta care merge de la 0 luni
Kasha : asha zic medicii ca nu e transmisibil sexual dar este : dupa ce mi-a iesit mie pozitiv , a mers sotzul , i-au luat si lui secretzii : cu un betzigash lung shi subtzire ca sa poata intra (despre asta ziceam eu ca e f nashpa pt el : shi a zis ca nu mai face a doua oara), -a ieshit shi lui in secretzii shi am facut amandoi ... k degeaba faceam daca el nu facea tratament , unii doctori shtiu ca nu zic chestia asta ca stretococul asta nu se ia shi unii fac tratament degeaba , bine acum sotzul puea sa nu faca analiza shi sa-i dea dar dr a vrut sa fie sigur ca are sau nu are ca sa nu ia 10 zile de augmentin degeaba
dankutza spune:
Sunt f suparata M-a gasit cu tensiune mare de 16. Se pare ca de aici mi se trage ir-ul marit. Trebuie sa-mi monitorizez tensiunea si eventual daca continui asa, sa ajung la cardiolog.M-a trecut pe aspenter, Una pe zi. Sunt tare suparata.
cu 19+ ... si am inceput luna a-V-a
kasha_ro spune:
citat din mesajul lui tweetisor mys : nu , am dat informativ site-ul , l-ash comnada pt afara , dar varianta de pe site sa mearga de la nashtere nu de la 6 luni , ca poate ies si cu carutzul ma gandesc .. shi nu car scoica in bratze , as da comanda in afara de asta care merge de la 0 luni Kasha : asha zic medicii ca nu e transmisibil sexual dar este : dupa ce mi-a iesit mie pozitiv , a mers sotzul , i-au luat si lui secretzii : cu un betzigash lung shi subtzire ca sa poata intra (despre asta ziceam eu ca e f nashpa pt el : shi a zis ca nu mai face a doua oara), -a ieshit shi lui in secretzii shi am facut amandoi ... k degeaba faceam daca el nu facea tratament , unii doctori shtiu ca nu zic chestia asta ca stretococul asta nu se ia shi unii fac tratament degeaba , bine acum sotzul puea sa nu faca analiza shi sa-i dea dar dr a vrut sa fie sigur ca are sau nu are ca sa nu ia 10 zile de augmentin degeaba |
e o aberatie ca se poate transmite pe cal sexuala.altfel el s-ar trata imediat ca oce alta BTS .el se poate reactiva sau poate sa dispara din vagin in tunctie de stare de imunitate a organismului,igiena...etc.eu zic ca trebuie sa consulti un mdic competent pt ca altfel te vei burdusi cu antibitoice aiurea.
tweetisor spune:
Pai asta e ideea kasha , sa nu iei antibiotice aiurea si daca iei sa nu risti sa-ti dea inapoi sotzul . Nu e un bts , o potzi dezvolta in organism din tractul digestiv dar odata ajuns in vagin il dai usor prin contact sexual. Si daca sotzul a luat si el si i-a iesit clar in secretzii si lui eu degeaba as fi facut tratament sa-mi treaca si la urmatorl schimb d fluide cu sotzul sa ajunga acolo din nou... acum e activ din nou dar acum nu cred eu k e ok facuta analiza la laborator ... In medic am mare incredere cu el o sa nasc si am citit p net femei de se chinuie sa scape de el d 2-3 ani dar nu s-a gandit dr sa prescrie si partenerului...si e important sa scapi de ea la un fiv sau la acea radigrafie d contrast ... Chiar dak noua nu ne face rau sa-l avem in organism ... Deci daca va va iesi pozitiv si il vreti eliminat e important sa fie dr capabil sa va zica ca se ia usor inapoi
mena1906 spune:
citat din mesajul lui dankutza Sunt f suparata M-a gasit cu tensiune mare de 16. Se pare ca de aici mi se trage ir-ul marit. Trebuie sa-mi monitorizez tensiunea si eventual daca continui asa, sa ajung la cardiolog.M-a trecut pe aspenter, Una pe zi. Sunt tare suparata. cu 19+ ... si am inceput luna a-V-a |
Danku, ooofffff!!! Imi pare tare rau! E o problema frecventa asta in sarcina. Stiu ca ti se pune holter si nu stiu daca si ce medicamente se recomanda ca sa o tina sub control. Fii pozitiva. sa treaca
