Am nevoie de sfaturi, va rog
Baiatul meu mare si-a fracturat antebratul stang luni seara. Nu gasesc pe net cat timp e normal sa mai aiba dureri; se mai trezeste noaptea foindu-se in somn si se plange de dureri in brat; uneori si ziua. Nu are degete umflate/ intepenite, doar dureri. Cat timp vor mai dura?
Care este perioada recomandata de stat acasa?
Este util/ recomandat sau nu sa aiba un suport pentru brat, gen legaturile acelea care vin peste umar?
Cand am fost la urgenta nu mi-a dat prin cap sa intreb de primele 2, am intrebat de sling insa doctorul mi-a spus ca nu e necesar. Totusi vad copilul tinandu-si mana cu ghips cu cealalta, deci eu gandesc ca ar fi util.
Peste 2 ore mergem la control, voi intreba si acolo insa in general e bine aici sa ai temele facute de acasa. Imi recomandati si alte intrebari? Sau aveti sfaturi?
Multumesc mult!
Daca osul nu a fost deplasat la fracturare sau a fost deplasat dar a fost re3pozitionat corect ar trebui sa nu il mai doara peste 2 sapt. aprox.
Seara se pot administra analgezice usoare daca este cazul.
Insa ... rabdare... asta e.
Dar conditia ca osul sa fie pozitionat corect inainte de imobilizare cu aparat ghipsat este esentiala.
O esarfa sau un cordon sau bandaj de sustinere peste umar ar trebui sa fie binevenita. Apare oboseala mainii(muschilor) de la o vreme.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Eu am intrat doar sa va urez insanatosire si recuperare grabnica!
Stiu doar ca la fracturi sunt dureri groaznice, am patit-o cu o prietena care venise la mine in vizita si si-a rupt mana, primele zile lesina de la durere, avea frisoane... Asa ca, rabdare sa aveti si intelegere !