Bv Carina! Hai Andreea, Lulutza, Marikaki!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

DANIELA: pt laptic, fie ma mulg inainte de ora de masa si cand se trezeste e gata;fie il incalzesc in incalzitor(nu la microunde) astfel incat daca pui cateva picatyri pe incheietura mainii(pe interiorsa fie putin cald(sa nu friga, sa nu fie rece). De obicei ma mulg inainte de ora de masa , ii pun in biberon si astept sa se trezeasca. Ce e in plus il pun la frigider. In frigider se pastreaza maxim 24 h iar la temp camerei maxim 1 ora.
SIMONIX:sanatate multa piciului! Bravo pt greutate!

FETE DRAGI, aveti laptic, doar ca tb un pic de timp sa se regleze productia si in plus bb vor la san si pt ca acolo se simt in siguranta, e caldura pielii, vocea voastra, lapticul, etc Parca Oana zicea ca are o prietena , consilier in alaptare,cum sunt in afara...orice sfat competent va ajuta si merita sa cereti ajutorul....ca o paranteza , azi vorbeam cu o prietena care m-a intrebat cat am dat pe pompa electrica, i-am spus, nu-i venea sa creada, dar sincer la ora asta copila mea ar fi fost pe lapte praf...asa ca pt mine fiecare leut dat a meritat si merita in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_77 spune:

Felicitari Mihaela si Carina

Daniela eu tin laptele muls in frigider (maxim 24 de ore) se poate tine si la temperatura camerei 2-4 ore daca nu depaseste 22 grade, stiu ca se poate tine si in congelator, eu inca nu am congelat. De incalzit il incalzesc la bain marie, controlez mereu temperatura pe incheietura mainii, dar as vrea sa cumpar un incalzitor pt ca e greu de controlat temperatura.Pana acum singurul la care se poate regla temp pe care l am gasit e asta http://www.soffiplanet.ro/alimentatie-biberoane-suzete-accesorii/alaptare-artificiala/incalzitoare/beurer-incalzitor-pentru-biberoane.htm

Olivette bb meu dupa ce doarme, cand incepe sa suga dupa cateva minute face kk, rar se intampla sa nu faca intre 2 ture de somn,in medie cam la 3-4 ore, iar cand il schimb se simte in pampers ca e si pipi.

Am citit tot ce s a scris dar nu am retinut decat ultimele intrebari, sry.
Nastere usoara Andreea

mami de Bogdan Mihai (5.09.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_77 spune:

Mami.ilinca de acord cu tine in legatura cu pompa de san si eu zic ca merita fiecare banut investit.

mami de Bogdan Mihai (5.09.2012)

Mergi la inceput

Adriana:nu se deschide pagina cu incalzitorul sau nu la mine. pot sa zic ca sunt f seriosi cei cu site-ul , sapt viitoare tb sa comand iar pampersi si ma gandeam si la niste tampoane de san. ca se consuma si astea intr-o veselie.
Eu am un incalzitor no-name dar e f bun ca are mai multe trepte de incalzire si poti sa il reglezi.Dar e clar f util chiar si mai tarziu, noi si acum ii incalzim biberonul drei mari in el .

Intrebare:copila mea are pielea f uscata si se descuameaza zilnic o dau cu crema de 2-3 ori, am citit ca e normal mai ales la prematuri dar parca e prea mult. La voi cum e? cu ce ii cremuiti pe bebei?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Olivette

Stela, la noi colicii se manifesta astfel: plans, corp incivrigat, isi ridica genunchii spre piept, dupa multe chinuri trage partzuri.
Si pitica mea nu prea face nani ziua si suge intruna.
Nu ca as avea ce sa pun in biberon, Dani, dar stiu ca laptele se tine la frigider sau congelator si se incalzeste la bain marie, intr-un vas cu apa calda.

Bbii vostri de cate ori fac kk? Si de pipi de cate ori ii schimbati?