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 24+ cu Eduard
In love with my little kid :X
kasha_ro spune:
citat din mesajul lui tweetisor Pai asta e ideea kasha , sa nu iei antibiotice aiurea si daca iei sa nu risti sa-ti dea inapoi sotzul . Nu e un bts , o potzi dezvolta in organism din tractul digestiv dar odata ajuns in vagin il dai usor prin contact sexual. Si daca sotzul a luat si el si i-a iesit clar in secretzii si lui eu degeaba as fi facut tratament sa-mi treaca si la urmatorl schimb d fluide cu sotzul sa ajunga acolo din nou... acum e activ din nou dar acum nu cred eu k e ok facuta analiza la laborator ... In medic am mare incredere cu el o sa nasc si am citit p net femei de se chinuie sa scape de el d 2-3 ani dar nu s-a gandit dr sa prescrie si partenerului...si e important sa scapi de ea la un fiv sau la acea radigrafie d contrast ... Chiar dak noua nu ne face rau sa-l avem in organism ... Deci daca va va iesi pozitiv si il vreti eliminat e important sa fie dr capabil sa va zica ca se ia usor inapoi |
incearca sa obtii si o alta parere despre acest stretofoc.el face parte din flora saprofita a intestinului si a vaginului.imp e sa nu ajunga in ap urinar.deci daca nu il ai la urocultua nu are sens sa il tratezi.el nu e patogen,decat ca poat creea pb la nou nascut.la adulti se trateaza numai in cazul migrarii in ap urinar atunci cand da infecti urinara sau in cazuri de boli cronice.in rest el nu se trateaza.cred ca trebuie sa intrebi un doc mai bun,sa pui in practica exact faza cu laboratoarele.
tweetisor spune:
dankutza : tu ai mai avut pana acum tensine ? eu zic deocamdata sa stai linishtita , sa ti-o iei de min 2 ori pe zi sa vezi cat e shi cat fluctueaza , descoperita la timp shi tzinuta sub control nu e tragica ... shi eu am dar de dinaninte de sarcina , iau aspenter de 2 saptamani cam asha shi sunt ok ..dezvoltatta in sarcina e mai pericloasa ca organsmul tau oricum nu ar fi obisnuit cu o tensiune atat de mare dar ...sunt orcum pastile ce pot fi luate asha ca stai linishtita , preeclampsia depistata la timp este tratabila ..nu te enerva shi monitorizeaza tensiunea
Holter nu shtiu daca itzi pune ..ca nu se pune problema sa fie cronic shi sa vada ce shi cum ... o sa itzi zic ca a un tensiometru acasa sa ti-o potzi monitoriza in fiecare zi
Kasha : da ... eu in laborator oricum nu am incredere ... in doctor nu e nevoe sa cer o a doua parere ca oricum m-a convns din prma .streptoccul tb sa ramana in tractul digestiv nu are ce cauta in secretzii : niic la fmei nici la barbatzi ..odta ajuns acolo ... tb urmat un tratament sa nu dai in infectzii urinare shi tot felul de alte chestii , nu pune nimik in percol la noi : decat bebele daca ia , dar oricum daca e depistat shi la o femeie care nu e insarcinata dar vrea sa aiba copii sau nu poate ramane insarcinata shi recurge la FIV ... intai tre sa scapi de el ... sa speram cu nu ne va da la niciuna probleme shi bebeii vor fi sanatoshi :)
noapte buna fetele ..m-am intins ! am fost cam nevrbita azi cred
mami_papatot spune:
Buna dimi, ca de obicei, o buna, buna, cam apa lunga sa-ne-ajunga, dar parfumata si asezonata de data aceasta cu un baton fitness de cereale.
M-am trezit cu o durere infundata de capp si ma ustura si in gat ... am dat cu niste tantum verde spray ( pentru copii mici, de la fiica-mea) si am luat si oscillo ... cred ca trec o saptamana pe asa ceva, sa facem putina pregatire pentru frig ... apropos, ce-a fost cu vremea de ieri?!? ... pai ce-am vorbit noi, ca m-am prajit in masina ?!?...
