Delfinasi jucausi de iulie-august (91)
Raspunsuri - Pagina 20
ochidut spune:
Ilinca, felicitari!!!!!
Sa ai sarcina usoara si bebe sanatos!
Chiar se inmultesc randurile
Paula nu stiam ca si tu o astepti pe barza.
Numai noi nu o asteptam din cauza programului de lucru ce include si w/end si sarbatori si deplasari infinite
Alice, la care sediu ai fost? Si eu am fost la niste prezentari, intr-adevar signing nu are sens. Dar celelalte - mai ales dupa 3 ani nici nu se compara.
Oana, da la Tots trebuie sa vorbeasca, am sunat eu sa ma interesez mai demult si mi s-a zis ca daca nu vb nu are sens sa o aduc.
Off ce ciuda imi e ca vroiam si eu sa o duc la Alba ca Zapada, ca e preferata ei. Dar iar treb sa plecam, de joi seara....mama ei de afacere, zau ca nu mai pot
Oricum nici nu stiu ce fac cu Larisa in w/end, ai mei nu sunt, noi treb sa lucram amandoi, soacra-mea nu e....treb sa ma gandesc serios daca sa o rog pe bona...ca altfel nu stiu cum fac
buun, acum ca m-am vaicarit virtual...ma duc la treburile mele
de Larisa Ioana 24.06.2010
ochidut spune:
Crispo, ce frumos ati petrecut, ma bucur ca v-ati relaxat
Crissy, Bea e tare dulce
Cris2010 spune:
Buna ziua, fete dragi!
Ilinca, felicitari, draga mea! Sarcina usoara
!!!
Am reusit si eu sa-i spun sefului de sarcina
. M-a felicitat si m-a pupat. Nu m-asteptam la reactia asta veci...
Mamica Nataliei,
22+
Cris2010 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ochidut
Sa-ti traiasca. Ce nasica darnica esti!! M-am rusinat ca si eu am 3 finuti, ba chiar 4 (1 e dinainte de casatorie) dar nu i-am luat niciunuia asa cadou Si la noi zice toata lumea ca Larisa seamana perfect cu tati, dar asta datorita ochilor. Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
Multumesc!
Caruciorul n-o sa fie unul costisitor. Ei au cautat sa ia unul de imprumut si n-au gasit.
Oricum, iei cateva hainute si te costa o groaza.
Mamica Nataliei,
23+
Cris2010 spune:
Ochidut, ce aglomerati sunteti si voi. Crezi ca n-o sa vrea bona? Ca doar nu apelati des in w/e la ea. Sau poate o prietena pe care o cunoaste Larisa...
Mamica Nataliei,
23+
Cris2010 spune:
Si mie mi-e tare ciuda ca nu putem merge la diverse cursuri si activitati, ca nu intelege si nu vorbeste romaneste. Stie doar cateva cuvinte, invatate de la verisoara-sa.
Noi cred ca o dam la gradinita rusa din toamna viitoare. In schimb ne gandim de pe acum ce facem cu scoala. Daca merge mai departe la scoala rusa, ca sa-si continue studiile trebuie sa mearga in afara, sau sa faca separat ore de limba si literatura romana. Oricum, daca n-o sa fie scoala rusa, ne-ar placea sa faca o scoala bilingva, asta binenteles daca o sa ne tina si finantele
. Planuri, planuri

.
Mamica Nataliei,
23+
Cris2010 spune:
Anca, e o nazdravana Maria
.
Crispro, ce frumos e ca puteti merge la unguri. Am fost si noi undeva la bai la ei si mi-a placut foarte mult.
Paula, tinem pumnii
.
Mysya, te asteptam cu vesti de la control. Sa vedem cine a avut dreptate
.
Si SN zice ca are bebe in burtica. Cum ma vede ca pun mana pe burta vine si ea repede sa puna mana pe burta mea sa-l mangaie si sa-l pupe pe bebe.
Mamica Nataliei,
23+
ochidut spune:
Cris, ma bag si eu ca musca in oala
, eu cred ca ar trebui sa vorbeasca bine romana. Copilul unei prietene traia jumatate de timp in Rom si jumatate in Fr (ba chiar mai mult), dar vb doar romana, franceza f putin. La 3 ani jumate s-au decis sa il dea la gradinita in rom si au optat pt gradinita franceza - la care se vorbea doar franceza - ca sa invete sa poata si el vb cand plecau din Rom. La inceput a fost greu pt ca nu prea intelegea si se mai enerva sau plictsea, dar in cateva luni s-a acomodat si acum vb f bine.
Eu zic sa pastrezi optiunea de limba romana si o limba internationala care sa ii ofere posibilitati de studii mai largi, in tari occidentale. plus gandeste-te ca poate va vrea sa participe la diferite concursuri (acum sunt o gramada de cand sunt mici , nu doar olimpiadele incepand cu a V-acum erau pe vremea noastra) si daca nu ar stii bine romana ar limita-o.
iertare ca m-am bagat
, sper ca ai inteles ce zic. auzi dar tu nu vb cu ea in romana?
Cris2010 spune:
Si inca ceva. De doua saptamani de cand ii dau lapte de capra de tara (am gasit sa iau de la o ruda), SN a facut niste obrajooori... Altceva nu s-a schimbat in dieta ei, decat laptele, un pahar dimineata si unul seara, inainte de culcare. I-am spus mamei sa puna o cana de apa la litru de lapte, sa-l mai dilueze...
Mamica Nataliei,
23+
laurika1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mycya salutare dragelor!! rad si eu de una singura prin casa Ilinca felicitari, sa ai o sarcina usoara!!! Paula , ai nevoie de galerie? eu abia astept sa ajung la medic, pan' la urma am programare pe 2 octmbrie, dar nu mai e mult, o saptamana ma bucur tare ca nu imi e rau ca la Andra, am greturi mai tot timpul dar suportabile, si o foame continua ![]() burta cred ca incepe sa creasca, putin cate putin, ca dimineata nu mai sunt ciar plata, zici ca m-am trezit dupa o masa copioasa ![]() Andra stie ca avem un bb dar de cate ori o intreb unde e imi arata burtica ei intr-o noapte cand a cerut la pipi, imi arata burtica ei ca era mare acum alearga prin casa si striga dupa 'gauste' , stie ca face surioara supa cu galuste si nu mai are rabdare sa manance |
Asa facea si C lainceput:)).ca are bebe in burta.uneori de mai ducea la ta-su si ii zicea ca are siel bebe
Laura
de
Cristian Alexandru 10.08.2010 si
30+ cu

.