Delfinasi jucausi de iulie-august (91)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Mi-am activat tast. virtuala si scriu direct unde trebuie, dar tot e greu.

paula, nu am vopsit toata vara, am terminat de dat prima mana, urmatoarea la vara.
Timp nu am, acum pisicutele se joaca pe sus si respir si eu.
Bea e toata ziua dupa fundul sora'sii, greu o sa fie cand incepe scoala.
Stiu ca veniti in GH, stiu unde e pensiunea, sa fim sanatosi si ne vedem.

CrisSN, pt morfofetala. De ce zici ca tb sa te operezi [semnul intrebarii, nu am pe tast. asta]. Ai noduli[intrebare].

crispro, doamne-ajuta sa mearga treaba cu magazinul.

Noi iar umblam ca mingea de ping-pong pt dosar ca expira certificatul de hand., hartiile pe care le avem sunt contestate ca nu au stampila de la specialisti platitori de CAS in jud Suceava. Cica ar tb sa ne internam 2 zile pt investigatii dar in jud. nu exista cab. de audiologie.

In rest ne chinuim cu bunicii, dimineata merg sa-i dau o tura de medicamente bunicii, ca sa nu mai vina soacra de la servici, am avut perioade de certuri cu bunica, ca, ce, ea nu-i in stare sa-si ia singura pastilele, ca doar a fost invatatoare 36 ani... Eu cu instructiuni de la soacra sa stau lnga ea sa le ia, altfel uita sau le ascunde. Acum s-a obisnuit si nu mai face scandal, uneori e pierduta, de cateva ori mi-a zis Bela [vecina], ea crede ca ia pastile pt inima, bunicu o bate la cap sa nu le ia... Bunicul s-a operat, i-au scos placuta pusa anul trecut cand si-a rupt bazinul, crapase si avea dureri groaznice. e incapatanat, nu-si ia pastilele, Stef vine de la serv si merge sa-l plimbe si sa-i faca masaj. Apoi vine trist in casa 'ii vad cum se sting incetul cu incetul'. Atrait cu ei o viata, bunicul a fost activ tot timpul si acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Criss, Larisa avea 95 cm acum vreo luna jumate, dar ea a fost mereu mai inalta. A pus-o pe graf si corespunde unui copil de aproape 3 ani, inaltime+greutate corelate. Oricum toata lumea cand o vede zice ca e mai mare.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Crissy. Multa sanatate bunicilor. De abia astept sa va cunosc...
Stai ca nu am inteles...daca diagnostic e pus de un dr care nu e in Suceava, nu e recunoscut?

Raul are 92 cm, masurat ieri.


Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!

Poze petrecere 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Mara e printre pici. Are 86-87 cm si 11,700 (+-200 gr)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Cu prima ocazie, o masor si eu pe SN la tocul usii.

Fetele din Bucuresti, poate nu reusiti sa intrati pe fb. Se discuta de o intalnire cu Denisa in parcul Kiseleff, duminica pe la 10.

Mamica Nataliei, 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Crissy, pe ecografie s-au vazut doi noduli mici pe tiroida. Nu s-a pus problema de extirpat nodulii. Era vorba daca recidiveaza hipertiroidia dupa tratament sa luam in discutie operatia. Pe mine nu ma incanta deloc ideea. Oricum, daca dupa nastere revine problema o sa consult mai multi specialisti.

Multa sanatate bunicilor!

Mamica Nataliei, 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Ochidut, asa am si eu o stare de vegetareeee, n-am chef de nimic. N-am mai gatit de cand am intrat in concediu. Aici, in Buc. ba iesim sa mancam, ba salate si uscaturi p-acasa. In w/e asta am ganduri mari de gatit. De doua saptamani, de cand am revenit in Buc. am zis ca fac ordine prin toate sertarele (sa profit cat nu e SN prin preajma) ... am ramas cu planul. Si tot asa...

Mamica Nataliei, 21+



Da ,dar tu ai o scuza, esti gravida

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Criss imi pare rau de bunici, e asa trist sa ii vezi ca nu mai pot.



de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Hai sa va distrez, ca nu v-am zis unul din lucrurile tare comice ale Larisei: cateodata il striga pe Paul nu tata ci Paul, numai cateodata, e in functie de cum vrea ea. Noi ii tot zicem ca ala e numele lui dar pt ea e tata…..dar cand ii zici asta se incapataneaza si mai tare.
si acum de mule ori ii zice “tata Paul”. E asa simpatica, sa o vedeti cand intra in casa si intreaba “ude e tata Paul”? si cateodata il mai striga “Paulica” . Si ma vede daca zambesc si incepe sa rade si iar striga “Paulica”. Cred ca a auzit-o pe mama ca ii mai spune cateodata asa cand facem glume. Ieri intarzia Paul si ea nu mai avea rabdare, l-am sunat si i-a zis “haide Paulica, mai pepede, vino la lari, la fata ta”

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Buna dimineata, mamici!

Paula, multa, multa asanatate! Raul e mai bine?
Noi suntem momentan la marimea 22 care ii vine fix (are pantofiori, adidasi din primavara care-i vin). La iarna cred ca luam 23 sau chiar 24 la cizme, ghetute, oricum doar pe probate la noi, ca are piciorul pufos.
Hainute de toamna inca n-am luat. Mai avem pulovere, bluze cu maneca lunga, pantaloni mai subtirei din primavara. Gecute subtiri n-avem. Cele din primavara nu-i mai vin ca sunt de toamna trecuta...
In schimb ne trebuie pijamale groase.
Astept sa inceapa targurile de copii, sa prind ceva reduceri. Pana atunci fac liste.

SN are 13,5 kg. Cred ca-i mai scunda ca pare asa pufosica. Mi-au masurat-o la urgente la Tulcea cand am fost. Avea 90cm, nu stiu cat de bine a masurat-o, era cu sandalele.
Cat de inalturi sunt delfinasii vostrii?

Crispro, v-am dus dorul. Deci Vladut s-a facut delfinas model la somn. Cum stati cu operatiunea 'adormitul'?
La noi la pranz daca nu e leganata pe picioare n-adoarme. Seara adoarme singurica, dupa lungi tavaleli prin pat. Mi s-antamplat de multe ori s-adorm eu inaintea ei.

Mamica Nataliei, 21+



si al meu are 13,5kg si cam 92-93cm si 25-26 la picior si numi se pare deloc gras...nush cum se face ca la aceleasi kg unii copii par mai pufosi...

Felicitari pentru !!SN o sa fie f incantatacu o surioara.si apropo de gelozie: al meu copil e foarte dragastos cu burtica cand ilapuca, ma pupa, ma mangaie..dar are momente cand numa lasa sa pun mana pe bebe, ta-su nici atat...e drept ca de multeori ilgoneste si pe ta-su sa nu puna mana pe mine. e drept ca s-au rarit momentele astea, dar tot exista :)


Ochdut:LArisa e o scumpa!!!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 29+ cu

Mergi la inceput