FIV in Ungaria 168

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Olimp - Doamne ajuta sa nu fii nevoita sa treci prin chiuretaj! Stiu ca desi ai vazut de la eco ca sarcina nu era viabila, totusi ai sperat, asa cum de altfel as fi sperat si eu la fel daca eram in locul tau. Dar asa cum am mai zis: e un pas important ca ai reusit sa obtii din nou o sarcina. Iti doresc sa iti revii cat mai repede psihic si fizic! Sa rezolvi problema noului fibrom si sa mergi mai departe pana la reusita finala!
ImiMS - Multumesc frumos! Deocamdata sunt obsedata de histeroscopie si nu pot sa ma concentrez pe partea hematologica. La timpul potrivit, daca nu ma descurc, iti voi trimite PM, sau voi mai intreba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eni0301 spune:

Olimp,Ana imi pare foarte rau
Imi ...da cred ca o sa fac clexane pana la urma dupa punctie,asa a zis Zadori,hematoloaga din timisoara spune sa fac fragmin din ziua embriotransferului,dr Avram si ea tot clexane zicea din ziua embriotansferului....nici eu nu mai stiu pe cine sa ascult....nu prea as vrea fragmin,dar hematoloaga din timisoara nu a vrut sa-mi prescrie clexane,zicea ca au acelasi efect amandoua,dar eu parca sunt fixata pe clexane,poate pentru ca majoritatea fetelor o foloseau pe aceasta....offf grea e viata de cowboy
Mona..sa stii ca in general nu sunt ambitioasa,dar in legatura cu proiectul bebe nu mai am rabdare...simt ca timpul trece si nu ma mai ajung in urma,sper sa ma ajute Doamne Doamne sa fie bine de data aceasta,si sa ajute pe toata lumeasa ne vedem visul implinit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DaniellaSM spune:

Buna dimi doamnelor,

Deci asa Imi , tragi mata de coada cred ca binoclul meu s-a stricat, sa fii iubita !!

Mona, hai sa facem schimb de VIP's macar 2-3 saptamani cat pt un Fiv ca bine mi ar prinde ! Pe Lady Gaga nu am vazut o ca umbla brambura , dar sa ti spun sincer nu s fan deloc si eu sunt dilie dar asta ma intrece!

Olimp, scumpita iti doresc sa treci cat mai repede de necazul asta , si sa speri ca acum a fost o demonstratie ca poti naturelle , si eu ma bucur ca exista un semn deja!

Ana , imi pare tare rau si vreau sa cred ca mai ai putere sa mergi mai departe !

Eni. , tind spre clexane dar daca a si fii in locul tau a si mai cere o opinie , sau pune pe internet sa vezi diferenta dintre ele!
pe toate

5 Fivuri nereusite - 2008-2012(London & Szeged) , urmeaza deep tests.
Vine soarele si pe strada mea , adevarat intr-o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Imi, Olimp, Mona, Eni, Daniella , c'est la vie, ce sa fac?! Asta e. Bine macar ca sunt solutii, asa ca eu clar imi fac planuri.

Olimp, sper sa se termine cat mai repede perioada asta urata si sa fii tu ok. Vezi de fibromul ala, incearca si ceaiuri si alimentatie etc. E important sa fii tu sanatoasa in primul rand. Restul... se rezolva cumva pana la urma.

Eni, eu stiu doar ca nu poti incepe cu una si sa treci la alta ulterior. Asa ca atunci cand alegi, alege bine. Gasesti un alt hematolog sa iti dea reteta de clexane eventual, daca te hotarasti pe asta. Vezi si la babute, sunt multe fete care au facut clexane, pune o intrebare si acolo.

Bafta fetelor in focuri!

Mergi la inceput

Iar eu cu intreabari de ale medicinii care ma depaseste , tot invat si tot prostule raman.
Vad ca toata lumea ia clexane dupa embrio transfer , de ce mie mi s-a dat din ziua punctiei???
Eh cine poate sa mi dea ceva lamuriri ???

Mergi la inceput

Imi, la cat is de quick menu cu tel. pe tren am scris la Mona despre Gaga , cred ca eu sunt gaga ,in fine un "mojito" please .
la Eltonica a fost super show , si e mic de statura nu depaseste 1.60 cu tocuri!! dar are o voce doamne , nu stiu cum sa zic e superb de la lumini de la sound totul e perfect, da-i un ban dar e unique.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Dani...am vazut si am inteles,no problem!
Eu sutn zombi zilele astea...fara vlaga...fara chef...somnoroasa..parca nimic nu ma mai intereseaza...o fi astenia de toamna...daca nu ati auzit de ea, ia ca am inventat-o eu acum

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna...cu PK

MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput

Imi, am un chef nebun de a lucra , doamne feri , cred ca sufar si eu de aceeasi astenie de toamna!! ma uit deja la confirmarea de zbor cum o sa evadam citeva zile de ziua colegului meu de pat la Ibiza dar asta in Oct. (no ca nu i scump) , ca tre sa mi ridic moralul cumva!
si colac peste pupaza sunt invitata la un botez made maramu !! ioi abia astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Eu nu am refeream doar la munca...ci asa in general...sunt intr-un butoi adanc de tot, din care nu pot si/sau nu vreau sa ies...
Cred ca-mi lipseste si mie concediul...anul asta nu am avut deloc...iar anul trecut pe vremea asta eram in Egipt...imi vine sa plang numai cand ma gandesc,atat de dor mi-e de Marea Rosie!

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna...cu PK

MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput

Imi, eu zic sa iesi din butoi mai in gluma mai in serios , ca stiu eu ce te macina, si daca poti inainte de a incepe alt fiv ia ti citeva zile si numai voi doi sa mergeti un pic de deconectare , sa vezi ce bine o sa te simti , apropo cu egiptul , ma uitasem la bilete dar sunt inca al naibii de scumpe ,si am zis ca mai astept dar daca aveti acasa un deal bun la bilete acolo e cald si bine.
Daca vrei te scot eu din butoi,si te duc la marea rosie ,hai fii happy oricum cum vrea cel de sus e , nu cum vrem noi !!

Mergi la inceput