Bv Carina! Hai Andreea, Lulutza, Marikaki!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Buna dragi surate, ce mai faceti voi?

Am venit si noi de la doftor si apoi de la plimbareala, caci doar nu ma invat minte Am colul deschis, bazinul este bun de nastere (dubios rau cum se simte cand iti verifica bazinul ), placenta e okay, aproape de gr 3 de maturare, lichid suficient si inimioara batea asa frumos Deci il asteptam pe pingu mic din moment in moment
Mi-a dat si mie Polygynax si dupa nastere sa am la mine Ergomet

Dupa un somnic mic vom merge la plimbare

La muuulti aaaani Paulaa!!! Sa ai parte de o nastere usoara, un bb sanatos si papacios si sa te simti implinita!

Felicitari Mihaela!! Bine ai venit bebe

Adinutza, imi dau seama ce simti, asa eram si eu inainte sa vina dl Pinguin, dar cu Dumnezeu inainte! Oricat de greu ar fi, intra pe net decat sa te izolezi, uita-te la un film, vorbeste la telefon. Daca se agraveaza, fugi la un doctor, bebe mic are nevoie de tine sa fii fericita, stii doar ca ei ne simt cel mai bine Te imbratisez cu drag si ai incredere in tine, va fi bine!

Lory, bine ai revenit printre noi si cu vesti bune. Mai ai putin daca daca a picat dopul DOamne ajuta!!

Irimell, bine ai revenit Chiar daca va fi inductie, sigur va decurge totul bine ASteptam acum vesti si despre nastere

Andreiuta, cum mai esti? Ce face burtica?

Lulutza, esti bine? Ce face bulina ta mica? Ii place in burtica mamei,nu?

Mami.ilinca, moro, ramona, stelutz, olivia, sandy, va pup cu drag!

Diseara intru sa mai modific la prima pagina, acum simt un disconfort dupa control, caci de... Va pupi!

Bobulet, vazui si eu astazi tonomatele acelea pt echipament Btw C. a putut intra la tine si in afara orelor de vizite? Ce mai face don'soara Iris?

37+ cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Anida, e pacatoasa rau de tot depresia asta, asa ca fa tot posibilul sa stai departe de ea. Chiar stiu mamici care nu si-au mai revenit nici la un an dupa nastere, si e pacat sa nu te poti bucura de perioada asta asa frumoasa.
Pana la urma nu esti singura intre patru pereti...esti cu mandrul . Citeste, uita-te la seriale pe vplay , suna o prietena...nu stiu ce sfaturi sa dau. Eu ma simteam la capatul rabdarii cam prin luna a 10a asa. Atunci am zis clar ca ma intorc la serviciu. Nu vroiam sa sune aiurea, dar chiar imi lipseau discutiile de si intre adulti, discutii despre orice nu despre biberoane sau diversificare sau ce mai auzeau eu la alte mamici in parc sau pe forum....
Sper sa fie doar o perioada si sa nu se acutizeze

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008) si de Sophia Teodora (22.08.2012)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Irimell,asteptam vesti bune de la tine...
Kytana,burtica e bine,a furut azi putin.Am luat no-spa,am si dormit de la 4 la 6...e aproape rau bb.

ANDREEA 39w6d cu Andrei
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png

UM 15.12.2011-DPN: intre 14 si 20.09.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patricbebe spune:

Buna seara!!
LA multi ani Paula!!

Nu am apucat sa citesc prea mult in urma pentru ca am avut botezul Ilariei si numai intr-un iures am fost. Bine ca s-a terminat si avem fetita crestinata. S-a comportat exemplar adica a dormit tot timpul. Aluneca din rochie, ca deh a trebuit sa fie eleganta cu volane, 4 straturi cu tul si alte elegantizari. Nu avea loc in port bebe cu rochia , numai infoiata statea si trebuiau date la o parte straturile ca sa vezi pe bebe. Slujaba fost frumoasa si pentru ca preotul a tinut-o si in franceza pentru mama. Pe la inceputul slujbei cand ne dadea instructiunile a sunat telfonul preotului, sunetul fiind clopote si cum era ora 6 noi toti ne-am inchinat cu ascultare si cand colo ne inchinam la sunetul unui iphone!
La restaurant domnisoara a dormit tot timpul, in drum spre casa ne-a cantat cat sa nu ne plictism. MA bucur doar ca a dormit slujab si nu au aopucat-o ale ei, adica trasul de par, zgariatul pe fata asta cand e foame mare.

Adina fa orice iti place si nu te lasa cuprinsa de ganduri aiurea in tramvai!! Profita cat e vreme frumoasa iesi cu mandrul afara sa il admire lumea cat e de frumos, asculta muzica, fa nicitca miscare care ajuta enorm la oxigenarea creierul si la starea generala de bine.

