Delfinasi jucausi de iulie-august (91)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Iuliana voi ce mai faceti?

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

In general bine...Tudor e fercit la cresa dar faptul ca il iau la ora 12.30-13 imi strica tot programul...Nu prea pot face mai nimic ca trebuie sa ma duc sa il iau...Apoi cu el acasa ne culcam pe la 14 si dormim 4 ore...De trei nopti strumfita asta si-a pus ambitia sa ma tina treaza si am senzatia ca nu ii ajunge lapticul meu....
Tudor o iubeste mult si o mangaie si o pupa toata ziua dar si urla pe langa ea sa o streseze si sa o trezeasca.....

Nu stiu cand a zburat o luna ....Deja ne gandim la botez....

Voi cum sunteti? Mara nazdravana ce face? Radu inca putin si implineste anul....Este incredibil cat de repede zboara timpul...Parca ieri iti faceam galerie si apoi te incurajam cu alaptatul ca imi amitesc ca si tu aveai temere ca nu ai suficient laptic si uite ca acum ne vei povesti cum i-ai taiat motzul si il pui sa aleaga de pe tava.....
Partea proasta este ca noi imbatranim.... Eu am o tuse si o durere in gat de 3 saptamani si nu pot dormi bine noaptea...Am ajuns sa iau augmentin de 4 zile si nu prea vad imbunatatiri...Eu nu am fost bolnava niciodata iar acum parca toate se leaga de mine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Pai aceeasi galerie o primesti si tu acum cu alaptatul. Cum a luat in greutate?
Dupa ce l-am nascut pe radu, cred ca am avut imunitatea putin scazuta ca si eu (care nu ma imbolnavesc de fel) am racit de vreo doua ori..
Acum sunt astia mici putin mucosi, am sarit cu homeopatele pe ei
In rest, bine, mara vorbeste din ce in ce mai mult, si face o gramada de nazbatii. Ieri se plimba cu premergatorul lui radu prin casa
Bebe, sta tot mai mult in picioare, vrea sa mearga. Se mai deplaseaza tinandu/se de pat/masa sau in 4 labe.
Eu, hranesc copil/culc copil/hranesc copil/culc copil. Plus joaca aferenta :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Pai aceeasi galerie o primesti si tu acum cu alaptatul. Cum a luat in greutate?

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Pai a luat foarte bine...1,200 kg dar....seara am sanii goi si nu adoarme ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Unde sunteti?
Ilinca,, nu mai stiu daca te-am felicitat!!
Felicitari, sarcina usoara si nastere la fel de usoara!!. Cum te simti?
Numai la mine nu mai vine barza asta!!

Sambata am fost la zoo sa vedem noul locatar, elefantul!! Ce i-a mai placut lui Raul, aseara la 23, voia la zoo la elefant. Nu mai vrea sa doarma al meu copil. Aseara m-a anuntat calm ca Raul nu mai face nani. Niciodata.Si s-a tinut de cuvant pana pe la 12. A facut pisu, ( de vreo 3 ori), a cerut apa, a cerut papa, a cerut sa mergem afara sa desenam cu creta, sa mergem la elefant, de toate, numai sa nu doarma. Sper sa treaca repede faza asta.

Si asa bine se intelege cu Raisa, se vede ca au crescut aproape impreuna...am fost surprinsa ieri sa-i vad tinandu-se de mana fara sa le spuna nimeni, si nu mai tb sa stam pe langa ei mereu, sa-i despartim, ca asa frumos se joaca. Si se si pupa si se imbratiseaza, asa de capul lor.

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!

Poze petrecere 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Paula ce draguti trebuie sa fie impreuna,eu ii vad pe ai mei cand se iubesc. Dar Raisa si Raul nu se si bat/cearta/etc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

neata

am scris un mesaj lung si s-a pierdut..

