Sa fie Vodafone sau nu?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Am primit si eu mesajul azi "Draga client, 072....., al tau, a aparut pe lista celor care pot intra azi gratuit in extragerea de 10.000 euro cash cu Vodafone. Trimite OK la 310 fara cost!"

De pe site-ul Vodafone nu m-am lamurit despre ce este vorba, pe forumul lor scria ca este un concurs, dar nu m-am lamurit exact!

In schimb am patit-o saptamana trecuta, m-a sunat cineva, cu nr ascuns ( deobicei nu raspund nici la nr. care nu le cunosc , dar nu stiu ce a fost in capul meu) si, cu copiii pe langa mine, nu pricepeam nimic, vag am inteles ca sunt de la vodafone si am castigat un telefon, dar nu-l pot ridica...am intrebat doar, de cand isi suna Vodafone clientii cu nr. ascuns si mi-au inchis... !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Eu raspund si la nr privat cred ca in fiecare saptamana dau peste cate un copil care se joaca la telefon.
Saptamana asta era un pusti care cand am intrebat cine e mi-a spus ca e "gagica mea". F serioasa l-am informat ca eu am gagica si i l-am dat pe sotul meu la tel a inchis fuguta!

& +32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

https://www.vodafone.ro/personal/servicii/apelare-si-mesagerie/pauza-de-joaca/index.htm?icmp=hp-left2-btn-premiivip

asa ca aveti grija ce trimiteti...eu nu am incredere in acel "gratuit" al lor...dar macar la "DA" e clar ca se taxeaza cu 0.99euro/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Si eu am patit ceva dubios: voiam a imi platesc online mobilul la Orange, cum am mai facut de nu stiu cate ori cand nu eram in TM, totul ok, pana cand imi apare o fereastra cu sigla Raiffaisen si imi cere CNP-ul si cuvantul secret de cand mi-am deschis contul din care plateam. Am inchis imediat. Bine, oricum nu mai stiam cuvantul
Am intrebat la Orange in magazin o domnisoara care mi-a spus ca nu era nimic , dar a dat impresia ca nu avea habar, cei de la Raiffeisen mi-au spus ca niciodata nu se cere CNP-ul, iar cuvantul ala secret nici atat.
Chestia este ca de cate ori am platit pana atunci tot timpul aparea freseastra de la banca si ma intreba daca nu doresc sa fie activata dubla securitate.
Acum hackerii sau ce erau au fost destepti, ca au facut ceva similar.

XIO, e legitim ceea ce iti apare.
E o noua masura de siguranta a celor de la Visa. La mine e activata cam de un an... Si e ok

Mergi la inceput