Olivia, mami o sarmaleste pe Ilaria cand o doare burtica. Ii pune o paturica foarte subtire in jurul burticii si apoi o infasa intr-o paturica, dar nus trans ci foarte lejer. Daca scartaie nitel nu o iau imediat in brate ci ma duc pe langa pat, mai vorbesc cu ea si daca nici asa nu tace o iau in brate si cum adoarme o transefer in pat dar am grija sa pun ceva sub ea ca sa nu simta ca e patul rece si ca s-a facut mutarea din brate in pat. In pat cu mine nu o iau decat pe zi cand o pun pe perna de alaptat unde adorame aproape instant. Astea merg la noi si nu mereu, deci pe incercate.
Infacol avem si isi face treaba si am introdus si colicalm, un medicamnet homeopat pe baza de carbune activ pentru care am numai cuvinte de lauda.

Cam atat am retinut!! Astpet cu nerabdare restul de bobocei care trebuie sa apara! Va pup !!

Mamica fericita de Ilaria Rita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marikaki spune:

Salutare tuturor!
Am revenit acasa in aceeasi formula . Astazi ne-au luat in evidenta, ne-au facut eco si cardiograma. Spunea doctora ca nu se vede nici urma de contractie, deci bb va ramane la purtator. Sa revenim vineri pentru o repetare a cardiogramei la bb, luni pentru analizele necesare inainte de nastere, iar marti 25 sept. cezariana.(deci va fi balanta -asa cum imi doream)
"La multi ani Paula!"
Kytana iti tinem pumnii.
Pupici dulci tuturor!

39w6d
Raul-Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Buna seaaara!

Felicitaaari Pati pentru botezul Ilariei

Marikaki, uuu 25 va fi ziua decisiva Tinem pumnii si Doamne ajuta!

Of, of, Andreea! Hai,inca nitel si vine bebe mic

Lulutza, presimt ca ne faci vreo surpiza

Restul fetelor ce faceti? Ne dati emotii? Intru si eu in patuc, va pup dulce si aveti grija de voi, de burtici si de bobceii pufosi!

37+ cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

buna seara

wow cati bebei se apropie, va tin pumnii fetelor Andreea,Lulutza,Kytana,Marikaki,Loryd,Irimell sa aveti nasteri usoare si bebei sanatosi.

Sandy:scutece huggies nr 2 am gasit in cora(pantelimon),doar ca ii sunt cam mari Anei, asa ca am scotocit internetul si am comandat libero nr 1 .Azi au venit,imi plac tare mult.

Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

Patricbebe parca vad volanele :)) felicitari pt botez ma bucur ca a mers totul frumos :) si ma gandeam ca-i de retinut trucul cu ceva in patut sa nu fie rece sa se prinda de schmbare :))
Marikaki tinem pumnii pt 25 sept!!
Irimell sper sa se declanseze natural nasterea dar de n-o fi sa fie voi sa fiti sanatosi tu si bbic si sigur doctorul va propune ce e mai bine dc nu e sa fie pana luni dar zic sa facem galerie :)

Loryd sper sa mai astepte bblina aici au fost fete care au pierdut dopul si au nascut si dp 2 sapt...la tine e a doua nastere deci sigur stii mai bine si simti altfel lucrurile.
Paula La multi ani!!!
Carmen nici eu nu prea stiu cum sa fac...acum si cu lama nu vad...bine ma fac ele in spital da na mi-e tarsa asa....sotului ii e frica sa nu ma raneasca ceva...si uite-asa cam greu...
Ramona cred ca vbesti de un documentar al lui Michael Moore,nu?
Stella bun-revenit :) si evident cand poti tu asteptam detalii despre nastere despre tine si despre Matei
Anidazstiu ca poate suna a cliseu dar tre sa gasesti in tine puterea de a te ridica ...tu tre sa iesi...sa gasesti partea pozitiva sa cauti si sa vezi partea plina ....care este...si in comparatie cu cea negativa care e infima...deci ridica capul!!!
Kytanuts pai sa-i tragem un dans si sa lasam si ceva majorete :D
ultimul smiley parca danseaza manele :)))

Prevad muuulti bblusi la orizont :)
Pup fetele si o noapte linistita!
P.S eu am copt niste vinete si niste ardei ma bag la curatat :D

36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

salut !
noi tot 2 in 1 ... si cu rabdarea pe muchie de cutit ...
maine seara avem din nou programare la monitorizare si vom vedea ce noutati ne vor spune .
parca , parca mi se pare ca a coborat putin burtica - dar nu f mult !
de obicei daca se lasa in jos cat mai dureaza pana la nastere ?
vai Lalu , cum ai rezistat tu peste termen ??? si cand ma gandesc ca te incurajam ! fetili va spun ca e cu totul altfel cand e pe propria piele !

scuzati lipsa chefului de "palavre" ; va citesc , dar sunt destul de trista ca nu stiu exact ce si cum va fi ... iar eu sunt o maniaca a controlului - si acum nu am nici cel mai mic indiciu de ce va urma ... asta ma face sa ma urc putin pe pereti !!!

bafta multa tuturor !!!

40 + Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chri70 spune:

Multumesc de urari, fetelor.

Felicitari noilor mamici!

Luminita, Daniel a avut 2400 g la nastere. Voi cum va descurcati cu papatul? Ca el doarme mai tot timpul, si e greu cu mesele - ma tem ca nu ia destul in greutate.

Patricbebe, sa-i fie de bine botezul fetitei!

Mama ingerasului Sebastian

http://lbdf.lilypie.com/Cekpm4.png

Mergi la inceput