Bv Carina! Hai Andreea, Lulutza, Marikaki!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Anidaz:te incurajez sa crezi in tine, sa nu-ti fie frica ca bb se obisnuieste intr-un fel sau in altul dc etc, sa faci tot ce simti tu si constati ca-i prieste! Ai rabdare cu tine, e o schimbare uriasa fizica si psihica pt organismul tau, de aceea pana se echilibreaza lucrurile,o sa-ti fie un pic mai greu.
Important e ca ai un sot bun , intelegator si un copil sanatos!
mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Buna, dragi burtici si mamici!

Revin si eu dupa cele mai emotionante zile din viata mea. Suntem acasa cu bebe si am inceput sa ne acomodam. N-am avut timp sa citesc din urma, imi pare rau, e cam greu cu recuperarea dupa caza si bebe pufos care depinde total de mine, dar vreau sa va multumesc mult, mult de tot pt toate incurajarile!

Le felicit pe proaspetele mamici, recuperare rapida si le urez bebelinilor nou-veniti pe lume sanatate, pofta de laptic si zero colici!

Va pe toate, sper ca sunteti bine si o sa revin cu mai multe povesti despre nastere cat de curand si cresterea lui bebe. Acu ma grabesc sa pap ceva pana nu se trezeste brotacelul Matei.

Kytanutz, multumesc ca le-ai tinut pe fete la curent!

fericita 39+ cu

Intimitate de cuplu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Felicitari proaspetelor mamici Daniela si Mihaela !!! Va doresc copilasi sanatosi si fara colici !!!

Stella - bine ai venit acasa si acolodare placuta, dupa ce te obisnuiesti cu bebe o sa ai timp mai mult

Anidaz- un mare kiss si o imbratisare. TREBUIE sa iesi din starea asta, pune muzica la radio, lasa tv-ul sa mearga, eu ce sa mai zic cand o sa raman singurica 5 luni cu 2 copii, sa il duc pe cel mare la gradinitza iar pe cea mica sa o las singura 10 minute daca nu gasesc pe cineva sa stea cu ea . Hai, fruntea sus si vezi partea plina a paharului

Chri70 - cumplita experienta ai avut dar ma bucur ca intr-un final totul s-a terminat cu bine . Chiar ieri am terminat un film de vazut. Un film despre sistemul de sanatate din SUA, am ramas marcata, eu am avut o parere mai buna despre State Unite dar se pare ca au cea mai ridicata rata de mortalitate la copii iar sistemul este horror, iti trebuiesc bani seriosi daca te imbolnavesti. Eu am fost tratata acolo, chiar foarte bine pt.ca eram asigurata de firma, daca nu esti mori cu zile, te arunca in strada. Recomand filmul dar nu i-am retinut numele (vi-l spun eu mai tarziu daca sunteti interesate) . Dupa ce am vazut filmul, am zis ca in Ro. este lux chiar daca avem si noi lipsurile noastre...

Paula - LA MULTI ANI !!! Sanatate si impliniri !!! Frumoasa varsta ...

Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
de Natalia + 35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Buna dimineata mamici !
Eu mi-am luat micul dejun si acum stauuuu...
As iesi afara ,dar e urat si parca ma doare asa burtica ca inainte de menstruatie.Dar putin,dar destul cat sa ma sacaie.Poate vine bebe,poate de la controlul de ieri?Cine stie....

Lulutza ai incredere in medicul tau si gandeste pozitiv.Acuym e cel mai bine,cat e in burtica.Dupa aceea incep diverse problemute.De iesit iese ea ,draga de ea...Mult a fost,putin a mai ramas!

Carmen inainte de a ramane insarcinata numai cu ceara ma faceam.De cand sunt cu burta traiasca lama !!!Mi-a fost frica sa continui cu ceara.

FELICITARI DANIELA !!! Sa fiti sanatoase amandoua!!!

Kytana,asa zice dr ca nasc pana duminica...acum om vedea.Iar tu tot o plimbareata ai ramas.Ma bucur ca esti cu pingu

Chri70,ma bucur ca acum sunteti bine.Intr-adevar grele momente.Si Doamne ajuta ca ai avut noroc de un sistem medical bun,daca erai in Ro cine stie ce s-ar fi intamplat...

MoRo_K,multumim de dans si incurajari

Felicitari mlhaela , bine ai venit Rares Ionut !!!

marikaki

Olivia,poate a disparut mirosul tau de pe camasa ??? Nu stiu...zic si eu...Stiu ca la un momentdat bebelusii au o perioada cand vor sa fie cineva langa ei non-stop...cum te indepartezi cum plang.Acum nu stiu perioada...

La multi ani Paula.Sa fii sanatoasa si nastere usoara.Inca putinCu ochisorul,o fi vreun curent?Mergi la dr pentru siguranta ta.

mami.ilina,multe saptamani,luni,ani in continuare !!!

ANDREEA 39w6d cu Andrei
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png

UM 15.12.2011-DPN: intre 14 si 20.09.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Stela,bine ai venit acasa.Noi suntem rabdatoare si cum ai timp te asteptam pe forum...