Paula ce frumos povestesti de Raul si Raisa

sa stii ca am observat la Andrei ca foarte frumos interactioneaza cu copiii pe care i-a mai vazut, nu neaparat foarte des, dar de care ii povestim mereu, pe care ii stie, e dornic sa imparta jucarii, pupici doar pe Ana a Danei a vrut sa o ia din prima acasa

si de dormit...ieri mi-a dormit prost la pranz si nu iti zic ca seara s-a lasat cu urlete maxime, ca el vrea la joaca, murea de oboseala si el nu si nu, sa nu ne culcam, sa ne jucam, sa ne jucam...cu greu l-am tinut in pat la povesti...si de dimineata s-a trezit foarte devreme si a inceput instructia, mami sa se scoale, tati sa se scoale, nimeni sa nu stea in pat, mami sa nu se imbrace cu haine de serviciu, mami sa nu plece la serviciu, l-am lasat plangand, desi am plecat tarziu de tot bona si-a pus mainile in cap cand l-a auzit

Alice ce repede trece timpul...deja merge Raducu....si parca ieri ai nascut, ne ziceai cum sta in fundulet...Iuliana sa vezi cum ne povestesti imediat ce minuni face micuta ta

Sorina ce faceti?

vineri am tinut si eu o bebelina de 3 luni in brate si asa dor mi s-a facut de mirosul de bebelus, de pielea lor fina dar
parca acum nu m-as incumeta

aseara am facut prajitura aia cu branza, foarte buna a iesit o sa o incerc si pe cea cu mere...

fug la munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata! asa mai pe la amiaza...

am fost si noi la zoo sa vedem elefantul, Matei l-a indragit din prima, ii facea semn cu mana sa vina mai aproape sa il mangaie

la mama a fost bine, au dormit amandoi la amiaza - fiecare in patul lui de la ora 13 si la ora 17 cand ne-am dus sa il luam dormeau de rupeau patul

apoi am plecat din nou in parc cu prietenul lui Andrei cu care s-a jucat pana seara tarziu, apoi baie la care ii zice "dus" de la mare ni se trage unde aveam cabina de dus si apoi somn

de dimineata s-a trezit la 5.30 si vroia sa ii spun povesti si nu a mai adormit asa ca pana am venit la birou mi s-a luat de cei 3 purcelusi si Pinocchio

weekendul viitor mergem la cabana la Sovata, e ziua unui prieten si o tine acolo, numai bine deschidem sezonul de toamna

sa aveti o saptamana usoara...

Mergi la inceput

Alina, sa stii ca nici Raul nu se apropie de copii pe care nu-i cunoaste. Sta si ii studiaza si apoi se apropie, dar fara apropieri fizice si de cele mai multe ori intercationeaza cu ei pt a se certa, daca nu ii convine ceva.
Doar in cazul Raisei si Mariei ( o vecina de la bloc), am vazut ca e dragastos si le ia de manuta. Dar cu Raisa isi permite mai multe. Si Raisa e iubareata tare. Si are un stil de a-ti intra in suflet...

Deci si lui Matei i-a placut elefantul. Bine ca l-au adus iarna.

Ce-ati mai facut ed mancare la pici?

Poze petrecere 2 ani

Mergi la inceput

Si am uitat sa va spun ca, cu lacrimi in ochi , am dat ieri drumul la centrala. Aveam 20 de grade in casa aseara si i-am facut baie lui Raul. M-a durut sufletul, vine iarna si factura la gaz

Poze petrecere 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Paula, dar stii ca aia cu barza e o poveste, nu? Altceva tre sa faci ca sa ai copil
Nu stiu nici eu ce sa ii mai dau sa manance. Am ciorba de perisoare si mai incropesc eu unn gratar cu ceva legume (acum e fan brocolli si conopida. De fapt e "bocoli ab si ede").

Da, alina, a trecut super repede timpul, si vorba paulei, vine iarna mi-e groaza de stat in casa si de imbracat copiii. Si amandoi sunt crizati cand ii imbrac

Mergi la inceput