FIV in Ungaria 168
Raspunsuri - Pagina 9
ImiMS spune:
Nici macar eu nu stiu ce ma macina...cred ca totul ma macina acum
De mers in CO nici gand...Una la mana, daca vreau liber la FIV nu pot sa-mi iau si acum, degeaba am zile cacalau,ca nu ma lasa...Doi la mana nici financiar nu ne-am permite acum si FIV, si concediu...trebuie sa alegem....
Hai ca nu mai stau pe aici,sa nu va transmit starea mea!
Va pup
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna...cu PK
MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot
olimp spune:
bune fetelor
la mine inca nici o schimbare dar intradevar au inceput crampele, sper sa se rezolve cat mai repede .
imi hai iesi din butoi , acum e ocupat , e al meu !
daca am putea face de toate deodata ce bine ar fi....
ana am sa incerc sa imi rezolv problema fibromului , vreau sa merg la dr homeopata sa ved ce se poate rezolva , sa incerc pe toate caile , am inteles ca pastilele de napraznic sunt bune , am sa incerc...
mona intredevar speranta moare ultima, mi-e frica sa nu mor si eu o data cu ea
daniella poate gresesc , dar sti cum e poate ca e mai greu sa vezi ca ramai insarcinata al naturell si tot pierzi ., poate spun prostii nu ma judecati ca mintea mi-e tulbure acum
eni
fetelor , sunt trista dar sper sa -mi treaca curand, va pupacesc pe toate
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
floryma spune:
hello, hello...va scriu la ceas de seara.
Olimp multa,multa putere .
Ana parca simt asa o schimbare pozitiva...
Imi ...ufff ce simti tu asa simteam si eu mai ieri...din pacate asa este am vrea sa ne rupem de realitate dar trebuie sa alegi intre co si fiv....si sincer il prefer pe ultimul chiar dc uneori nu ne iese insa orice efort fizic, psihic si financiar se merita cand ajungi sa traiesti visul mult dorit
Eni asteptam vesti bune si numai bune.
Eu va scriu de pe meleaguri straineze si super obosita insa deocamdata ne indeletnicim tot cu intepatul......si la final sa iasa ceva bun sai de bine....
cete un pentru fiecare.
FIV1 Szeged-Iulie 2011_nereusit
FIV2 Szeged-Octombrie 2011_nereusit
FIV3 Budapesta_va urma 2012
PAI 675 4G/5G homozigot
olimp spune:
floryma
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
DaniellaSM spune:
Buna Dimi , merg sa mi ridic documentele de la ultimul Fiv , mi s a acceptat scrisoarea , , si mai tre sa i si platesc,
Olimp , durerea din suflet e la fel ca e naturelle sau Fiv , doar ca la fiv durerea e si in buzunar, eu la asta ma refer! Si dupa fiecare esec si cea mai puternica femeie intra in butoi, dar tot noi ne si ridicam , eu sper ca o sa fie si mai bine.
Si acu nu am sa dau nume la cine am trimis emailul, doar ca l am trimis cu my history si mi sa raspuns foarte prompt , ca sansele mele pt al 6 Fiv sunt foarte mici, si ce ma face sa cred ca daca 5 fiv-ri au fost esecuri, al 6 lea o sa reuseasca, in fine din respectul care mi a mai ramas nu am sa raspund dar tare a si vrea sa i scriu ca I still hope!! F...cking idiot!!
Scuzati limbajul!! Ei ha ca m am enervat ! Va pupic , sa aveti o zi faina aici ploua si 11 grade acum la voi e inca vara
5 Fivuri nereusite - 2008-2012(London & Szeged) , urmeaza deep tests.
Vine soarele si pe strada mea , adevarat intr-o zi!
olimp spune:
daniella ai perfercta dreptate , scuza-ma ca am fost egoista m-am gandit doar la suferinta mea si am uitat ca nu sunt singura.
mii de scuze daca am jignit pe cineva, vezi nu m-am gandit ca all naturell nu implica si partea financiara care nu e de colo o suma mina ,
ieri eram tare abatuta azi sunt mai bine , nu am alta alternativa , vineri merg la un eco sa vad ce sa fac iau pastile sau chiuretaj nici nu vreau sa stau prea mult sa astept sa se elimine caci nu e prea bine...
pupici la toate si pumni strinsi la fetele in focuri
DaniellaSM spune:
Buna dimi fetele
Olimp , daca ai putea lua medicam. sa elimini , vezi ce ti spune dr,
adriana_mari spune:
Buna fetelor vroiam sa va spun ca am nascut pe data de 18 septembrie o fetita de 4.23 kg si 54 de cm .
Va pup si va doresc ca tot ceea ce va doriti sa vi se indeplineasca!
olimp spune:
adriana felicitari sa sa creste-ti mari si sanatoase !
DaniellaSM spune:
Adriana, felicitari , sanatate va doresc , super news!