mi-e dor de un bb mic:(

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Of , certidudinea ca nu mai pot deveni mama , mi-a provocat multe ganduri negre si dorinta arzatoare de bebe in noua ani de zile

Si zic :
las'ca m-am trezit destul vreo 7 ani legati , noapte de nopte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

si mie mi-e dor!

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui J G

Citat:
citat din mesajul lui carolinah

La mine e fix invers. Cand mai vad bebelusi mi se pare tare dragalasi si imi zic: vaaai, ce bine ca am copii mari

Caro

Cam asa si la mine, poate mai rau . Ma bucur mult cand prietenele mele raman insarcinate/nasc etc, mi se par deliciosi bebelusii dar mi se face rau daca imi imaginez ca ar fi ai mei.

Mama natura nexam in cazul meu!

J si Carla (05.02.2006)
www.prin-casa.ro/" target="_blank">Culinare

Deci mie mi se face rau fizic, cand vad gravidute sau cand vad un bebe nou-nascut! Mi se pune un nod in stomac la gandul ca..."ce-ar fi daca"

Dar admir sincer mamicile dedicate si iubitoare si doritoare de bebei!

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

si eu sunt in categoria ador bebelusii, am grija de ai tuturor, ma inteleg cu ei, am grija de ei prin vacante tot tacamul dar slava domnului ca nu e al meu si nu trebuie sa ma scol noaptea de 3 ori sa-i dau mancare, plus ca ai mei sunt la varsta in care vor sa faca ei micul dejun :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Eu am avut sentimente din astea de "mai vreau un bebe", dupa ce l-am nascut si pe al doilea, probabil unde m-am gandit ca gata, altul nu mai fac...nu stiu, dar cand vedeam bebelusi i-as fi luat in brate sa ii simt asa micuti! Eu am zis ca daca nu s-ar imbolnavi, nu ar raci si alte minuni din astea as face si 10. A si inca o conditie ar fi sa nu mai fiu gravida :) ( fiecare cu ale lui), nu mai zic ca si de nasteri am avut groaza sa nu pateasca ceva copiii la al doilea sa nu patesc si eu ceva ca ma astepta fata acasa... Cam multe conditii am!

Barbatu-meu care cu greu s-a lasat convins la ambii copii, de al treilea nu zice nu, ca cica s-a invatat acuma :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

cred ca e ceva in aer
si eu am bantuit azi prin niste poze www.flickr.com/photos/30173156@N05/7986166660/in/set-72157631535968113" target="_blank">bebelushesti

mie mi-e dor, tare dor
de Teo mic, de pic Anducu
ai mei amandoi au fost generosi
au mancat si au dormit din prima noapte
fara colici
ei da, se poate...

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

Melodia...unei veri tarzii

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

La mine este chiar mai rau, dupa ce ca ma infioara gandul de a mai avea un copil, ma vad cazand intr-o depresie si mai grava decat cu primul, nu ma vad iubindu-l ca pe primul, efectiv.

Desi, daca ar fi sa raman din nou insarcinata fara programare, avort nu as putea sa fac decat daca ar fi vorba de malformatii sau boli grave.

Inainte de a o naste pe Daria, simteam un fel de suvoi de caldura sufleteasca, de apropiere naturala fatza de copiii altora. Acum m-am "racit" in directia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Si mie mi-e dor desi ai mei sunt mici: baiatul are 3 ani si 9 luni si fetita e inca bebe, are 10 luni aproape. Mi-e pofta sa fiu insarcinata, cu toate inconvenientele (cinci-sase luni de greturi cumplite, arsuri si 30 de kg in plus), am adorat perioada respectiva si ador sa am bebelus mic in casa, nu ma deranjeaza sa ma trezesc noaptea.. clar nu ne vom opri aici, eu as vrea patru sotul cu greu s-a lasat convins pentru al doilea dar dupa ce a aparut al doilea a inceput sa si-l doreasca pe al treilea si sa fie deschid ideii.
Inainte sa nasc fetita am trecut printr-o criza la gandul ca nu o voi putea iubi la fel ca pe primul, dupa ce s-a nascut a fost ca si cand s-au nascut amandoi o data si i-am iubit si ii iubesc cu aceeasi intesitate, sunt ca un tot, se completeaza unul pe celalalt si sunt convinsa ca si de-as mai avea inca unul, ar forma un triunghi echilateral si i-as iubi pe toti la fel.

Mie mi se pare o minune, un miracol, ador sa petrec fiecare zi cu copii mei desi uneori imi vine sa imi iau campii, plec chipurile de acasa ca sa ma relaxez si nu pot sa stau mai mult de o ora si in ora aia ma gandesc non-stop la ei si mi se face dor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

of fetelor ,ma regasesc cate putin la fiecare dintre voi din ce ati scris:)
nici eu nu as mai vrea sa trec prin durerile nasterii,cu toate ca fetita am nascut-o usor,si nici nu ma simt in stare sa mai trec prin toate fazele sarcinii:) poate pentru ca au fost greoaie,la toti 3 am luat tratament de mentinere,internare,perfuzii ,am vomat pana in ultimul moment inainte sa nasc ...cu toate astea imi doresc un bebelus :P
si mie mi-a fost frica ,fiind mama de 2 baieti,ca nu am sa simt aceasi afectiune pentru fetita,cu toate ca dupa 2 baieti imi doream sa fie fetita..dar acum ma intreb cum am putut sta fara ea:)
eu una sunt dependenta de ei

Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inbox

Eu am avut sentimente din astea de "mai vreau un bebe", dupa ce l-am nascut si pe al doilea, probabil unde m-am gandit ca gata, altul nu mai fac...nu stiu, dar cand vedeam bebelusi i-as fi luat in brate sa ii simt asa micuti! Eu am zis ca daca nu s-ar imbolnavi, nu ar raci si alte minuni din astea as face si 10. A si inca o conditie ar fi sa nu mai fiu gravida :) ( fiecare cu ale lui), nu mai zic ca si de nasteri am avut groaza sa nu pateasca ceva copii la al doilea sa nu patesc si eu ceva ca ma astepta fata acasa... Cam multe conditii am!

Barbatu-meu care cu greu s-a lasat convins la ambii copii, de al treilea nu zice nu, ca cica s-a invatat acuma :).

frici de astea si eu am avut la fiecare copil ,sa fie sanatos,sa nu intampin vreo difcultate la nastere si mi-a fost frica de depresia de dupa nastere,care stiam ca va fi:(
dar la fetita mi-a fost teama cel mai mult pentru ca luasem pastila aia de a2-a zi ..apoi ca mi s-a spus ca e sarcina extrauterina, dar cu voia lui D-zeu fetita e sanatoasa:)

Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).

Mergi la inceput