Ieri, cand era ziua mea libera, ca eu asa functionez , mai pe dos, m-a scos sotul cu fortza din casa ... ca sambata mergem la doua nunti ... am vazut ca se practica ... atat ca eu mai am si alte 4 de pregatit, 3 sambata si una duminica ... si pentru ca nu mai aveam rochite , am fost si mi-am luat una foarte draguta , si pantofi si plic ... si de unde il bombaneam pe sotul preferat ca n-aveam eu chef sa plec la achizitii, aseara , ca seara m-am intors, as fi dormit asa, imbracata ... sper sa ma tina rochia asta ( a se citi incapa ) si pe 3 noiembrie cand mai avem o nunta,ca parca n-as vrea sa-mi mai cumpar inca una "cu buzunar pentru bebe"... a, si am facut si prima achizitie pentru Placintzica, Honey a tinut neaparat, o salopeta dulce foc ... , alba cu buline mari negre, si evident ... cu Minnie ...
mena, parca ma aud pe mine ... noi, cand am nascut-o pe Honey locuiam intr-un apartament cu 2 camere , confort 2 ... probabil mult mai mic decat garsoniera ta ... dar cum ai zice tu, tot ap cu 2 camere se numea .. si crezi sau nu, cand am plecat de acolo, sa ne mutam la mult mai bine, am plans amandoi cu mana pe clanta usii ... ca fusese prima noastra casuta, ca acolo se nascuse Honey, ca, ca , ca ... si din apartamentul ala mic si inghesuit am luat cu noi o multime de amintiri ( sufletesti, pentru ca in afara de haine si vesela strict necesara, totul a ramas acolo)...asa ca poti vedea garsoniera ta si cu alti ochii ... si sigur vei face tu ceva pentru bebe, un coltisor magic ...
pisigri, asta cu total si dezinteresat era vorba unei babute tare simpatice care avea toata nevoia din lume de noi ... era imobilizata la pat si suferea de diabet ... iar mama si sora-mea ii faceau toate poftele di lume ... si asa ii placea ei sa zic ...va iubesc si pupacesc total si dezinteresat ...
tweetishor, cred ca e magic ... vreau si eu, vreau si eu balansoar ...chiar ma gandeam ... cum dom'ne nastere la rm cu 1440 ... eu la ce targ am fost ?
majia , asta cu vedetele , poti sa mai spui de 2 ori ...
dankutza ... nu te supara ... poate a fost o chestiune de moment ...
Cat despre achizitii bebe , noi am avut (si-l vom refolosi) , patut si dulapior de la Ikea, pentru ca aveam de gand sa-l schimbam cu unul mumos tare( pentru cand avea sa creasca Honey, ceea ce am si facut intre timp) asa ca nu am investit prea mult in dumnealui...si carucior am avut 3 tec de la abc design ... ca doar ei aveau cu galben si negru - v-am zis, eu l-am luat dupa decor, deh, cum putea sa fie altfel decat negru cu galben ... pai ce faceam, zumzaream sau nu zumzaream ? si ce mi-a placut si fost de mare folos, ca defapt am si tinut la chestia asa, avea scoica auto, montabila pe carucior ... http://www.mamiko.ro/produs/2263-Carucior-3-TEC-pachet-promotional-ABC-Design ... n-am mai gasit link-ul cu culoarea exacta, dar asta este ... al nostru avea galben-auriu, in loc de fucshia ...
Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
Mami de Honey (17.04.2008) si 18+ cu Placintzica
carmen_76 spune:
citat din mesajul lui dankutza Sunt f suparata M-a gasit cu tensiune mare de 16. Se pare ca de aici mi se trage ir-ul marit. Trebuie sa-mi monitorizez tensiunea si eventual daca continui asa, sa ajung la cardiolog.M-a trecut pe aspenter, Una pe zi. Sunt tare suparata. cu 19+ ... si am inceput luna a-V-a |
Ai grija Danku, nu e de glumit cu tensiunea .... eu am acasa un aparat de luat tensiunea (a avut niste probleme sotul si a trebuit sa avem asa ceva in casa) si de cate ori ma simt ametita o masor. Te pup si ai grija de tine.
Carmen 22s cu UM 24-04-2012; DPN 24-01-2013