FIV in Ungaria 168
Raspunsuri - Pagina 3
ImiMS spune:
Dani...mie mi-a prescris dr Avram clexane de 0.4 incepand cu ET si pana in sapt 10-12 de sarcina, cand, functie de analize, se revine la aspirina. PK in schimb nici nu vrea sa auda, a zis ca aceste mutatii inseamna doar dificultatea organismului de a asimila acidul folic, si prin urmare se va suplimenta acidul folic la momentul dat si atat,nu se impune clexane...asa ca eu sunt in dubii si inca nu stiu daca voi face sau ba.
La fel,si mie mi-a facut toate analizele posibile, toate mutatiile si tot ce include,si au iesit decat acestea doua din fericire. Acum a mai ramas doar homocisteina de facut,ptr ca la fel,mi-a zis ca aceste doua mutatii cresc riscul de a mari homocisteina,ceea ce inseamna suplimentare de vitamine gen B6,B12 si acid folic...
Cam atat stiu eu despre toate...dar cum si ce voi face...habar nu am...ramane de vazut!
Flory...se gaseste la capitala clexane? Ptr ca aici la noi nu....Poti sa-mi zici te rog care este pretul? Si tie cum anume ti-au dat sa iei? Am inteles pe la babutze,ca daca ai reteta, ai compensare de 50% din pret...ceea ce inseamna ceva!
O seara placuta fetelor!
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna...cu PK
MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot
olimp spune:
salut fetelor
ma bucur sa vad animatie pe aici !
eu deocamdata stau cuminte si sunt in asteptare ....ciclul mi-a intarziat 2 zile , temperatura bazala e ridicata , vineri merg la doctor sa vad care e sitatia , nu am facut beta , nu ma arunc inca ...
vad ca va pregatiti , imi , floryma tinem pumnii
daniella
lara bine ai revenit !si cat mai curand vesti bune !
mona, gretta, restul fetelor
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
floryma spune:
Hei...scriu de pe tel asa k sper sa nu am multe greseli.
Imi...mie dr Avram mi-a recomandat clexane de 0,4 din prima zi de stimulare pana in saptamana 12 de sarcina (aixi dp mai multe lucrudi citite am sa continuiipana la finalul sarcini...dk o sa fie cazul), nici la mine pk nu a prea fost de acord si m-a zis sa mai vb k hematologul si asta am si facut (asa am aflat k nu mai este la medcenter ci la regina maria) si ea a recunoscut k doar pai-ul meu nu necesta neaparat clexane dar facem preventiv. Eu stiu k este compensat doar in sarcina altfel l-am luat cu aproximativ 140 ron 10 injectii. Pup
ps dp ultimilestudii no hotarat aspirinei/aspenter atat pk catsi dr avram
FIV1 Szeged-Iulie 2011_nereusit
FIV2 Szeged-Octombrie 2011_nereusit
FIV3 Budapesta_va urma 2012
PAI 675 4G/5G homozigot
anaasta spune:
Flory, Imi, multumesc, dragelor!
Flory, vad ca mai ai putin si tu. Unde vei sta la Budapesta?! Noi deocamdta mergem dus-intors pentru monitorizari si vom sta acolo doar de la punctie pana la transfer.
tuturor!
ImiMS spune:
"neatza!
Flory...mersi de info. Cu clexane eu ma mai gandesc, nu vreau sa-mi fac rau cu mana mea...daca nu e absolut nevoie.Mie PK nu mi-a zis sa ma mai consult,ci a zis nu,nu,nu si nu...hotarat! Nu am inteles in schimb ce ai zis cu ultimele studii legate de aspenter...mie mi-a scris Avram negru pe alb ca din saptamana 12 se trece pe aspirina...am hartia,nu sunt doar vorbe.Acum stiu si mi-au zis si mie alte fete ca nu e OK sa treci de pe clexane pe aspenter...dar nu mi-a zis-o nici un medic inca! Iar de compensare...poate citesti si tu la babutze, Samira a cerut reteta de la dr Albu ptr compensare de 50%...
Olimp...Doamne ajuta sa fie cu ochisori...astept nerabdatoare vesti bune de la tine!
Ana...Doamne ajuta!!!
