FIV in Ungaria 168

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Lara27 - Nu stiu cum sa ma explic eu pe aici. Desi varsta e inaintata, noi totusi speram si ne dorim foarte, foarte mult sa vina pe cale naturala.... Daca se poate. Stiu ca la FIV nu are relevanta HSG-ul.Sa stii ca m-am codit mult sa fac sau sa nu fac acest HSG. Anul trecut cu hormonalele OK, mi-a zis atat endo si gine, de ce am mers direct la FIV daca trompele sunt OK? Bine. Eu asta stiam de la ultima verificare din 2008. Dar uite ca pe stanga am proba Cotte negativa (indicatie FIV), iar pe dreapta pozitiva (se mai poate spera ceva). In iulie, cand am mers si la alt gine, la fel mi-a dat indicatie HSG si AMH. In octombrie voi face si AMH si vom stabili FIV cu proprii sau cu donate. Povesteam ieri de donate cu sotul si la un moment dat imi zice: Stii, as vrea o fetita cu ochisorii tai. Ochisorii astia m-au vrajit si tare as vrea sa am o copie fidela dupa ei.
Din cauza acelor nenorociti de polipi, descoperiti la ultimul consult gine si confirmati la HSG, sunt nevoita sa fac histero operatorie. Sa stii ca doftorasul Chiroiu, mi-a zis ca nu-i musai sa merg in Ungaria, ca pot rezolva si la Cluj, prin chiuretaj. Dar, deocamdata am incredere mai mare in histero cu PK, decat intr-un chiuretaj facut in Cluj. De histero inainte de FIV, mi-a recomandat sa-l fac pentru a verifica zona supusa operatiei. Oricat ar fi de invaziva metoda, fac orice imi sta in putinta, numai sa reusesc sa am un . La cati doctori am fost, la tratamentul de la Sovata facut cu ani in urma, la instilatiile care crede-ma nu-s chiar nedureroase, apoi as fi in stare sa rabd si dureri mai mari decat cele de nastere, numai sa stiu ca raman gravi.
Apropo de cazatura. Si eu am picat in vara, pe scarile umede de la intrarea in casa. Sunt trepte de marmura si eu in slapi, ma grabesc si trosc alunec si pic in genunchi, si-mi lovesc dur de tot genunchiul drept de vreo 3 colturi de scara. Normal: julituri si vanatai de la genunchi in jos. Mergem la tara, la cumnatu. Il vede sotu pe nepot (acu in clasa a 4 a de scoala), fiu lui frate-sau. Plin si el de julituri. Si exclama: Apoi poti sa dai mana cu Misi ca la julituri va asemanati. Adica si eu si el, eram plin de julituri de la genunchi in jos. Si uite na, ca n-am ajuns la FIV si mi-au trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna fetelor !

din pacate nu am cum sa va fac weekendul mai frumos....
intradevar exista sarcina intreauterina , deci da am ramas insrcinata natural ,doar ca nu se prezinta bine, sacul gestaional este ratatinat , stafidat , exista embrion inca nu se poate spune daca e in evolutie sau nu , trebuie sa fac luni si joi cate o dozare Beta HCG sa vedem daca nu e oprit in evolutie si vinerea viitoare sa merg din nou la ecograf daca nu apare avortul menstrual pana atunci .

va pup mi-e greu sa povestesc acum ,acum cand chear ca lasasem armele jos si nu mai vroiam sa fac nimic , vad ca soarta nu se indura ...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Offf Olimp...nici nu stiu ce sa zic!
Dar se vede asa repede la ecograf? Ziceai ca a intarziat zana cateva zile...trebuie sa fie tare incipienta treaba, poate nu e totul pierdut!!!Doamne ajuta sa fie asa, si sa nu fie vorba de avort menstrual si alte chestii din astea nasoale.Imi pare rau ca trebuie sa treci prin asemenea momente.Sunt alaturi de tine si te pup cu drag

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna...cu PK

MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput

imi

da mi-a intarziat 4 zile si se vede , posibil sa fi avut ovulatie mai repede avand in vedera ca ultimele cicluri mi-au venit la 21 si respectiv 24 de zile ...nu stiu ce sa zic , doar ca nu e de bine....