Adina,capul sus.E copilul pe care ti l-ai dorit atat de mult !!!

ANDREEA 39w6d cu Andrei
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png

UM 15.12.2011-DPN: intre 14 si 20.09.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Multumesc mult fetelor pt urari
As merge la dr,dar n-am cum ca nu e sotul acasa,e la scarbiciu in fiecare zii pana la ora 5 si dr e numai pe dimi,de la 9-14,iar singura nu pot sa ies niciunde ca tare repede obosesc si ma ia cu ameteala.

Ceva naturist nu as putea incerca oare,un ceai,ceva?

Nu sunt nici inconstienta,va dati seama,ca daca cumva se ingroasa gluma,mergem la dr,isi scoate sotul o ora doua libere.
Deocamdata atat ma deranjeaza ca imi lacrimeaza,nu tare,si parca un pic ma mananca,dar nu e inrosit sau sa ma usture sau sa fie lipite ploapele sau mai stiu e ce.

Paulafericita sapt38 cu RolandAMR 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandy_2008 spune:

eeee...de cercei medicinali nu stiam...acum m-ati pus pe ganduri...or avea la Filantorpia?!
mami.ilinca, de unde cumperi hugees? eu la baiat am gasit o vreme in supermarketuri, parca cora, dupa care au disparut...si nu stiu de unde sa mai iau...si noi am fost multumiti de ei, dar apoi am trecut pe pampers ca sunt pe toate drumurile...

Chri70, iti multumes pentru detaliile despre nasteri. e bine sa stim ce se poate intampla...e bine ca acum sunteti bine! sa fiti sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Buna dimineata burtici, mamici si bobocei!!!!

Intai vreau sa felicit toate mamicile ce au nascut in septembrie (cam de la inceputul lunii n-am mai intrat). Sa va traiasca minunile, sa fie sanatosi si mancaciosi, sa va acomodati cat mai repede unii cu altii si sa va bucurati de momentele petrecute impreuna. Sunt unice.

N-am mai intrat de mult dar m-am gandit deseori la voi. Venirea sotului a contribuit mult la asta. Simteam o imensa nevoie dupa 7 luni sa ma abandonez doar lui, sa simt ca are cineva grija de noi si ca nu mai sunt eu cea care trebuie sa faca totul. Apoi am intrat in curatenie generala si am avut toata casa ravasita ceva zile, apoi camera micii printese, apoi pregatirea lucrusoarelor si uite asa a trecut timpul. Ne-am mai agitat si cu o posibila plecare a sotului in voiaj inainte sa nasc, adica ar fi trebuit saptaman trecuta. insa pana la urma s-a revocat. Acum in ultima saptamana am pregatit-o pe Lory de gradi, care a fost foarte incantata de reinceperea activitatii.

Despre mine - ieri dimineta am pierdut -zic eu- o parte din dopul gelatinos si de atunci sunt cam in priza. Medicul spune ca se poate intampla de acum oricand. As vrea totusi sa mai astepte putin ca abia am intrat in sapt 37. Pe Lory am nascut-o la 38 sapt dar pana la momentul nasterii n-am avut nici un alt simptom si nici n-am pierdut dopul. Acum am avut duminica seara niste dureri ca la menstruatie si cand sa iau un No-spa observ ca nu mai aveam in casa. Asa ca am stat cumintica in pat si au incetat. De atunci alte semne n-au mai fost decat unele contractii dar nedureroase si neregulate. Suntem deci in asteptari si stam cumintele in pat pentru a mai tine bobocica la caldurica. In functie de cum ma simt voi merge si la doctor maine sau daca suntem ok abia marti.

Revin mai dupa-amiaza si sper sa ma pun la curent rapid cu noutatile de pe forum.

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008) si 37+ Teodora !
POZE LORY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Felicitari noilor mamici si pupici pe obrajorii boboceilor lor!!! E o frumusete de lista la inceputul capitolului, imi place la nebunie!

Am intrat cu greu, dupa ce mi-am uitat parola si a trebuit sa resetez. Uitasem si pe ce email mi-am deschis contul acum o gramada de ani...E clar ca am creierul in ceata!

Noi facem vineri 40 de saptamini si doctorul ne-a sugerat inductia...Am tensiunea cam mare si cel mai intelept ar fi sa nasc cit mai repede, iar cum baietelul nostru nu se prea grabeste, nu stiu ce sa fac. Nu-mi doresc inductie, vreau totul natural...M-am programat pentru luni si acum speeer din tot sufletul sa se intimple minunea pina atunci. Ma simt ok, n-am contractii, nu a coborit deloc burtica, nu pot sa zic ca sint zglobie, dar nici nu ma simt obosita. Nu-mi vine sa cred ca fac 40 de saptamini, cind toti imi ziceau ca din cauza virstei si a tiroidei o sa nasc mult mai devreme. Na, surpriza...

Tin pumnii viitoarelor mamici, nastere usoara si recuperare cit mai rapida!

Pupici si sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

La multi ani, Paula!!!
Bine ai venit acasa cu brotacul, Stela!!
Bine ati revenit Loryd si Irimell!

Mergi la inceput