mi-e dor de un bb mic:(
Buna,
nu stiu ce-i cu mine in ultima vreme dar mi-e dor de un bebelus..adica simt nevoia de un bebelus,aseara mergeam sa iau paine si am vazut o mamica cu un bebe si am inceput sa plang,imi venea sa merg la ea si sa o rog sa mi-l dea macar sa-l tin putin
Am trei copii si abia fac fata greutatilor asa ca nici gand sa mai am un copil insa nu inteleg de ce aceasta dorinta
ps:sotul meu mi-a zis sa -mi bat peste gura si sa zic Doamne fereste
Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
Raspunsuri
CorinaDani spune:
oana, te protejezi, sper, sa nu apara o sarcina nedorita...stiu ca ti-a fost foarte greu cand ai aflat ca esti insarcinata cu fetita.
oanap85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CorinaDani oana, te protejezi, sper, sa nu apara o sarcina nedorita...stiu ca ti-a fost foarte greu cand ai aflat ca esti insarcinata cu fetita. Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) |
avand in vedere cum am ramas insarcinata cu fetita nu-mi vine sa risc
dar daca as avea posibilitate financiara si sa ma ajute cineva cu copiii cred ca as mai face vreo doi:))
roxanaz spune:
mama natura asta..... cum ne pacaleste sa uitam tot.
si eu recunosc ca am apucaturi din astea.... acum vreo 2 ani tineam in brate bebelusul unei prietene.. si ce imi mai doream sa fie al meu!
noroc ca imi trece destul de repede
oanap85 spune:
citat din mesajul lui roxanaz mama natura asta..... cum ne pacaleste sa uitam tot. si eu recunosc ca am apucaturi din astea.... acum vreo 2 ani tineam in brate bebelusul unei prietene.. si ce imi mai doream sa fie al meu! noroc ca imi trece destul de repede |
cred ca sunt perioade de astea in viata femeilor,dar eu credeam ca cele care nu au copii simt nevoia asta..m-am inselat
macar sa-mi ajute D-zeu sa botez1,2 ca nu am nici un finut
oanap85 spune:
citat din mesajul lui dana vio Fa-i si da-mii mie! Alexandra Maria 14.12.2007 |
....NUuuuuuuu
dar iti doresc sa-ti dea D-zeu daca iti doresti
carolinah spune:
La mine e fix invers. Cand mai vad bebelusi mi se par tare dragalasi si imi zic: vaaai, ce bine ca am copii mari
J G spune:
citat din mesajul lui carolinah La mine e fix invers. Cand mai vad bebelusi mi se pare tare dragalasi si imi zic: vaaai, ce bine ca am copii mari Caro |
Cam asa si la mine, poate mai rau . Ma bucur mult cand prietenele mele raman insarcinate/nasc etc, mi se par deliciosi bebelusii dar mi se face rau daca imi imaginez ca ar fi ai mei.
Mama natura nexam in cazul meu!
oanap85 spune:
mama eu sunt innebunita dupa ei,la fel imi spunea si o cunostinta"imi place sa vad la altii dar sa nu fie al meu"
mie imi place sa cresc,sa-i simt,sa-i ating ,sa-i miros
carolinah spune:
Si mie imi place sa-i tin in brate, sa-i alint, sa-i miros, sa-i admir in somn sau cand ganguresc, dar ideea de a o lua de la capat cu un bebelus (fii-mea cea mica are 7 ani deja) imi provoaca cosmaruri.