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Hello B..tches,
sau, ca sa nu fie cu suparare, hello fete si miss dani b..tch

mona oh, ah, stai asa, ca mie mi-a scapat faza cu naturalul..deci, ti-ai verificat trompele, pt ca mai ai sanse au naturel?..orice sansa in plus conteaza, stii asta..
nu intreb varsta, (ca o lady nu se-ntreaba), dar, cu ovulatie lunara si (cel putin) o trompa functionala, sarcina spontana is your best shot..dc a fi sa apara ovulul acela genetic sanatos, pe un organism neagresat hormonal, premisa de implantare e optima..trebuie acum sa fii pe faza..
hm, faci histero diagnostica la PK sau operatorie? tin pumnii sa se aseze lucrurile asa cum iti doresti..

daniella, woah, what an english b..tch you are!! pai zi asa, mergi la London Fashion Week fara mine?? eu, cea mai addicted si mai mare fashionista, care respir fashion prin toti porii??
pp ca ai observat ca: nu pun muraturi..nu fac zacusca..nu-mi gasesc chemarea in bucatareala (aia vero, cu multe feluri de mancare)..nu recit din carti de bucate si nu descriu meniuri elaborate..but, there's a big "but" in there somewhere -> "but", sunt all for fashion, baby..everything high heel, skinny, everything Chanel (asta-i in my wildest dreams..da' io tot dream on and on)..woah, ultima mea iubire e noua mea geanta Michael Kors turquoise (si nu, nu eram cu ea cand am cazut in bot..thank God!!)..
deci, vreau si eu jobul tau!! (btw, ce job e ala??) ai vazut-o live pe Anna Wintour, diavolul de la Vogue?
Elton John pe Wembley Arena????
si tine bine de adresa aia de plastic surgeon, ca you'll never know, when it'll come in handy

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Oh, Olimp, habar n-am avut..nici nu stiam ca incerci, retinusem doar faza cu proiectul de casa..well, imi pare tare rau ca nu e asa cum trebuie treaba..dar, ce bine ca poti sa obtii sarcina spontana, totusi
big, big hug

to be continued..

Mergi la inceput

lara

eu renuntasem la ideea de a mai face ceva in afara de all naturell , sincer nici nu stiu cand am avut ovulatia , lasasem armele jos , nici temperatura luata , nici contact sexual "din interes " , s-a intamplat pur si simplu ...dar nu e sa fie....

cum sotul meu nu mai vrea fIV , nu mi-a ramas alta alternativa decat sa ne iubim cand exista dorinta...eu nu mai am nervi si nu vreau sa mai trec prin starile de depresie prin care am trecut , asata e viata daca e sa nu am copii , nu sunt nici prima nici ultima ....

sincer suntem focusati pe casuta, sarcina asta a venit pe neasteptate

partea rea este ca mai am un fibrom care s-a dublat in ultimele 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Olimp - Desi sunt foarte ocupata pe la bucatarie, ca ma aflai azi sa pun niste ghiveci pe iarna si niste conopida conservata la borcan, am intrat pe forum cam din juma in juma de ora, cu sufletul la gura, sa aflu o veste despre tine. Stai calma, ca poate, poate nu e totul pierdut! Eu cred ca e un pas mic dar destul de important: ai reusit sa obtii o sarcina pe cale naturala, dupa operatia aceea destul de grea din primavara. Dupa ce alti medici nu-ti dadeau nici o speranta. Deci, indiferent ce se va intampla, capul sus, ca se poate!!! Oricum tin pumnii in continuare!!!
Lara27 - La PK voi face histero operatorie. Cu formatiunile descoperite, nu ma pot duce deocamdata nici la donate. Degeaba pun eu acolo embrionasi, daca mediul e ostil implantarii. Degeaba exista ovulatie, daca sunt polipi in casuta (uter). Si despre calitatea si cantitatea ovulelor proprii..., va urma, dar dupa ce mai fac si alte investigatii.
ImiMS - Pai, ma gandeam ca te-am atacat un pic la taxele alea cu cetatenia. Daca nu te-ai suparat, atunci sunt bucuroasa!!!
Plec, c-or zbura deja borcanele din oala!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norma36 spune:

Olimp, continua sa te rogi si sa speri. Iti pumnii sa fie totul bine.

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Salut, fetelor!

Eu nu am vesti bune, am oprit procedura din cauza de raspuns prost la stimulare si ma voi indrepta spre Cehia. PK mi-a dat 3 optiuni: de a opri procedura si a incerca in alte luni sau de a o continua, dar cu sanse foarte mici; de a face inseminare, dar cu sanse si mai mici; de a merge pe donate.

Olimp, imi pare rau, dar poate ca nu e totul pierdut. Sa vedem ce zice beta HCG-ul.

Mergi la inceput