Scoala 190 - invatatoare cls pregatitoare
Raspunsuri - Pagina 4
Lex_M spune:
La asta m-am gandit si eu. Aveam doua variante: tac si mut copilul, al meu scapa, restul nu ma intereseaza, sau vorbesc, se afla si doamna invatatoare nu va mai avea curajul sa faca asta atat de usor, macar in ideea ca vine o mama "bolnava psihic" si face ce am facut eu. Va intrebati daca e sau nu adevarat, eu intreb altceva: ce motiv as fi avut sa spun asa ceva, daca nu era adevarat? In plus, sa-mi cred copilul, pe care il cunosc foarte bine si nu m-a mintit niciodata, iar psihologul la care l-am dus acum cateva zile a confirmat ca ce spune este real, sau sa o cred pe invatatoare, care mi-a vorbit urat, a tipat la mine, ba m-a mai si imbrancit? Mai lipsea sa dea si in mine. Toate astea de fata cu elevii. Nu am vorbit cu presa ca sa ma razbun. Am facut-o pentru ca un cadru didactic nu are voie sa se comporte asa si cineva trebuia sa traga un semnal de alarma.
Anka74 spune:
Citat: |
Si daca s-a dus la TV ce a rezolvat?? Si imi dau seama de gravitatea faptei ( daca acea fapta exista). Eu as fi mutat direct copilul si cu asta basta. In orice caz, va agitati pe aici pe forumuri degeaba, in loc sa faceti ceva concret pt. copiii vostri! |
Nu pot sa cred!
Eu cred ca de-aia aceste "cadre didcatice" sunt inca la catedra...ca exista parinti care gandesc asa. Imi pare tare rau. Daca o invatatoare imi loveste copilul...nu copilul meu trebuie sa plece din acea clasa ci ea! definitiv, afara.
Lex_M spune:
Intr-o societate sanatoasa, asa ar fi normal. Din pacate, traim intr-o societate bolnava, asa ca l-am mutat la o alta clasa (deocamdata neoficial si nici macar nu suntem siguri ca se va aproba transferul - o brambureala totala), dar am avut grija sa se afle ce s-a intamplat. Cine vrea sa creada, bine. Cine nu, la revedere. Dar macar stiu ca eu mi-am facut datoria de mama si de om, iar aceasta doamna, vorba lui PsichoMom, se va gandi de 3 ori inainte sa mai loveasca un elev.
Lex_M spune:
Cred ca cine spunea ca sunt bolnava psihic din cauza ca mi-am aparat copilul asa cum am stiut avea dreptate. M-am autodiagnosticat: paranoia scrie pe mine. Clasa la care a fost mutat baietelul meu neoficial, e clasa sportiva. Asta inseamna ca va trebui sa dea niste probe si daca ia probele, ramane in clasa. Daca nu, ajunge inapoi in clasa veche. Azi mi-a spus profesorul de sport ca n-o sa le ia, desi nici macar nu le-a dat inca. Invatatoarea a avut un comportament normal fata de el si s-a dus la clasa noua cu placere. Problema e ca desi ieri dupa ore dansa mi-a spus ca ei sunt cu mai multe lectii in fata si va trebui sa recupereze, astazi mi l-a trimis acasa cu un -S. Adica vroia sa recupereze toate lectiile de azi pe maine? La clasa veche, in ciuda faptului ca invatatoarea sustinea ca ar avea deficiente de atentie, avea numai FB. Daca ma duc sa vorbesc cu d-na directoare despre asta, pun pariu ca o sa spuna ca de fapt noi avem o problema, indiferent de clasa. E clar, am paranoia si imi imaginez ca toate astea se intampla din cauza ca am avut tupeul nesimtit sa acuz o invatatoare ca mi-a lovit copilul... Ma duc sa ma internez
psichoMom spune:
Nu Lex, nu te interna! Cauta-ti o alta scoala! Nu te astepta ca acolo vre-un cadru didactic sa-ti mai primeasca copilul cu drag (pe tine nici atat ) dupa ce s-a intamplat. Ai avut tupeul sa iei atitudine in fata unui sistem bolnav dar care era singurul pe care ei il cunosteau, si asta pentru tine este fatal... Mie mi s-a recomandat ca dc il mut la alta scoala de stat, sa nu spun care este motivul real, ca nu mi-l vor primi... deci...
Sorry, stiu ca e greu, am fost si eu acolo, dar am reusit sa supravietuim, chiar daca pentru asta a tr sa renunt la dreptul la educatia gratuita a copilului meu! De-ar fi asta singurul lucru de la stat la care am renuntat in viata!
Apropos, mie "duamna" imi spunea ca e instabil (asta pentru ca nu reusea ea sa-i capteze atentia). Am fost cu el la psiholog si mi-a zis ca e nebuna... Deci calmeaza-te. Ca sa se justifice vor spune tot felul de idiotenii despre copilul tau!
Lex_M spune:
Stiu ca nici eu nici copilul nu avem probleme. Eram doar ironica - faceam haz de necaz. Pe el chiar l-am dus la psiholog, pentru ca e singurul mod prin care pot dovedi ca avem dreptate. E evident ca isi bat joc de copil ca sa scape scoala cu fata curata si probabil ca spera sa ma faca sa-l retrag eu din proprie initiativa. O sa incercam ultima solutie la care ne-am putut gandi eu si sotul meu - mergem la inspectorat si cerem sa fie mutat la alta scoala. Nu ma intereseaza ca nu s-a terminat semestrul. Sunt convinsa ca in anumite conditii se fac transferuri si in timpul semestrului.