Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

Multumim, Anitta! Sper sa fie ok zilele astea!
Pupici motzatei frumoase!

mami implinita de Rares-Iustin

Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Elena multumesc pentru raspunsuri, sfaturi si incurajari! Eu cred ca nu e o regula pentru cat plang copiii intr-o zi. Eu stiu copii care plang foarte mult si totusi se considera ca sunt sanatosi(pentru ca medical, la consult nu apare nici o problema). Si al meu plange mai altfel de cand a crescut, chestia asta cu "nervii" de care zic n-o avea. Acum insa daca e plictisit maraie si uneori(nu mi-e clar chiar de ce) se enerveaza tare. Am observat ca se enerveaza si daca nu-l bag in seama. Mie mi se pare ca deja face figuri de rasfatat. Eu stiu ca au nevoie de noi foarte mult ca si bebelusi, dar sa se enerveze ca fac altceva? Si oare ce-ar fi mai corect sa fac eu atunci? Oare e ok sa fac mereu cum vrea el sau o sa se puna el sef?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Aever, obisnuieste-te. Inca de cand l-ai conceput e seful tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Da , da subscriu , sefu mic .
Iubi spune ca acum are pe langa sefu mare si un sef mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enona3006 spune:

Buna seara,

A trecut ziua de azi parca in zbor, nici nu mi-am dat seama. Tot incerc de cateva zile sa scriu, desi am inceput sa scriu de mai multe ori n-am reusit sa duc la bun sfarsit mesajul.

Virgi si Albinuta felicitari pentru primii dintisori ai puilor, sa ii foloseasca cu spor

Aever si mie perioada intre 3 si 4 luni mi s-a parut mai grea. Eu aveam sanii moi tot timpul iar el parca nu se satura pe deplin niciodata si nici nu lua prea mult in greutate (noroc ca am fost prea comoda sa-l imbrac sa ma duc sa cumpar LP ca in casa nu aveam). In plus ii aparusera si colici, apoi nervi asa cum zici si tu, incepuse sa se mai trezeasca noaptea, iar asta a durat cateva saptamani. Si deodata ( a fost foarte brusc) s-a calmat, a trecut in alta etapa, , si-a schimbat felul de plans, reactiile, parca isi face din nou program. La fel de brusc am inceput sa fac fata cererii, sanii mei sunt iarasi plini mult mai des, si se pare ca ii fac fata, pare satul. Rabdare iti doresc, nu zice ca e un copil dificil, este doar un copil.
Cat despre nevoia lui de atentie, nu cred ca se pune inca problema de rasfat, chiar daca asa pare.
Elena imi pare rau de problema voastra cu refluxul, hai ca se maturizeaza si sistemul lui digestiv curand. N-am retinut daca ai scris, cum a mers noul sistem de somn pe plan inclinat.
Spor la scoala pentru piticii mai mari care au inceput scoala.

In rest ne-am confruntat cu urmarile vaccinului. A facut vineri un pic de febra dar a scazut rapid si a avut crampe nasoale, cred ca de la Rotarix. In plus el e din cei 1 la cateva mii care s-a constipat, a facut tare greu zilele astea, si ne-a "omorat" cu mirosul (la inceput ma intrebam daca nu e catelul autorul :)) ). De abia de azi parca a inceput sa isi intre in normal. Noi l-am scos afara in ziua cu vaccinul, dar nu in locuri aglomerate. In schimb nu i-am facut baita nici in ziua cu vaccinul, nici in urmatoarea. Elena ma intrebai de circumferinta capului. Are la 4 luni 40.2; a pornit de la 34.

O seara buna va doresc








Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:


Am fost la vaccin. Deocamdata e ok. A plans doar un pic, atunci cand a injectat serul.

Va pupam! incerc sa-l culc un pic si revin mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Dragelor sunt tare ingrijorata si parca lipsita de putere.
Cristian iar este contipat/ nu face caca. Astazi a fost marait si urlacios toata ziua si clar am pus starea lui pe seama faptul ca nu a mai facut caca de 2 zile si a mancat nu gluma. Eh am zis hai sa ii bag tremometru sa vedem ce se intampla daca iese il las si face el. Mai fetelor, a facut bilutze, si a facut destul de multe pana sa inceapa sa faca gen o pasta mai groasa care era pe alocuri si verde, M am speriat groznic, si dupa ce a facut pasta a mai veit o rafala de bilutze, ufff....va jur ma nu stiu ce sa mai fac.

Asa ca astazi am fost la homeopat, am zis hai s ao incerc si pe asta Mi a dat 4 tipuri de picaturi din plante si de maine o sa incep sa i le dau si scot lactuloza ca vad ca nu are nici un efect.
Ma gandesc ca poate si de la supa de legume ca eu o pasez si desi e fff moale poate nu e oki asa...Suc de para cu morvov si mar ii dau de cateva zile si parca mai rau i am facut...

Sunt tare ofticata si ingrijorata ca doar de aia am inceput diversificarea sa aiba puiul tranzitul mai oki, insa este mult mai rau:(((((((((

Hai ca mi am varsat oful

Cu raceal va spuneam ca suntem mai bine, nasucul inca e putin mucios insa trece incet incet. L am tratat cu Panador baby 4 ml p zi, sinupret 10 pic, si Zyrtec- cica e de alergii..In fine...emai oki.

Pupici si somnic usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gyan spune:

joana,nu stiu daca e indicat potrivit virstei insa poti incerca combinatia suc de morcov cu sfecla rosie(in proportie de 3:1)
albinuta,pe mine ma intereseaza schema de la medlife,ca nu prea am habar cum o sa fac inca.
albinuta,virgi,cam cit lapte maninca in total intr o zi ai vostri?pt ca eu tot am impresia ca maninca putin.Felicitari pt dintosi
Bytzza parca sau Elena,nu mai stiu exact,mai demult,care ziceati ca e pozitia in care ii pui sa manince mai bine?
elena,multumesc,stiam de laptele respectiv,am vrut sa l incerc insa am citit niste reviewuri care m au facut sa ma razgindesc.Cum e sistemul special pe care l ai luat?
miha,bafta cu preselectia
aever,eu cred ca bb tau plinge de ...sete,asa ca da-i si tu apa Asta ma tot sfatuiau pe mine binevoitorii pe strada asta vara Nu cred ca bb tau e tare dificil,e doar micut si trebuie sa i mai dai timp ca sa se joace cu jucariile.Iar cind sint asa micuti te cam vor pe linga ei mereu,cel putin al meu asa e.
Elishor,ce baiat mare si frumos ai facut tu acolo.
Diana,ce mai faceti,nu ai mai intrat demult? Nici de Asteropi n am mai auzit demult,tare imi placea s o citesc,cred ca ne a uitat.
Voi le puneti caciulita in cap in casa cind e racoare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Buna fetelor!
Vai... ce copii mari avem!
Virgi, Albinuta, felicitari ptr dintisor!
Elena, al meu nu plange prea mult... mai mult spre seara, cand e mai obosit. Uneori chiar il las sa planga. Aseara asa am facut.Oricum am fost super nervoasa toata ziua, am avut treaba de facut, chef deloc, bebe uracios, eu presupun ca aveam un sindrom premenstrual... SUPER!
A plans , cu mine langa el vreo 10 min si apoi a adormt! Stiu, e groaznica senzatia, dar nu puteam sa=l linistesc!
Ioana, ptr constipatie am inteles de la o prietena care acum are fete mari ca merge iaurtul...
Andra, tu esti ok? Cum merge cura? Tin pumnii sa treaca buboiul!

Elly, bv lui bb curajos la vaccin!
Pupalai la mamici!




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:


Neata!
Astazi dau eu cafeluta, ca parca se simte nevoia de o mica resuscitare pe aici!




Noi suntem bine. Mihnea n-a facut febra deloc, n-a fost agitat sau schimbat in vreun fel dupa vaccin.
Si nu i-am pus deloc supozitor sau ceva. Am zis ca de data asta, ii pun doar daca este maxima nevoie. Si uite ca nu a fost!

Joana ufff, ce sa mai zic? Sper din suflet ca remediile homeopate sa dea rezultate pt puiul tau.
Sau ai putea sa faci o zi pauza de solide, si cand reincepi sa renunti la morcovel(il inlocuiesti cu patrunjel, dovlecel sau pastarnac) si sa-i faci piureul ceva mai apos. Un alt aspect ar fi sa-i dai mai putin sa pape...nu chiar cat vrea el. Undeva la 50g, pana cand stomacelul invata sa digere solidele si se regleaza tranzitul.
Eu asa am procedat cu Mihnea, care se constipase si el destul de mult. Facea zilnic, dar facea cate o nuca tare, si se scremea de ii ieseau ochii din orbite. Acum face pastos si parca nu cu atat de mult efort.
Sper sa rezolvati cumva!


Am uitat sa va spun ca am pus pozici pe picasa.
Gyan, multumim pt aprecieri!


Mergi la inceput