Mami de Maya Cristina (06.09.2012)

o schimb inainte de fiecare masa , deci cam din 3 in 3 ore.Uneori are kk in scutec , alteori doar pip. De cele mai multe ori face cam dupa ce termina de papat sau la vreo ora , incepe sa se foiasca si se aude un zgomot specific

STELLA:colicii sunt cosmarul vietii bb se chirceste, se inroseste, plange isteric, isi freaca piciorusele.Noi am avut intr-o noapte,cred ca de la e am mancat eu, si am crezut ca o iau pe aratura. Deocamdata , nu au mai aparut, Doamne ajuta sa ne ocoleasca, pe toti boboceii de altfel.
Tu intrebai de cat mananca bb? doar cu cantarul electronic poti afla...poate ai de la cine imprumuta, e cu adevarat de folos, te linistesti imediat cand vezi ca papa bine si tu crezi ca nu are ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana11 spune:

salutare fetelor! tinem pumnii fetelor ce trebuie sa nasca. eu sunt la spital dupa ce dimineata am mai eliminat o parte din dop.verdict: membrane fisurate,dilatatie 1cm,colul sters 80%.ne-am internat si avem contractii cam la 10 minute.sa speram ca bebelusha isi face treaba ca era f coborata. nastere usoara tuturor!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vickiy spune:

Andreea, Lulutza nastere usoara sa aveti, daca n-ati nascut deja!

Mamiilinca, si eu am avut problema asta cu fata; dr. mi-a prescris Exomega - lapte de corp de la A-Derma, fara parfumuri si parabeni; folosim si acum la nevoie. E mai scumput dar merita!

Eu m-am apucat sa-mi fac bagajul pentru spital, ca nu mai tine figura... am trecut deja de 36 saptamani... Oare cate scutece sa pun in bagaj? 30 ajung pentru 5 zile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Merci pt raspunsuri, fetelor!
A mea face kk de 2 ori/zi. Pediatra a zis ca e normal sa faca de la o data la 3 zile pana la fiecare supt.

Mami Ilinca, si Maya a avut pielea foarte uscata si crapata mai ales pe maini si picioare. Am dat-o intruna cu crema de galbenele si am observat o imbunatatire si cand am renuntat la gelul de dus de la Johnson's. Acum folosesc Bubchen. Tot pediatra mi-a zis ca Johnson's nu e ok pt pielea ei si a avut dreprate. Acum e ok, nu mai e uscata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Carina, felicitari, bine ai venit bebe Alex. Sa fie sanatos, mancacios si tu sa te recuperezi repede. Ma bucur ca nasterea a fost usoara si totul s-a intamplat repede si bine pentru voi.

Andreea, nastere cat mai usoara si sa vina bebe usor, sa fiti sanatosi. Ma rog si ma gandesc la tine si speram sa primim curand vesti bune de la tine. Tare mult ajuta sa aud de nasteri rapide. Ridica moralul .

Simonix, multumim de vestile despre Lulutza. Sper ca acum e cu bebe Teodora la piept. Pupam bebe mic sa-I treaca repede buricutul si sa se vindece frumos. Multa sanatate.

Noi suntem inca bine, n-au aparut alte semne. Azi dimineata am fost la o scurta plimbare pe plaja - poate e ultima pe anul asta. Vremea era cam urata dar era bine ca nu batea vantul. Acum vad ca a mai iesit putin soarele. Cel mai greu imi este cand ajung inapoi acasa ca trebuie sa urc pana la 4.

Kytana, fruntea sus, curaj si nu lasa gandurile negre sa te cuprinda. Totul o sa fie bine, trebuie sa gandesti pozitiv. Pupici pentru tine . Noi avem DPN apropiate - cat de putin mai e!!!!

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008) si 37+ Teodora !
POZE LORY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Roxana, nastere cat mai usoara! Sa decurga totul bine si bebe sa fie sanatos. Asteptam vesti cu marea veste .

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008) si 37+ Teodora !
POZE LORY

Mergi la inceput