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot
floryma spune:
fete dragi,
Ana...tu esti mai norocoasa caci stai mai aproape de Buda si poti face "naveta", noi venim din Bucuresti, este ceva de mers si am zis sa imbinam utilul cu placutul, adica isi ia si sotul CO si stam cateva zile sa ne relaxam (eu dk pot) si apoi plimbari sa vizitam Buda poate dam si o fuga la Viena vom vedea, caci cam asta este concediul nostru de anul asta
Imi...sa incep cu inceputul. Mie dp toate analizele facute de trombo, mi-a iesit doar ce vezi la semnatura si proteina C un pic marita (insa nu a fost luata in calcul de catre nici un medic caci val este f putin peste val sup normale), prim Mai anul asta cand am fost cu rezultatele la dr. Avram ea mi-a zis aspenter 1 pe zi pana la inceput stimulare, apoi clexane de 0.4 pana la 12 saptamani de sarcina. Am mai citit am scris aici si mi s-a raspuns si am mai vazut ca odata inceput clexane dk ai rez pozitiv si este sarcina nu este indicat sa il opresti, asa ca daca o sa fie cu rezultat pozitiv am sa fac pana la sf de sarcina.Am fost la PK la capitolul trombo i-am explicat povestea de mai sus si el a zis stop aspenter caci dupa ultimile studii nu ar fi f indicat insa la clexane a zis ca el nu recomanda dar inainte de a incepe protocolul sa mai vb odata cu hematologul meu, asa am si facut si ea mi-a zis acelasi lucru de la inceput clexane 0.4 de la stimulare pana la 12 saptamani si cand i-am spus despre aspenter si ceea ce mi-a explicat PK a fost de acord. Cam asa sta povestea.
FIV1 Szeged-Iulie 2011_nereusit
FIV2 Szeged-Octombrie 2011_nereusit
FIV3 Budapesta_va urma 2012
PAI 675 4G/5G homozigot
DaniellaSM spune:
Salut fetele,
In primul rand sa va spun ca am fost la London Fashion week, a fost foarte fain dar tare incomod m am simtit la gabaritul meu, bine eu stateam pe scaun,, pe linga "scleptomanele alea" marfa de pe ele a fost oau SS13 , iar la brandul la care lucrez a fost fenomen,!!
Imi, la mine homocisteina rezult 5.98 valorile fiind intre 4.0 -11.2, mi a zis clexane clar, nimic altceva, dar am sa mai fac research, si probabil inainte de trat am sa o mai sun pe Dr sa vad ce mi mai da.
O zi faina sa avem!!
5 Fivuri nereusite - 2008-2012(London & Szeged) , urmeaza deep tests.
Vine soarele si pe strada mea , adevarat intr-o zi!
DaniellaSM spune:
Olimp, toamna e aici , ia din dulap termometru!!
Florymasunt turtita in cap , la ultimul Fiv Dr asta docent de aici, l am intrebat de aspirina? si mi a zis ca daca vroiam eu sa iau puteam sa iau dar chiar de la inceputul tratam. si ca el nu a vazut in research schimbari , acu nici nu mai stiu ce sa cred ,avand in vedere ca am luat si steroizii , am sa intreb cu proxima ocazie daca ar trebui sa mi maresc doza de acid folic si de care mama lui.
5 Fivuri nereusite - 2008-2012(London & Szeged) , urmeaza deep tests.
Vine soarele si pe strada mea , adevarat intr-o zi!
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 tannoo....ai mai iesit in lume??? ce faceti??? sunteti bine??? |
acum am reusit sa "evadez" putin;
mii de scuze k nu am mai scris nmk de noi; bn, nu stiu dk scuzele vor fi acceptate
suntem bn, da; multumim lui Dumnezeu; am scapat de toate problemele cu Bogdan; am ajuns la dr recomandat de adina (mii de multumiri; sarut mana,); greu, dar am ajuns; bn ca finalul a fost fericit ;
ieri am facut vaccinul de 1 anisor (avem 13 luni), fara reactii adverse;
voi ce faceti? nu am apucat sa citesc la "club"
te pup,
ImiMS spune:
Bauuuu
Flory...mersi ca ai explicat...suntem cazuri diferite,asta e clar! Doamne ajuta sa facem fiecare alegerea cea mai buna
Dani...vezi tu la timpul potrivit ce si cum!
Azi m-a sunat dr Avram...tare de treaba femeia asta! Mi-a zis ca mutandu-se la Regina Maria e cam vraiste la ea acum...dar in cca 2 sapt vrea sa-si mute tot lab-ul din capitala la cluj si sa-si finalizeze aici laboratorul,s-o rupa complet cu Bucurestiul...si daca e urgent sa recoltez la Brasov si-mi va prelucra ea...iar daca nu,sa ne auzim la inceput de octombrie si vom stabili cand sa merg la Cluj la recoltat.Prin urmare,astept,ca-s tare departe de Bv...si timp mai am!
Apoi am primit e-mail de la PK...alt om care se tine de cuvant...si mi-a zis ca si secretia a iesit OK si sunt pregatita ptr FIV din punctul lui de vedere.Asa ca la sf de octombrie va lua legatura cu mine sa-mi spuna cand sa incepem...ptr ca am stabilit de comun acord sa fie noiembrie,ca altfel pica de ziua mea punctia,dupa calculele mele,si riscam sa dau in depresie
La noi s-a cam stricat vremea...incepe sa se racoreasca,bate un vant puternic si picura deja...iar mie capul sta sa-mi explodeze!!!
Pusilai la toate!
AJUTA-MA DOAMNE!!!
MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot