Bv Carina! Hai Andreea, Lulutza, Marikaki!
Raspunsuri - Pagina 21
nu_mai_stiu spune:
Inca sunt cu contractii,dese,neregulate,scurte si dureroase.bb se aduce cu mama on salon
ANDREEA 40+ cu Andrei
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png
UM 15.12.2011-DPN: intre 14 si 20.09.2012
danielabejan spune:
MULTUMESC MULT FETELE PT RASP
A MEA NU ACE CACA MAI MULT DE 4 ORI PE ZI SI PIPI NU E FOARTE PISALCOASA INK, AS PUTEA SPUNE CACA INTRE 2 SI 4 ORI PE ZI IAR PIPI NU AM TINUT UN NR DAR ZIC EU K PESTE 4 PE ZI
SPER SA FIE OK CUM ARE SCAUNUL SI PIPI LUNI MERGEM SI NOI LA PEDIATRU
O ZI FRUM FETELOR
38+ Emma Gabrielle
mami.ilinca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nu_mai_stiu Inca sunt cu contractii,dese,neregulate,scurte si dureroase.bb se aduce cu mama on salon ANDREEA 40+ cu Andrei http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png UM 15.12.2011-DPN: intre 14 si 20.09.2012 |
sa vina repede bb si sa ia nota 10!
Simonix spune:
DANIELA - face foarte bine ce face bebe: nu trebuie sa fie caca la fiecare mancat. Al meu e drept ca face de fiecare data, el e si fomila, mananca mult mult.
Cu lapticul, la frigider 24 de ore maxim, apoi incalzit la bain marie sau cu incalzitor - eu am incalzitor si e fff practic ca incalzeste f repede, intr-un minut am bibe gata. Verific mereu temperatura !!! e foarte important. Eu am incalzitor cu aburi. Cum procedez eu: dau san, din ambii sani, cam 10 minute pe san. In genere el cam adoarme Oki, apoi il iau si il schimb sa il trezesc nitel, intre timp pregatesc si bibe -(am incalzitorul in camera) si cum termin de schimbat am bibe gata. Si dau lapticul. Apoi il pun sa ragzie si in patutz dupa aceea. Si eu intre timp ma mulg, cam 10 minute, ca eu nu vreau sa suprastimulez. Pt fetele care vor productie mai mare insistati mai mult cu pompa. Cu cat insistati mai mult cu atat produceti mai mult. Eu sunt pe invers, tre sa ma abtin. Oki, apoi pun lapte la frigi, cu etichete, sa stiu. Si gata, eventual mai pun pe bb sa ragaie o data si apoi culcare :)
Nu am vesti de la Lulutza. Fug la bebe :)
tzitziri spune:
Va dau iar linkul cu pastrarea laptelui matern si metode de incalzire: http://kellymom.com/bf/pumpingmoms/milkstorage/milkstorage/
Cum zicea mami.ilinca, exista consilieri de alaptare. Eu am o prietena care e asa ceva. Face munca voluntara, adica gratis, deci nu trebuie decat sa imi spuneti daca sunteti interesate sa discutati cu ea. Am dat pe aici si linkul de la blogul ei - e foarte documentata in materie de alaptare si eu zic ca va poate ajuta pe oricare dintre voi care doriti sa alaptati exclusiv.
Stella, eu nu mi-as lua cantar, dar as incerca sa apelez la cineva sa imi dea cu imprumut. O sa te convingi o zi ca e totul ok, ca mananca bine si nu doarme doar de oboseala (daca nu au burta plina eu nu cred ca sunt ei rapusi doar de oboseala - cred ca pe noi ne-ar auzi tot blocul cand ii e cu adevarat foame). Eu zic sa nu cumperi pentru ca te poate baga in depresie. Zic din proprie experienta.Si asta cu proba suptului e pacatoasa ca da dependenta.
Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008) si de Sophia Teodora (22.08.2012)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
nu_mai_stiu spune:
Dilatatie 4,contractii super dureroase.imi pune perfuzie cica sa grabeasca contractiile....
ANDREEA 40+ cu Andrei
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png
UM 15.12.2011-DPN: intre 14 si 20.09.2012
Olivette spune:
Eu eram cea disperata daca papa bb sau nu. Merci de raspunsuri sa vaddeunde pot imprumuta un cantar, ca am vazut ca e 4-500 lei unul
Tocmai a facut un kk de pomina! Era langa mine in pat si sugea. Am luat-o inbrate sa ragaie si parca mi se parea ceva ud. Cand ma uit: a trecut kk si prin pijama, cearceaf, de-a ajuns la saltea!
Olivette spune:
Hai Andreea!!! Esti aproape la jumate!
Tu chiar ca vrei sa nasti in direct
Oana, ai putea sa-mi dai si mie datele prietenei tale? Stiu ca le-ai mai dat, dar nu le-am notat si sa le caut acum in urma de pe telefon ...
sept.oct2012 spune:
Dragi mamici si burtici, va invit in casuta noua cu iz de frunze uscate mangaiate de soare, fructe imbietoare si recolte imbelsugate, unde boboceii sa vina sanatosi in bratele noastre