Juniori de Iulie - August 2004 * (103)
Raspunsuri - Pagina 20
cristalina spune:
Sa traiasca nasaaa ...sa i se-ntoarca! ![]()
![]()
Vreau poze cu nasii! ![]()
Andrea, prezent! ![]()
Va citesc dar n-am mai apucat sa scriu!eu sunt intr-o continua alergatura, duminica a plecat John in germania o saptamana asa ca tre' sa fiu mai "vigilenta" si la servici si acasa, ca ma fenteaza Maria cu temele daca nu-s in forma ![]()
Azi a avut test la romana, a avut un text de delavrancea si nu a avut loc numele intreg al autorului pe un rand
asa ca l-a inghesuit. Cand a zis neghinita nu stiu ce ("auzi, mama, vreau acasa" sa zicem) ea cuvantul dintre virgule nu l-a pus si nu a numarat corect cate cuvinte a zis neghinita (au iesit 3 in loc de 4)...Asa ca a luat B. Dar macar a scris frumos si corect! ![]()
![]()
I-am zis ca daca mai casca gura pe pereti nu o mai las in excursie
...Au mamaaaa, ce jaleee...Am plusat si i-am promis ca daca se comporta frumos pana la excursie o iert...Oare functioneaza?! Ce santaj ordinar pe capul meu!![]()
![]()
Roberta, uau...daca imi facea croitoreasa asa cred ca ma lua durerea de inima!
Daca s-a terminat cu bine este minunat 
Ioana, pai e cea mai buna varianta. Cumperi pantofii si o geanta si te-ai scos (pe astea le mai porti dar rochia de ocazie e mai greu de "revalorificat" ![]()
...parerea mea...
)
Andrea, Maria merge la Voinicel, Euroscolarul si Comper..parca asa am inteles...Dar am vazut de anul trecut ca nu participa la asa multe concursuri (fata de alte scoli).
Ma-ntinsei...ma duc sa vad ce lectii si-a facut (sper sa fi scris mai mult azi
)
O zi excelenta sa avem!
leeloo2004 spune:
Andreea, nu am gatit nimic extraordinar - supa cu galuste (preferata piticilor mei) si un fel de tocana (frantzuzeasca) de vita (cu morcovi si ciuperci, marinata in gin vermut...
) - cred ca v-am mai spus - anul trecut mi-am luat din SUA cartea Juliei Child (deh, mi-a placut mult filmul Julie & Julia) French Cooking - si din cind in cind experimentez retete de acolo...
Andries spune:
Eu am avut 3 nunti si 2 rochite (doua nunti au fost in Galati asa ca imi trebuiau doua diferite, mai ales ca nu stiu cum s-a intamplat dar familiile se cunosteau). Una din roghite a fost "gogosar" auriu inchis spre maro cu un umar gol si cea de a foua o sirena albastru inchis, metalic, cu umerii goi. Am fost ca sa spun asa o nasa trendy, cand au mai aparut si copiii in scena, se tot mira toata lumea cand i-am facut. Lauda-ma gura...ca ti-oi da friptura! Cu pantofii m-am scos usor ca ii aveam si poseta la fel. Rochia ca rochia.. pe mine m-au spart preturile la coafor (ca machiaj si gherutze mi-am facut singurica), pai daca deschizi gura sa spui ca esti "nasa" ai pus-o.
roberta04 spune:
Andrea, pai sa iti fie de bine excursia de studii!
Matei mereg si el la toate concursurile, initial am zis ca nu, el a mieunat pana l-am sponsorizat, deci bifam evaluare in educatie mate, toate la smart (3), Eurojunior 2...peste 100 lei :(
Va pun poze imediat ce le primesc, promit solemn, dar cred ca mai dureaza un pic pana la primim de la fotograf. Am facut multe poze, locatia a fost superba, asa ca sper sa am cu ce sa ma laud :)
A fost si Matei cu noi, a rezistat eroic pana la 2 noaptea, cand a adormit pe doua scaune cu capul in jos, l-a transferat Petro in camera de hotel si a revenit in restaurant pe la 6 buimac, nu stia cum a ajuns si... ce gustari a ratat ![]()
g_ioana spune:
Neatza,neatza

Care aveti soare trimite-ti si pe la noi la ieshi![]()
Eu am hotarat ca semestrul acesta sa mearga doar la smart...pentru fundatia pentru evaluare mi se pare cam devreme pus si tinand cont ca nu prea au facut ceva nou,este ca o recapitulare a notiunilor din clasa intai,m-am uitat si pe subiectele din anii trecuti... asa ca am hotarat sa mearga doar la etapa a 3 a,prin aprilie, ca atunci vedem fix ce a invatat in clasa a 2 a....in semestrul II mi-am propus euclidul, florica campan...si atat...
In rest pe 26 octombrie doamna organizeaza o excursie in care a inclus si vizita la universitate
asa ca-i duc la planetarium si in laboratoarele noastre sa le facem ceva experiente gen vulcanul chimic,flacara care se aprinde fara foc si jeleurile explozibile
Aseara am fost la teatru la o cafenea
atmosfera a fost super,piesa o comedioara romantica foarte faina...mi-a placut mult iesirea, cred ca o sa o mai repetam
Parca m-a intrebat cineva unde am fost la stomato cu Maria... cabinetul se cheama bunnydent si este intre policlinca industriala si serviciul de pasapoarte
hai sa avem o zi faina
szivarvany spune:
Buna dimineata, trimit eu un pic de soare unde e nevoie 
Despre concursuri eu stiu de 2 doar, cele cu culegeri. Altele inca nu au ajuns la noi deocamdata si nici nu e cazul
Ne luptam din greu cu cunoasterea mediului ![]()
Am deschis capitolul nou aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=175053&nm=Juniori-de-Iulie-August-2004-104
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia
Copiii Monicai
Alex
Luca